FREYR Battery

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
1,68 US$
Open:
1,63 US$
Vorige sluiten:
1,63 US$
Dagbereik:
1,59 US$ - 1,71 US$
Jaarbereik:
1,21 US$ - 10,10 US$
Winst per aandeel:
-0,11
Koers-winstverhouding:
-15,27
52 weken Prijsvork:
1,66 US$
Volume:
1.499.730,00 US$
Gemiddeld volume:
2.455.016,00 US$

Bedrijfsprofiel voor FREYR Battery

FREYR Battery logo

FREYR Battery is een toonaangevende leverancier van batterijcellen voor stationaire energieopslag, elektrische mobiliteit en maritieme toepassingen in Europa en internationaal. Opgericht in 2018 en gevestigd in Luxemburg, ontwerpt en produceert het bedrijf faciliteiten voor lithium-ion batterijcellen. Zijn producten worden gebruikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder energieopslagsystemen, elektrische voertuigen en maritieme voortstuwingssystemen.

Sinds de oprichting heeft FREYR Battery zich gevestigd als een prominente speler op de markt voor energieopslag. Het bedrijf heeft aanzienlijke investeringen gedaan in onderzoek en ontwikkeling en heeft een breed scala aan innovatieve batterijtechnologieën en producten ontwikkeld. Het bedrijf heeft ook samengewerkt met een aantal toonaangevende spelers in de industrie, waaronder Panasonic, Siemens en Bosch, om zijn producten en oplossingen verder te ontwikkelen.

FREYR Battery heeft ook aanzienlijke investeringen gedaan in zijn productiecapaciteit, met productiefaciliteiten in Luxemburg, Duitsland en Nederland. Het bedrijf is ook van plan om zijn productiefaciliteiten in de nabije toekomst uit te breiden. Het heeft ook samengewerkt met een aantal toonaangevende leveranciers, zoals LG Chem en CATL, om een betrouwbare levering van componenten voor zijn producten te garanderen.

FREYR Battery is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit producten en diensten aan zijn klanten. Zijn producten zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheids- en milieunormen, en het bedrijf is gecertificeerd volgens de normen ISO 9001 en ISO 14001. Het bedrijf is ook lid van de European Battery Alliance en de European Energy Storage Association.

FREYR Battery is toegewijd aan het helpen van zijn klanten bij het bereiken van hun doelen op het gebied van energieopslag. Het bedrijf biedt een scala aan diensten, waaronder ontwerp van batterijsystemen, systeemintegratie en installatie. Het biedt ook after-sales ondersteuning, onderhoud en trainingsdiensten. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf een reeks softwareoplossingen om zijn klanten te helpen hun energieopslagsystemen te optimaliseren.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Elektrische apparatuur en onderdelen
Ticker:
FREY
CIK:
1844224
ISIN:
LU2360697374
Website:
https://www.freyrbattery.com
Telefoon:
352 46 61 11 3721
Herkomst:
Luxembourg
Medewerkers:
212