Eqonex Limited

Laatste koersupdate: 29 nov. 22 23:00 GMT

Koers:
0,09 US$
Open:
0,12 US$
Vorige sluiten:
0,14 US$
Dagbereik:
0,09 US$ - 0,17 US$
Jaarbereik:
0,01 US$ - 2,75 US$
Winst per aandeel:
-1,36
Koers-winstverhouding:
-0,07
52 weken Prijsvork:
0,28 US$
Volume:
20.053.933,00 US$
Gemiddeld volume:
1.197.872,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Eqonex Limited

Eqonex Limited logo

Eqonex Limited is een financiële dienstverlener voor digitale activa die drie divisies heeft: Custody, Asset Management en Brokerage. Hun breed scala aan diensten is gericht op beleggers op alle niveaus, van de gemiddelde consument tot professionele en institutionele beleggers.

De divisie Custody biedt de vlaggenschip Digivault-service, een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke bewaarplatform dat speciaal is ontworpen voor digitale activa. De divisie Asset Management, bekend als Bletchley Park, biedt institutionele en professionele beleggers een suite aan digitale activa-investeringsoplossingen. Naast deze diensten biedt het bedrijf ook EQONEX Investment Products, die gesecuritiseerde producten uitgeven, evenals over-the-counter-makelaardij, leningen en lenen van diensten en gestructureerde producten.

Eqonex Limited werd in 2021 opgericht toen het zijn huidige naam aannam, nadat het eerder had gefunctioneerd onder de naam Diginex Limited. Het bedrijf is gevestigd in Singapore en onderworpen aan de toezicht van de Monetaire Autoriteit van Singapore. Het is goed geplaatst om gebruik te maken van de snel groeiende digitale activa-industrie, aangezien het strategisch is gelegen om te profiteren van de ontwikkelende markten van Azië.

Om ervoor te zorgen dat het instellingsniveau-service kan bieden, werkt Eqonex Limited samen met verschillende financiële, juridische en regelgevende instellingen. Dit omvat het werken met toonaangevende betalingsproviders, zoals Visa, Mastercard en PayPal, evenals wereldberoemde cryptocurrency-uitwisselingen en bewaarders, zoals Coinbase en BitGo.

Eqonex Limited is toegewijd aan het bieden van een veilig en betrouwbaar platform voor digitale activa, met een focus op klantenservice, technologie, beveiliging en naleving van de wetgeving. Het blijft zijn suite aan aanbiedingen uitbreiden en kijkt uit naar verdere uitbreiding van zijn aanwezigheid in de digitale activa- en financiële dienstensector.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
EQOS
CIK:
1790515
ISIN:
SGXZ53262598
Website:
https://group.eqonex.com
Telefoon:
852 2248 0600
Herkomst:
Hong Kong
Medewerkers:
180