Flow Traders N.V.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 18:35 GMT

Koers:
19,09 €
Open:
18,85 €
Vorige sluiten:
18,85 €
Dagbereik:
18,71 € - 19,25 €
Jaarbereik:
15,78 € - 26,30 €
Winst per aandeel:
1,87
Koers-winstverhouding:
10,21
52 weken Prijsvork:
17,34 €
Volume:
194.263,00 €
Gemiddeld volume:
200.308,00 €

Bedrijfsprofiel voor Flow Traders N.V.

Flow Traders N.V. logo

Flow Traders N.V. is een gerenommeerde liquiditeitsverschaffer op basis van financiële technologie en is actief in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Het bedrijf is gespecialiseerd in het noteren van bied- en laatprijzen voor duizenden exchange traded products (ETP), obligaties, cryptocurrency, vreemde valuta en andere producten op handelsplatformen. Met haar geavanceerde eigen technologieplatform heeft Flow Traders N.V. een uniek en succesvol model gecreëerd waardoor het bedrijf een van de toonaangevende market makers in Exchange Traded Products (ETP’s) kon worden.

Naast haar activiteiten als liquiditeitsverschaffer levert de onderneming liquiditeit in ETP’s buiten de beurs aan institutionele tegenpartijen, waaronder banken, vermogensbeheerders, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, family offices, hedgefondsen en anderen. Het bedrijf gebruikt ook geavanceerde algoritmen en risicobeheerinstrumenten om liquiditeit te verschaffen op markten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië.

Het bedrijf werd opgericht in 2004, maar vestigde zich al snel als een belangrijke speler op de markt. Na jaren van internationale groei en uitbreiding is Flow Traders N.V. vandaag de dag een van de toonaangevende liquiditeitsaanbieders in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Vanaf 2020 heeft het bedrijf kantoren in Amsterdam, Sydney, São Paulo, Tokio, Shanghai, Hongkong en Singapore.

In haar zestienjarige geschiedenis heeft Flow Traders N.V. vele innovatieve producten en diensten ontwikkeld. Het bedrijf hanteert een uniek handelsmodel waarmee het kan noteren in een breed scala aan op de beurs verhandelde producten, van ETF’s en obligaties tot cryptocurrencies en vreemde valuta. Het bedrijf streeft er ook naar concurrerend te blijven op de markt en investeert daartoe in onderzoek en ontwikkeling. Bovendien streeft het bedrijf voortdurend naar uitbreiding van zijn internationale aanwezigheid en heeft het wereldwijd veel nieuwe klanten verworven.

Naast haar handelsactiviteiten levert Flow Traders N.V. ook educatieve middelen aan de markt, door het aanbieden van trainingen en inzichten om de klanten te helpen navigeren op de markten. Het bedrijf heeft meerdere educatieve initiatieven opgezet, zoals de Flow Academy, die tutorials, voorbeelden en webinars biedt met betrekking tot de financiële markten.

Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. Zij controleert voortdurend hoe zij presteert ten opzichte van haar branchegenoten, en streeft ernaar de industriestandaarden te bepalen. Flow Traders N.V. is ook zeer compliant en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor haar compliancenormen. Het bedrijf is ISO 27001 gecertificeerd voor de toegang, opslag en overdracht van klantgegevens en -informatie, en heeft andere accreditaties ontvangen van verschillende regelgevende instanties, zoals de National Futures Association (NFA), de Monetary Authority of Singapore (MAS) en de Financial Conduct Authority (FCA).

Flow Traders N.V. is toonaangevend in het verschaffen van liquiditeit aan klanten en heeft een ervaren en gepassioneerd team van meer dan 500 mensen over de hele wereld. Het bedrijf gelooft in continu leren en legt grote nadruk op de ontwikkeling van werknemers en biedt een interne Flow Academy voor werknemers om de nieuwste opleidingen en trainingen te volgen. Met haar toewijding aan de klant, innovatieve diensten en deskundig team is Flow Traders N.V. vandaag de dag een van de toonaangevende financiële technologie-enabled liquidity providers in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië.

Beurzen:
AMS
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
FLOW.AS
ISIN:
NL0011279492
Website:
https://www.flowtraders.com
Telefoon:
31 20 799 6799
Herkomst:
Netherlands
Medewerkers:
639