FIGS, Inc.

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
4,86 US$
Open:
4,92 US$
Vorige sluiten:
4,97 US$
Dagbereik:
4,83 US$ - 5,08 US$
Jaarbereik:
4,37 US$ - 8,37 US$
Winst per aandeel:
0,12
Koers-winstverhouding:
40,50
52 weken Prijsvork:
5,21 US$
Volume:
2.501.784,00 US$
Gemiddeld volume:
3.051.595,00 US$

Bedrijfsprofiel voor FIGS, Inc.

FIGS, Inc. logo

FIGS, Inc. is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van gezondheidskleding en levensstijl, gevestigd in Santa Monica, Californië, dat als direct-naar-consument-leverancier opereert. Het bedrijf, opgericht in 2013, biedt de Amerikaanse markt een breed scala aan gezondheidskleding en levensstijlproducten, van laboratoriumjassen en schorten tot buitenkleding, actieve kleding, loungekleding, compressiesokken en sportbeha’s. Bovendien worden hun ongelooflijke pima-katoenen tops en prestatieleggings, vesten en jassen al snel een basis in de garderobe van elke radiologie-, verpleegkunde-, tandheelkunde- of medische student.

Het digitale platform van het bedrijf maakt het voor klanten mogelijk om online te winkelen en bevat ook een mobiele app waarmee klanten overal en altijd toegang hebben tot hun producten. Klanten hebben ook toegang tot maatvoering en productinformatie om ervoor te zorgen dat ze het juiste product kopen dat aan hun behoeften voldoet.

Bovendien is FIGS vastbesloten om gezondheidswerkers, waaronder die in onderverzorgde gebieden, te ondersteunen. Met hun ‘Scrubs for Good’-programma doneren ze niet alleen schorten aan gezondheidswerkers in nood, maar bieden ze ook werkgelegenheidsmogelijkheden aan hun gemeenschappen. Bij elk schortartikel dat wordt gekocht, wordt er een gedoneerd aan iemand in nood en bij elke FIGS-aankoop plant FIGS een boom.

Het bedrijf stimuleert ook een breed scala aan samenwerkingen met gezondheidsorganisaties en professionals, van radiologen tot verpleegkundescholen, via het FIGS Ambassadeursprogramma, waar gezondheidswerkers ambassadeurs kunnen worden van het FIGS-merk. Deze ambassadeurs kunnen beloningen verdienen, toegang krijgen tot exclusieve aanbiedingen en zelfs de kans krijgen om hun eigen exclusieve producten te ontwerpen.

FIGS, Inc. is meer dan alleen een bedrijf voor gezondheidskleding en levensstijl. Het is een bedrijf dat zich inzet voor het verzorgen en ondersteunen van gezondheidswerkers, niet alleen in de VS, maar ook over de hele wereld.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Kleding Fabricage
Ticker:
FIGS
CIK:
1846576
ISIN:
US30260D1037
Website:
https://www.wearfigs.com
Telefoon:
424 300 8330
Herkomst:
United States
Medewerkers:
264