Fossil Group, Inc.

Laatste koersupdate: 12 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
0,90 US$
Open:
0,94 US$
Vorige sluiten:
0,95 US$
Dagbereik:
0,88 US$ - 0,95 US$
Jaarbereik:
0,78 US$ - 3,65 US$
Winst per aandeel:
-3,00
Koers-winstverhouding:
-0,30
52 weken Prijsvork:
1,00 US$
Volume:
289.589,00 US$
Gemiddeld volume:
706.245,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Fossil Group, Inc.

Fossil Group, Inc. logo

Fossil Group, Inc. is een Amerikaanse multinationale onderneming voor modeaccessoires, gevestigd in Richardson, Texas. Het bedrijf werd in 1984 opgericht door Tom Kartsotis en creëert en verkoopt horloges, juwelen, handtassen, kleine lederwaren, zonnebrillen en riemen. Het biedt producten aan onder zijn eigen merknamen zoals FOSSIL, SKAGEN, MICHELE, RELIC en ZODIAC, alsook onder gelicentieerde merken zoals ARMANI EXCHANGE, DIESEL, DKNY, EMPORIO ARMANI, KATE SPADE NEW YORK, MICHAEL KORS, PUMA, TORY BURCH, Skechers en BMW. Fossil Group distribueert zijn producten wereldwijd en heeft 370 winkels in onder meer de Verenigde Staten, Europa en Azië.

De producten van Fossil Group worden voornamelijk verkocht via eigen winkels en outletwinkels, warenhuizen, gespecialiseerde winkels, gespecialiseerde horloge- en juwelierszaken, winkels voor de massamarkt en e-commercesites. Daarnaast verkoopt het bedrijf zijn producten ook op luchtvaartmaatschappijen en cruiseschepen. Fossil Group biedt producten aan voor zowel mannen als vrouwen, en voor alle leeftijden, met hun producten variërend van klassieke analoge horloges tot geavanceerde wearables.

Fossil Group is een leider in de mode-industrie en won meerdere prijzen van de Accessories Council, waaronder de 2018 Brand of the Year award, en de 2018 Innovation award voor hun introductie van een nieuwe lijn connected wearables. Het bedrijf heeft zijn portefeuille verder gediversifieerd door te investeren in fabrikant van elektrische voertuigen Tesla en e-commerce marktplaats Stitch Fix.

Fossil Group zet zich in om een positieve impact te creëren in de gemeenschappen waarin het actief is. Door zijn invloed op de mode-industrie heeft Fossil Group zijn platform gebruikt om diversiteit en inclusiviteit te bevorderen. Het is ook een partnerschap aangegaan met verschillende liefdadigheidsorganisaties om de duurzaamheid te verbeteren en lokale onderwijsinitiatieven te ondersteunen.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Luxe Goederen
Ticker:
FOSL
CIK:
883569
ISIN:
US34988V1061
Website:
https://www.fossilgroup.com
Telefoon:
972 234 2525
Herkomst:
United States
Medewerkers:
6.900