Entravision Communications Corporation

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
3,83 US$
Open:
3,92 US$
Vorige sluiten:
3,83 US$
Dagbereik:
3,78 US$ - 3,92 US$
Jaarbereik:
3,35 US$ - 6,86 US$
Winst per aandeel:
0,01
Koers-winstverhouding:
383,00
52 weken Prijsvork:
4,07 US$
Volume:
158.783,00 US$
Gemiddeld volume:
251.268,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Entravision Communications Corporation

Entravision Communications Corporation logo

Entravision Communications Corporation is een mediabedrijf, reclamebureau en technologiebedrijf dat wereldwijd opereert. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en heeft zijn hoofdkantoor in Santa Monica, Californië. Het biedt geïntegreerde eind-tot-eind-advertentieoplossingen via zijn digitale, televisie- en audio-eigendommen. Het bestaat uit drie bedrijfsonderdelen, de digitale, televisie- en audio-segmenten.

Entravision richt zich op en betrekt de Hispanische bevolking op verschillende acculturatieniveaus en mediakanalen. Het biedt ook een suite aan digitale reclameoplossingen zoals commerciële partnerschapsdiensten, facturerings- en technische ondersteuningsdiensten. Het biedt verder branding- en mobiele prestatieoplossingen, evenals digitale audio-advertentieoplossingen voor adverteerders.

Het bedrijf bezit 50 televisiestations en 46 Spaanstalige radiostations die zijn radioregulieringsnetwerk vormen dat syndicated radioprogramma-oplossingen biedt. Zijn klantenbestand bestaat uit adverteerders uit verschillende sectoren, zoals e-commerce, detailhandel, entertainment, gaming, leveringsdiensten, financiële technologie, communicatie, lifestyle en reizen.

Bovendien geniet Entravision een concurrentievoordeel op de Hispanische markt in de VS, omdat zowel de eigendom als de uitzendbedrijven zich richten op dezelfde bevolking. Dit stelt Entravision in staat om de Hispanische bevolking van de VS maatwerk- en op maat gemaakte diensten te bieden. Het heeft ook een sterke aanwezigheid op de Latijns-Amerikaanse markten, waaronder Argentinië, Chili, Colombia, Ecuador, Mexico, Peru en Uruguay.

Entravision is goed geplaatst om zijn dominantie op de Hispanische markt in de VS en Latijns-Amerika voort te zetten, omdat het zich richt op het bieden van op maat gemaakte en gepersonaliseerde oplossingen en diensten aan zijn klanten en hen helpt om de Hispanische bevolking op een relevante manier te bereiken. Bovendien moderniseert het bedrijf voortdurend zijn digitale producten en diensten om aan de veranderende eisen van de klanten te voldoen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Uitzending
Ticker:
EVC
CIK:
1109116
ISIN:
US29382R1077
Website:
https://www.entravision.com
Telefoon:
310 447 3870
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.094