EHang Holdings Limited

Laatste koersupdate: 16 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
16,36 US$
Open:
15,70 US$
Vorige sluiten:
16,37 US$
Dagbereik:
15,62 US$ - 16,43 US$
Jaarbereik:
9,50 US$ - 25,78 US$
Winst per aandeel:
-0,69
Koers-winstverhouding:
-23,71
52 weken Prijsvork:
14,09 US$
Volume:
1.008.061,00 US$
Gemiddeld volume:
1.347.804,00 US$

Bedrijfsprofiel voor EHang Holdings Limited

EHang Holdings Limited logo

EHang Holdings Limited is een toonaangevend bedrijf op het gebied van technologieplatforms voor autonome luchtvoertuigen (AAV’s). Het bedrijf is opgericht in 2014 en gevestigd in Guangzhou, Volksrepubliek China, en heeft vestigingen in Oost-Azië, Europa en landen over de hele wereld.

EHang Holdings Limited is toegewijd aan het ontwikkelen, produceren, verkopen en exploiteren van AAV’s en hun ondersteunende systemen en infrastructuur voor verschillende industrieën en toepassingen, zoals passagiersvervoer, logistiek, slimme stadsbeheer en luchtmedia-oplossingen. Het bedrijf is een pionier op het gebied van passagiersdrones en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de commerciële exploitatie van AAV’s door in juli 2018 de eerste autonome passagiersdrones ter wereld in China te lanceren.

Op het gebied van passagiersdrones is de EHang 216 van EHang Holdings Limited uitgerust met 16 batterijaangedreven rotoren en kan hij passagiers van maximaal 100 kg vervoeren, met de veiligheidsgarantie van het Autonomous Flight Management System (AFMS), dat de gezondheid en status van de drone tijdens de vlucht monitort. Eerder in 2020 bereikte het bedrijf met succes een autonome vlucht van Guangzhou Baiyun International Airport naar Qingyuan, wat een mijlpaal was in de drone-industrie.

Naast passagiersdrones biedt EHang ook autonome vrachtdrones. De vrachtdrone van het bedrijf, EHang Logistics, is in staat om tot 500 kg vracht te vervoeren en heeft een gebruiksvriendelijke instelling van de vluchtroute, automatische obstakelvermijding en de veiligheidsgarantie van AFMS.

EHang Holdings Limited heeft veel ervaring in de luchtmediabranche. Het SkyCinema-systeem van het bedrijf combineert multi-angle-opnametechnologie en computerbeeldtechnologie om een ​​oplossing voor realtime luchtopnamen te realiseren. In januari 2021 sloot EHang een samenwerking met Sony Music Group voor een drone-show op een evenement in Guangzhou, met tientallen EHang-drones in een luchtige show die gesynchroniseerd was met het klassieke nummer “Thriller” van Michael Jackson.

Door middel van zijn uitgebreide aanbod aan AAV-technologie streeft het bedrijf ernaar om het traditionele vervoerssysteem te revolutioneren en de toekomst van de menselijke mobiliteit te hervormen. Het bedrijf maakt gebruik van zijn geavanceerde technologie om veilig en betrouwbaar luchtvervoer voor mensen en vracht te bieden, evenals innovatieve luchtmediadiensten aan het publiek. In de nabije toekomst zal EHang Holdings Limited nieuwe grenzen blijven verkennen in de AAV-industrie en streven naar leiderschap in autonome luchtoplossingen.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ruimtevaart en Defensie
Ticker:
EH
CIK:
1759783
ISIN:
US26853E1029
Website:
https://www.ehang.com
Telefoon:
86 20 2902 8899
Herkomst:
China
Medewerkers:
326