Freedom Holding Corp.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
77,17 US$
Open:
76,52 US$
Vorige sluiten:
76,75 US$
Dagbereik:
76,52 US$ - 77,63 US$
Jaarbereik:
66,50 US$ - 102,40 US$
Winst per aandeel:
5,64
Koers-winstverhouding:
13,68
52 weken Prijsvork:
80,46 US$
Volume:
15.203,00 US$
Gemiddeld volume:
61.319,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Freedom Holding Corp.

Freedom Holding Corp. logo

Freedom Holding Corp. is een wereldwijd financiële dienstverleningsbedrijf met hoofdkantoor in Almaty, Kazachstan, dat een verscheidenheid aan detailhandelsmakelaardij, onderzoek, investering en bankdiensten aanbiedt over de hele wereld. Opgericht in 1981 als BMB Munai, veranderde het bedrijf in 2017 zijn naam in Freedom Holding Corp.

Freedom Holding Corp. biedt een scala aan detailhandelsmakelaarsdiensten voor beursgenoteerde en over-the-counter corporate equity- en schuldeffecten, geldmarktinstrumenten, beursgenoteerde opties en futurescontracten, overheidsobligaties en fondsen. Ze bieden ook margekredietdiensten, investeringseducatie- en opleidingscursussen en investeringsonderzoeksdiensten.

De detailbankdiensten van het bedrijf omvatten betaalkaarten, digitale hypotheken, digitale autoleningen en verzekeringsproducten. Aan de kant van de corporate investeringsbank biedt Freedom Holding Corp. kapitaalverhogingsoplossingen voor corporate klanten via initial public offerings en follow-on-aanbiedingen, evenals schuldkapitaalmarktoplossingen die zich richten op het structureren en distribueren van private en publieke schuld.

Freedom Holding Corp. is ook actief in handel, investering en makelaardijactiviteiten. Ze faciliteiten herbeleggings- en omgekeerde herbeleggingsovereenkomsten in eigenhandelstransacties, dekken korte posities en regelen andere effectenverplichtingen om de behoeften van klanten te accommoderen en hun voorraadposities te financieren.

Naast hun financiële diensten biedt Freedom Holding Corp. het Tradernet-softwareplatform voor klantenrisicobeoordeling op marge en middenkantoorverzoeken voor beveiligingsoverdracht. Deze software wordt gebruikt door meer dan 100 klanten in Centraal-Azië, Europa, de Verenigde Staten, Rusland en het Midden-Oosten / Kaukasus.

In 2017 werd Freedom Holding Corp. gekozen door de Kazakhstan Stock Exchange om de Astana International Exchange te lanceren, de eerste internationale grondstoffen- en derivatenbeurs in Centraal-Azië. Ze zijn ook het eerste Kazachse bedrijf dat is toegelaten tot de U.S. Financial Industry Regulatory Authority.

Het bedrijf is toegewijd aan het creëren van een cultuur van ethische praktijken en naleving van regelgeving, en ze zorgen ervoor dat hun beleid en procedures dit commitment weerspiegelen. Ze leggen ook de nadruk op het trainen van hun medewerkers in ethische praktijken en naleving van regelgeving.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
FRHC
CIK:
924805
ISIN:
US3563901046
Website:
https://www.freedomholdingcorp.com
Telefoon:
7 727 311 1064
Herkomst:
Kazakhstan
Medewerkers:
2.810