Fluor Corporation

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
41,41 US$
Open:
41,82 US$
Vorige sluiten:
42,21 US$
Dagbereik:
41,30 US$ - 41,98 US$
Jaarbereik:
26,24 US$ - 43,24 US$
Winst per aandeel:
1,71
Koers-winstverhouding:
24,22
52 weken Prijsvork:
40,37 US$
Volume:
886.732,00 US$
Gemiddeld volume:
1.337.006,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Fluor Corporation

Fluor Corporation logo

Fluor Corporation is een van de grootste professionele dienstverleners ter wereld en levert diensten op het gebied van engineering, inkoop, bouw, fabricage en modularisering, exploitatie en onderhoud, integriteit van activa en projectbeheer aan klanten in deze sectoren. Via vier hoofdsegmenten ondersteunt het bedrijf de wereldwijde energietransitie door oplossingen te bieden voor decarbonisatie, koolstofafvang, hernieuwbare brandstoffen, groene chemicaliën, waterstof, kernenergie en andere koolstofarme energiebronnen. Het biedt ook adviesdiensten zoals haalbaarheidsstudies, procesbeoordelingen en structurering van projectfinanciering.

Het segment Energy Solutions biedt oplossingen voor de energietransitiemarkten en diensten aan de olie-, gas- en petrochemische industrie. Het biedt diensten voor kleine modulaire reactortechnologie en operationele ondersteuningsdiensten voor kerncentrales. Het segment Urban Solutions biedt engineering, procurement en constructie (EPC), en projectmanagementdiensten aan de infrastructuur, geavanceerde technologie, biowetenschappen, en mijnbouw en metaalindustrie, en personeelsdiensten voor technisch, professioneel en ambachtelijk personeel op contractuele of permanente basis. Het segment Mission Solutions levert technische oplossingen aan de VS en andere overheden en levert oplossingen voor nucleaire beveiliging en exploitatie, beheer van nucleair afval en laboratoriumbeheer. Het biedt ook terreinbeheer, milieusanering en ontmanteling voor nucleaire sanering bij overheidsfaciliteiten en diensten aan commerciële nucleaire klanten. Het segment Overige onderzoekt, ontwikkelt, licenseert en commercialiseert kleine modulaire kernreactortechnologie en levert bouw- en managementdiensten aan vakbonden.

Fluor Corporation is opgericht in 1912 en heeft zijn hoofdkantoor in Irving, Texas. Het bedrijf bedient klanten in meer dan 150 landen en levert diensten in de sectoren energie, industrie, overheid en infrastructuur. Het bedrijf heeft meer dan 37.000 werknemers en werkt meestal aan grootschalige projecten, evenals engineering en constructie, onderhoud en project- en programmabeheer. Het staat in 2020 op nummer 301 van de Fortune 500-lijst, tegen nummer 260 in 2019. Tijdens de COVID-19 pandemie zocht Fluor Corporation naar manieren om de veiligheidsmaatregelen te verhogen om werknemers en projecten te beschermen. Het heeft strikte veiligheidsrichtlijnen ingevoerd, zoals gezichtsmaskers en sociale afstand, om het risico op verspreiding van het virus te verminderen. De onderneming is ook actief bezig met het bevorderen van duurzaamheidsinspanningen, zoals meer hernieuwbare energiebronnen, om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Techniek & Constructie
Ticker:
FLR
CIK:
1124198
ISIN:
US3434121022
Website:
https://www.fluor.com
Telefoon:
469 398 7000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
40.582