ENGlobal Corporation

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
1,60 US$
Open:
1,70 US$
Vorige sluiten:
1,73 US$
Dagbereik:
1,60 US$ - 1,70 US$
Jaarbereik:
1,01 US$ - 4,56 US$
Winst per aandeel:
-3,03
Koers-winstverhouding:
-0,53
52 weken Prijsvork:
1,67 US$
Volume:
9.606,00 US$
Gemiddeld volume:
30.129,00 US$

Bedrijfsprofiel voor ENGlobal Corporation

ENGlobal Corporation logo

ENGlobal Corporation levert ingenieursdiensten en professionele projectuitvoering, voornamelijk aan de energiesector in de Verenigde Staten en internationaal. De onderneming opereert via twee segmenten, Commercial en Government Services. Het commerciële segment levert multidisciplinaire engineeringdiensten met betrekking tot de ontwikkeling, het beheer en de uitvoering van projecten waarvoor professionele engineering- en aanverwante projectmanagementdiensten vereist zijn. Het biedt conceptuele studies, projectdefinitie, kostenraming, engineeringontwerp, milieuconformiteit, materiaalinkoop, projectbeheer, bouwbeheer en fabricagediensten. Het segment Overheid biedt ontwerp, integratie en implementatie van processpecifieke controle- en analysesystemen, geavanceerde geautomatiseerde gegevensverzamelingssystemen, informatietechnologie en het onderhoud van deze systemen; geautomatiseerde brandstofverwerkingssystemen en onderhoudsdiensten aan militaire en openbare instanties, overheidsinstellingen, raffinaderijen, de petrochemische industrie en de procesindustrie; en elektrische en instrumentinstallatie, technische diensten, lopend onderhoud, kalibratie en reparatiediensten. Het bedrijf bedient Fortune 500-bedrijven in de energie-industrie en de Amerikaanse overheid. ENGlobal Corporation werd opgericht in 1985 en heeft zijn hoofdkantoor in Houston, Texas.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Techniek & Constructie
Ticker:
ENG
CIK:
933738
ISIN:
US2933061069
Website:
https://www.englobal.com
Telefoon:
281 878 1000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
198

ENGlobal Corporation Nieuws

ENGlobal Corporation (ENG) Q3 2022 Earnings Call Transcript

ENGlobal Corporation (ENG) Q3 2022 Earnings Call Transcript

Seeking Alpha

ENGlobal Corporation (NASDAQ:ENG ) Q3 2022 Earnings Conference Call 8 november 2022 9:00 AM ET Deelnemers van het bedrijf Rick Eisenberg - Media Relations Director-Eisenberg Communications Darren Spriggs - Chief Financial Officer Roger Westerlind - President Mark Hess - Chief Executive Officer Conference Call Participants Jeffrey Campbell - Alliance Global Partners Rob Brown - Lake Street Capital Operator Goedemorgen, en welkom bij de ENG 2022 Third Quarter Financial Results Conference Call. Op verzoek van ENG wordt het gesprek van vandaag opgenomen en zal het kunnen worden herhaald in het gedeelte Investor Relations van de website van het bedrijf, www.englobal.com.

ENG maakt resultaten derde kwartaal 2022 bekend en organiseert conferentiegesprek op 8 november

ENG maakt resultaten derde kwartaal 2022 bekend en organiseert conferentiegesprek op 8 november

Accesswire

HOUSTON, TX / ACCESSWIRE / 26 oktober 2022 / ENG (NASDAQ:ENG), een toonaangevende leverancier van innovatieve project delivery-oplossingen voor de energie-industrie, kondigde vandaag aan dat het management op dinsdag 8 november 2022 om 9:00 uur Eastern time een conference call zal organiseren om de financiële resultaten van het bedrijf voor het derde kwartaal van 2022 te bespreken, die die dag om 8:00 uur Eastern time bekend zullen worden gemaakt. CEO Mark Hess, CFO Darren Spriggs en president Roger Westerlind zullen de hoogtepunten van ENG voor het derde kwartaal van 2022 bespreken, updates geven over mogelijke contracttoekenningen en de groeivooruitzichten van het bedrijf voor de rest van 2022 bespreken.

Olievelddiensten: Waardenmatrix, momentum en marktkapitalisatieanalyse

Olievelddiensten: Waardenmatrix, momentum en marktkapitalisatieanalyse

Seeking Alpha

Ook al was energie met grote voorsprong de best presterende sector van het jaar, er blijven diepe waarden bestaan in ondergewaardeerde en small cap olievelddiensten. Drieënvijftig olievelddienstenaandelen werden geëvalueerd aan de hand van een waardematrix met factoren voor waarde, groei, winstgevendheid, eigendom en schuld.

ENGlobal Corporation (ENG) CEO Mark Hess over de resultaten van Q2 2022 - Earnings Call Transcript

ENGlobal Corporation (ENG) CEO Mark Hess over de resultaten van Q2 2022 - Earnings Call Transcript

Seeking Alpha

ENGlobal Corporation (NASDAQ:ENG ) Q2 2022 Earnings Conference Call 4 augustus 2022 9:00 AM ET Deelnemers van het bedrijf Rick Eisenberg - Media Relations Director, Eisenberg Communications Darren Spriggs - Chief Financial Officer Roger Westerlind - President Mark Hess - Chief Executive Officer Conference Call Participants Jeffrey Campbell - Alliance Global Partners Rob Brown - Lake Street Capital Operator Goedemorgen, en welkom bij de ENG 2022 Second Quarter Financial Results Conference Call. Op verzoek van ENG wordt het gesprek van vandaag opgenomen en zal het kunnen worden herhaald in het gedeelte Investor Relations van de website van het bedrijf, www.englobal.com.

ENG kondigt resultaten tweede kwartaal 2022 aan en organiseert conferentiegesprek op 4 augustus

ENG kondigt resultaten tweede kwartaal 2022 aan en organiseert conferentiegesprek op 4 augustus

Accesswire

HOUSTON, TX / ACCESSWIRE / 18 juli 2022 / ENG (NASDAQ:ENG), een toonaangevende leverancier van innovatieve project delivery-oplossingen voor de energie-industrie, kondigde vandaag aan dat het management op donderdag 4 augustus 2022 om 9:00 uur Eastern time een conference call zal organiseren om de financiële resultaten van het bedrijf voor het tweede kwartaal van 2022 te bespreken, die die dag om 8:00 uur Eastern time bekend zullen worden gemaakt. CEO Mark Hess, CFO Darren Spriggs en president Roger Westerlind zullen de hoogtepunten van ENG voor het tweede kwartaal van 2022 bespreken, updates geven over mogelijke contracttoekenningen en de groeivooruitzichten van het bedrijf voor de rest van 2022 bespreken.

ENGlobal Corporation (ENG) CEO Mark Hess over de resultaten van Q1 2022 - Earnings Call Transcript

ENGlobal Corporation (ENG) CEO Mark Hess over de resultaten van Q1 2022 - Earnings Call Transcript

Seeking Alpha

ENGlobal Corporation (NASDAQ:ENG ) Q1 2022 Earnings Conference Call May 5, 2022 9:00 AM ET Deelnemers van het bedrijf Rick Eisenberg - Media Relations Director, Eisenberg Communications Darren Spriggs - Chief Financial Officer Roger Westerlind - President Mark Hess - Chief Executive Officer Conference Call Participants Jeffrey Campbell - Alliance Global Partners Victor Nostas - Nostas Group Operator Goedemorgen, en welkom bij de ENG's 2022 First Quarter Financial Results Conference Call. Op verzoek van ENG wordt het gesprek van vandaag opgenomen en zal het kunnen worden herhaald in het gedeelte Investor Relations van de website www.englobal.com.

Herinnering: Resultaten ENGlobal eerste kwartaal 2022 en conference call morgen, 5 mei

Herinnering: Resultaten ENGlobal eerste kwartaal 2022 en conference call morgen, 5 mei

Accesswire

HOUSTON, TX / ACCESSWIRE / 4 mei 2022 / ENGlobal (NASDAQ:ENG), een toonaangevende leverancier van innovatieve project delivery-oplossingen voor de energie-industrie, zal morgen, donderdag 5 mei 2022 om 9:00 uur Eastern time, een conference call houden om de financiële resultaten van het bedrijf over het eerste kwartaal van 2022 te bespreken, die die dag om 8:00 uur bekend zullen worden gemaakt. CEO Mark Hess, CFO Darren Spriggs en president Roger Westerlind zullen de hoogtepunten van ENGlobal over het eerste kwartaal van 2022 bespreken, updates geven over mogelijke contracttoekenningen en de groeivooruitzichten van het bedrijf voor de rest van het jaar bespreken.

ENGlobal maakt resultaten Q1 2022 bekend en organiseert conferentiegesprek op 5 mei

ENGlobal maakt resultaten Q1 2022 bekend en organiseert conferentiegesprek op 5 mei

Accesswire

HOUSTON, TX / ACCESSWIRE / 28 april 2022 / ENGlobal (NASDAQ:ENG), een toonaangevende leverancier van innovatieve project delivery-oplossingen voor de energie-industrie, kondigde vandaag aan dat het management op donderdag 5 mei 2022 om 9:00 uur Eastern time een conference call zal organiseren om de financiële resultaten van het bedrijf over het eerste kwartaal van 2022 te bespreken, die die dag om 8:00 uur bekend zullen worden gemaakt. CEO Mark Hess, CFO Darren Spriggs en president Roger Westerlind zullen de hoogtepunten van ENGlobal voor het eerste kwartaal van 2022 bespreken, updates geven over mogelijke contracttoekenningen en de groeivooruitzichten van het bedrijf voor de rest van 2022 bespreken.

ENG maakt eindejaarsresultaten 2021 bekend en organiseert conferentiegesprek op 10 maart

ENG maakt eindejaarsresultaten 2021 bekend en organiseert conferentiegesprek op 10 maart

Accesswire

HOUSTON, TX / ACCESSWIRE / 2 maart 2022 / ENG (NASDAQ:ENG), een toonaangevende leverancier van innovatieve, project delivery-oplossingen voor de energie-industrie, kondigde vandaag aan dat het management op donderdag 10 maart 2022 om 9:00 uur Eastern time een conference call zal organiseren om de financiële eindejaarsresultaten van het bedrijf voor 2021 te bespreken, die die dag om 8:00 uur bekend zullen worden gemaakt. CEO Mark Hess, CFO Darren Spriggs en president Roger Westerlind zullen de hoogtepunten van ENG aan het einde van het jaar 2021 bespreken en de groeivooruitzichten van het bedrijf voor 2022.

ENGlobal Corporation Persberichten

Englobal kondigt 3,4 miljoen geregistreerd direct aanbod en gelijktijdige private plaatsing aan

Houston, tx accesswire 2 februari 2023 englobal corporation ( nasdaq englobal) (" englobal" of het " bedrijf"), een toonaangevende leverancier van complete projectoplossingen voor hernieuwbare en traditionele energie, heeft vandaag aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten met één institutionele belegger voor de aankoop en verkoop van 3.971.000 aandelen van zijn gewone aandelen ( de " aandelen"), in een geregistreerd direct aanbod ( het " aanbod") en warrants om maximaal 3.971.000 aandelen van zijn gewone aandelen te kopen ( de " warrants"), in een gelijktijdige onderhandse plaatsing ( de " onderhandse plaatsing"). de gecombineerde aankoopprijs voor één aandeel en één warrant zal 0,85 bedragen.

Eng ontvangt prijs voor project voor hernieuwbare brandstoffen ter waarde van meer dan 9 miljoen dollar

Houston, tx accesswire 1 februari 2023 eng ( nasdaq eng), een toonaangevende leverancier van innovatieve project delivery oplossingen voor de energie industrie, heeft vandaag aangekondigd dat het een prijs ter waarde van meer dan 9 miljoen heeft ontvangen van het in calgary gevestigde reconciliation energy transition inc. ( reti) voor het uitvoeren van de front end engineering en DES ign (" feed") werkzaamheden voor een 6.500 barrel per dag ( bpd) duurzame vliegtuigbrandstof ( saf) en hernieuwbare diesel ( rd) project als onderdeel van reti' s calgary region green energy industrial park. het project, dat op 27 januari aan eng is gegund, zal onmiddellijk van start gaan en zal naar verwachting dit jaar worden afgerond.

Eng geeft omzetupdate over recent aangekondigde contracten in het vierde kwartaal

Houston, tx accesswire 30 november 2022 eng ( nasdaq eng), een toonaangevende leverancier van innovatieve project delivery oplossingen voor de energie industrie, zei vandaag dat zes contracttoekenningen, aangekondigd tijdens de conference call over de resultaten van het derde kwartaal van het bedrijf op 8 november 2022, samen minimaal 12 miljoen dollar aan inkomsten zullen opleveren, waarvan de meeste in het vierde kwartaal van dit jaar zullen worden geboekt. de gunningen, die tot nu toe in het vierde kwartaal zijn ontvangen, omvatten bouwinstallatiediensten in verband met twee zonneparkprojecten in texas; ondertekening van een master services agreement ( msa) met een toonaangevende geïntegreerde oliedienstenonderneming ( ioc), wat resulteert in bouw en productiediensten voor projecten voor de upgrade van productiewaterboosters; bouw van externe instrumentenkasten voor een toonaangevende ioc in houston; bouw en constructiediensten voor meerdere upgrade projecten van compressorstations in west texas; en engineering, inkoop en constructiediensten voor een methanolprover en meetupgrade, upgrades van compressiestations, fabricage van separatoren en bijbehorende leidingen voor meerdere midstream olie en gasexploitanten in west texas en new mexico.

Eng krijgt 2,6 miljoen dollar toegewezen uit een contract van 20 miljoen dollar met het korps van ingenieurs van het amerikaanse leger

Houston, tx accesswire 1 september 2022 eng ( nasdaq eng), een toonaangevende leverancier van innovatieve projectoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat haar volledige dochteronderneming, englobal government services, inc. (" egs"), haar eerste opdracht, het zogenaamde " seed project", ter waarde van ongeveer 2,6 miljoen dollar, heeft gekregen in het kader van een ID iq contract ter waarde van 20 miljoen dollar met het korps van ingenieurs van het amerikaanse leger (" usace") dat op 18 augustus werd aangekondigd. volgens de opdracht zal egs engineering en technologiediensten leveren ter ondersteuning en verbetering van besturingssystemen op waterkrachtcentrales in de zuid atlantische regio van de usace.

Eng wint hoofdcontract voor 20 miljoen dollar met het korps van ingenieurs van het amerikaanse leger

Houston, tx accesswire 18 augustus 2022 eng ( nasdaq eng), een toonaangevende leverancier van innovatieve projectoplossingen, kondigde vandaag aan dat haar volledige dochteronderneming, englobal government services, inc. (" egs"), door de us army corps of engineers (" usace") is aangewezen als een van de drie hoofdaannemers voor een vijfjarig contract ter waarde van 20 miljoen voor de ondersteuning en upgrade van besturingssystemen op waterkrachtcentrales in de zuid atlantische regio van de usace. volgens de voorwaarden van het contract zal egs met de andere twee aannemers concurreren voor de toekenning van opdrachten voor onder meer technologie upgrades en vernieuwingen van bestaande systemen, nieuwe systeemontwerpen en installaties, en levenscyclusonderhoud van nieuwe en bestaande systemen.

Eng maakt resultaten jaarvergadering bekend

Houston, tx accesswire 10 juni 2022 eng ( nasdaq eng), een toonaangevende leverancier van innovatieve project delivery oplossingen voor de energie industrie, meldde vandaag dat de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van 2022 van het bedrijf gistermorgen in houston werd gehouden. ongeveer 61% van de totale uitstaande gewone aandelen van eng was vertegenwoordigd op de vergadering, hetzij in persoon, hetzij bij volmacht.

Verwerft exclusieve kleinschalige gas to liquids technologie voor fakkelgas en gestrande gastoepassingen

Houston, tx accesswire may 19, 2022 eng ( nasdaq eng), een toonaangevende leverancier van innovatieve project delivery oplossingen voor de energie industrie, kondigde vandaag de overname aan van calvert group belgium ( calvert) en zijn exclusieve licentie voor gepatenteerde gas to liquid ( gtl) technologie om afgefakkeld gas en gestrand gas om te zetten in SYN thetische vloeistoffen zoals ruwe olie of diesel. het gtl proces van calvert is door het " global gas flaring reduction partnership" ( ggfr) van de wereldbank erkend als een van de toonaangevende technologieën op het gebied van kleinschalige gtl voor de terugwinning van afgefakkeld gas.

Eng meldt resultaten q1 2022

Houston, tx accesswire may 5, 2022 eng ( nasdaq eng), een toonaangevende leverancier van innovatieve project delivery oplossingen voor de energie industrie, kondigde vandaag aan dat het voor het eerste kwartaal eindigend op 26 maart 2022 een nettoverlies rapporteerde van 3.620.000, ofwel (.10) per aandeel, op een omzet van 7.366.000, vergeleken met een netto inkomen van 46.000, of .00 per aandeel, op een omzet van 12.449.000 voor het eerste kwartaal dat eindigde op 27 maart 2021. " hoewel onze financiële prestaties in het eerste kwartaal van 2022 nog steeds negatief werden beïnvloed door de aanhoudende verstoringen van onze activiteiten als gevolg van covid 19," aldus de voorzitter. zegt chief executive mark hess, " wij zien sterke tekenen dat deze verstoringen afnemen en dat wij goed gepositioneerd zijn om dit jaar een ommekeer te maken.

Eng gunt schooldistrict controle en data acquisitiecontract

Houston, tx accesswire 28 april 2022 eng ( nasdaq eng), een toonaangevende leverancier van innovatieve project delivery oplossingen voor de energie industrie, heeft vandaag aangekondigd dat haar volledige dochteronderneming, englobal government services, inc. ( egs), een contract heeft gekregen voor de implementatie van een supervisory control and data acquisition ( scada) systeem voor een groot openbaar schooldistrict in het middenwesten. een scada systeem is een groot netwerk dat gebruik maakt van een combinatie van hardware en SOF tware om gegevens, waaronder video, vast te leggen en de automatisering van processen mogelijk te maken.

Eng geeft update over project duurzame vliegtuigbrandstof en fabriek voor hernieuwbare dieselproductie

Houston, tx accesswire 27 april 2022 eng ( nasdaq eng), een toonaangevende leverancier van innovatieve projectoplossingen voor de energie industrie, heeft vandaag commentaar gegeven op zijn eerder aangekondigde project voor het ontwerp en de bouw van een fabriek voor hernieuwbare diesel en duurzame vliegtuigbrandstof. zoals voor het eerst aangekondigd op 22 februari van dit jaar, zal eng zijn modulaire uitvoeringsstrategie gebruiken in combinatie met zijn standaard fabrieksontwerp van 6500 bpd en, samen met zijn partners, engineering , inkoop en bouwdiensten leveren voor een complete fabriek die ontworpen is om ongeveer 100 miljoen gallon duurzame luchtvaart en dieselbrandstof per jaar te produceren uit hernieuwbare grondstoffen.