Eurofins Scientific SE

Laatste koersupdate: 16 apr. 24 18:35 GMT

Koers:
59,14 €
Open:
60,00 €
Vorige sluiten:
60,60 €
Dagbereik:
59,00 € - 60,02 €
Jaarbereik:
44,83 € - 65,24 €
Winst per aandeel:
1,57
Koers-winstverhouding:
37,67
52 weken Prijsvork:
56,90 €
Volume:
249.198,00 €
Gemiddeld volume:
336.772,00 €

Bedrijfsprofiel voor Eurofins Scientific SE

Eurofins Scientific SE logo

Eurofins Scientific SE levert samen met haar dochterondernemingen wereldwijd diverse analytische tests en laboratoriumdiensten. Het bedrijf biedt een portfolio van ongeveer 200.000 analytische methoden om de veiligheid, identiteit, samenstelling, authenticiteit, oorsprong, traceerbaarheid en zuiverheid van verschillende producten te evalueren. Het levert diensten zoals agro-wetenschap, waaronder biologische beoordeling, consumenten- en menselijke en milieuveiligheid, productchemie, advies over regelgeving en zaaddiensten; agrotests; garantie, zoals productinspectie, audits, certificering, opleiding en advies over levensmiddelen, consumentenproducten, gezondheidszorg en cosmetica; biofarma, en klinische diagnostiek. Daarnaast biedt het bedrijf consumententests aan, waaronder product compliance en audit, testen, certificeringen en goedkeuringen, inspecties, trainingen, en digitale media en cyber security voor verschillende industrieën; cosmetica en persoonlijke verzorging; milieutests, waaronder water-, lucht-, bodem-, afval- en andere producttests; en voedsel- en diervoedertests, waaronder allergenen-, GMO-, graan-, vlees-, nano-materiaal-, pesticiden- en rest-DNA-tests. Verder biedt het audit en certificering, authenticiteit, koolhydraten, consultancy, dioxines en POP’s, voedselbestraling, etikettering, wetgeving, zware metalen, identiteitsbehoud, maaltijd, moleculaire en microbiologie, mycotoxines, voedingsanalyses, organische inperkingen, verpakking/migratie, radioactiviteit, rapidest, sensorsy en consumentenonderzoek, trainingen, veterinaire medicijnresten, en vitaminediensten. Daarnaast levert het bedrijf forensische, genomische, maritieme, materialen en engineering, REACH en technologische diensten. Het bedrijf heeft ongeveer 900 laboratoria in 54 landen. Het bedrijf is opgericht in 1987 en heeft zijn hoofdkantoor in Luxemburg-stad, Luxemburg.

Beurzen:
EURONEXT
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Diagnostiek & onderzoek
Ticker:
ERF.PA
ISIN:
FR0000038259
Website:
https://www.eurofins.com
Telefoon:
352 26 18 53 20
Herkomst:
Luxembourg
Medewerkers:
61.000

Eurofins Scientific SE Persberichten

Eurofins neemt sundream group in taiwan over

Eurofins wordt marktleider in milieutesten in taiwan met de overname van de sundream group. transactie zou onmiddellijk margeverhogend moeten zijn voor eurofins na afronding. sundream environment testing heeft meer dan 350 medewerkers in dienst. transactie zou onmiddellijk margeverhogend moeten zijn voor eurofins na afronding....

Eurofins technologies LAN ceert reagentia voor automatische extractie van genomisch sars cov 2 rna uit klinische swab monsters

Eurofins technologies LAN ceert reagentia voor geautomatiseerde extractie van genomisch sars cov 2 rna uit klinische swab monsters. gsd novaprime rna extractie ae1 en ae2 kits zijn gevalideerd voor gebruik met kingfisher flex en mgisp 960 automatiseringsplatform.

Eurofins scientific neemt commissum over

Eurofins digital testing breidt portefeuille cyberveiligheid uit met de overname van commissum. voorwaarden werden niet bekendgemaakt. overname zal eurofin helpen zijn positie op de europese markt te versterken met groei in het vk en op de noord amerikaanse en apac markten.

Eurofins technologies elisa assay krijgt status van prestatiegeteste methode van het aoac onderzoeksinstituut

Eurofins technologies kondigt aoac performance tested methodssm status aan voor sensispec ingezim gluten r5 kit. elisa assay voor detectie van gluten, sensispec ingezim gluten r5, heeft de aoac research institute performance tested methods( sm) status gekregen voor gebruik met glutenvrij brood, havermeel en roestvrijstalen oppervlakken.

Eurofins scientific haalt 535 miljoen euro op na succesvolle aandelenemissie

Eurofins haalt 535 miljoen eur op na een succesvolle aandelenemissie. de boeken waren meerdere malen overtekend en het management van eurofins heeft besloten de omvang van het aanbod te verhogen van 900.000 naar 1.000.000 nieuwe aandelen. de afwikkeling en toelating van de nieuwe aandelen op euronext paris ( op dezelfde lijn als de bestaande aandelen van eurofins met isin code fr0000038259) zou op 22 mei 2020 moeten plaatsvinden.

Eurofins geeft 900.000 nieuwe aandelen uit via versnelde bookbuildinguitgifte

Eurofins kondigt de uitgifte aan van ca. 900.000 nieuwe aandelen via een versneld aanbod aan institutionele beleggers ter ondersteuning van zijn snelle opbouw van covid 19 testcapaciteiten. de nieuwe gewone aandelen zouden ca. 5% van het bestaande geplaatste aandelenkapitaal vertegenwoordigen. doel van de plaatsing is eurofins in staat te stellen investeringen en netto werkkapitaalbehoeften te financieren. de transactie wordt geleid door berenberg en credit suisse als joint global coordinators en joint bookrunners. eurofins bereidt ook de LAN cering voor van verschillende bijkomende covid 19 testproducten waarvoor productiecapaciteit moet worden opgezet in europa en noord amerika. de afwikkeling en de toelating van de nieuwe aandelen op euronext paris zouden moeten plaatsvinden op 22 mei 2020.