Digital World Acquisition Corp.

Laatste koersupdate: 25 mrt. 24 22:00 GMT

Koers:
49,95 US$
Open:
40,60 US$
Vorige sluiten:
36,94 US$
Dagbereik:
38,55 US$ - 52,80 US$
Jaarbereik:
32,10 US$ - 52,80 US$
Winst per aandeel:
-0,68
Koers-winstverhouding:
-73,46
52 weken Prijsvork:
40,77 US$
Volume:
22.155.930,00 US$
Gemiddeld volume:
7.315.685,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Digital World Acquisition Corp.

Digital World Acquisition Corp. logo

Digital World Acquisition Corp. heeft geen activiteiten van betekenis. Het bedrijf richt zich op het tot stand brengen van een fusie, kapitaalruil, overname van activa, aankoop van aandelen, reorganisatie of verwante bedrijfscombinatie met een of meer bedrijven. Het wil zakelijke kansen identificeren op het gebied van SaaS en technologie, en de fintech en financiële dienstensector in Amerika. Digital World Acquisition Corp. werd opgericht in 2020 en is gevestigd in Miami, Florida.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Informatietechnologie diensten
Ticker:
DWAC
CIK:
1849635
ISIN:
US2877118164
Website:
https://www.dwacspac.com
Telefoon:
305 735 1517
Herkomst:
United States
Medewerkers:
0

Digital World Acquisition Corp. Nieuws

Overname Digital World: Deal zou kunnen mislukken

Overname Digital World: Deal zou kunnen mislukken

Seeking Alpha

De leenrente op Digital World Acquisition Corp is samen met de aandelenkoers sterk gedaald. De optieketen lijkt erop te wijzen dat de kans groot is dat de SPAC-deal niet wordt gesloten (of in ieder geval niet voor eind maart).

5 beste Nasdaq-aandelen om te kopen in januari 2023

5 beste Nasdaq-aandelen om te kopen in januari 2023

Finbold

De markt had het moeilijk in 2022 toen de Federal Reserve de rente zeven keer verhoogde om de inflatie te bestrijden. Ondanks de lagere inflatie in oktober en november verwachten veel economen dat de Amerikaanse centrale bank de rente volgend jaar opnieuw zal verhogen, waarbij veel deskundigen volgend jaar een recessie verwachten.

Digital World: Trump's belangrijke aankondiging helpt dit aandeel niet

Digital World: Trump's belangrijke aankondiging helpt dit aandeel niet

Seeking Alpha

Digital World daalde toen Trump op donderdag een digitale ruilkaart aankondigde, nadat speculaties op de markt over de aankondiging de SPAC hoger hadden gestuurd. De SPAC loopt nog steeds het risico van SEC-goedkeuring, wat een dip van 50% naar $10,30 zou veroorzaken, en het bedrijfsmodel blijft vrijwel onbestaande.

Digital World Acquisition Corp. Persberichten

Digital world acquisition corporation bevestigt verlenging termijn voor afronding van eerste bedrijfscombinatie

Miami, fl accesswire 21 DEC ember 2022 digital world acquisition corporation ( nasdaq dwac) ( het " bedrijf") heeft de datum waarop het bedrijf zijn eerste bedrijfscombinatie moet voltooien verlengd van 8 DEC ember 2022 tot 8 maart 2023 ( de " verlenging"). de verlenging is de tweede van twee verlengingen van vier maanden die zijn toegestaan volgens de bestuursdocumenten van de vennootschap.

Direct messaging komt naar waarheid sociaal

Sarasota, fla., dec. 19, 2022 ( globe newswire) vandaag kondigde trump media & technology group (" tmtg") aan dat direct messaging (" dm") nu beschikbaar is op de ios, android en web versies van truth social. gebruikers kunnen nu privé dm andere gebruikers op een een op een basis met tekst gebaseerde berichten van maximaal 500 tekens. met toekomstige updates kunnen gebruikers op berichten reageren met emoji' s en media bijlagen uitwisselen.

Digital world acquisition corp. kondigt stemresultaten aan van speciale vergadering ter goedkeuring van de wijziging van de uitbreiding

Miami, fl accesswire 23 november 2022 digital world acquisition corp. ( nasdaq dwac) (" digital world" of de " vennootschap") heeft vandaag aangekondigd dat de aandeelhouders van de vennootschap hebben gestemd voor het voorstel tot wijziging van haar gewijzigde en geherformuleerde oprichtingsakte (" verlengingswijziging") om de periode die beschikbaar is om een bedrijfscombinatie te voltooien, in stappen van drie maanden te verlengen tot 8 september 2023 of een eerdere datum zoals bepaald door de raad van bestuur van de vennootschap, tijdens de speciale vergadering van haar aandeelhouders die plaatsvond op 22 november 2022 om 12.00 uur ' s middags. de wijziging van de verlenging werd goedgekeurd met een stem van ongeveer 98% van de gewone aandelen waarop werd gestemd, wat ongeveer 66% van de uitstaande gewone aandelen vertegenwoordigde op 12 augustus 2022, de registratiedatum.

Digital world acquisition corp. herinnert aandeelhouders er verder aan te stemmen vóór de speciale vergadering van 22 november 2022

Dringt er bij alle aandeelhouders op aan om onmiddellijk te stemmen voor het amendement tot verlenging dat het bedrijf extra tijd geeft om een bedrijfscombinatie te voltooien elke stem telt! miami, fl accesswire 14 november 2022 digital world acquisition corp. ( nasdaq dwac) (" digital world" of de " vennootschap") moedigt haar aandeelhouders verder aan om te stemmen voor het voorstel op de komende verdaagde speciale vergadering van aandeelhouders ( de " speciale vergadering") om de gewijzigde en geherformuleerde oprichtingsakte van de vennootschap te wijzigen ( de " verlengingswijziging") om de periode voor het voltooien van een bedrijfscombinatie te verlengen ( de " verlenging") tot 8 september 2023 of een eerdere datum zoals bepaald door de raad van bestuur van de vennootschap.

Digital world acquisition corp. kondigt verder uitstel aan van zijn speciale aandeelhoudersvergadering om extra tijd goed te keuren voor de voltooiing van zijn eerste bedrijfscombinatie

De onderneming beveelt al haar aandeelhouders aan om op de komende speciale vergadering voor de verlenging te stemmen. miami, fl accesswire 3 november 2022 digital world acquisition corp. ( nasdaq dwac) (" digital world" of het " bedrijf") heeft vandaag aangekondigd dat het zijn speciale vergadering van aandeelhouders ( de " speciale vergadering") verder verdaagt van 3 november 2022 tot 12 00 uur.

Digital world acquisition corp. herinnert aandeelhouders er verder aan te stemmen vóór de speciale vergadering van 3 november 2022

Dringt er bij alle aandeelhouders op aan om onmiddellijk te stemmen voor het amendement tot verlenging dat het bedrijf extra tijd geeft om een bedrijfscombinatie te voltooien elke stem telt! miami, fl accesswire 28 OK tober 2022 digital world acquisition corp. ( nasdaq dwac) (" digital world" of de " vennootschap") moedigt haar aandeelhouders verder aan om te stemmen voor het voorstel op de komende verdaagde speciale vergadering van aandeelhouders ( de " speciale vergadering") om de gewijzigde en geherformuleerde oprichtingsakte van de vennootschap te wijzigen ( de " verlengingswijziging") om de periode voor het voltooien van een bedrijfscombinatie te verlengen ( de " verlenging") tot 8 september 2023 of een eerdere datum zoals bepaald door de raad van bestuur van de vennootschap.

Truth social android app nu beschikbaar in de google play store

Sarasota, fla., oct. 12, 2022 ( globe newswire) vandaag kondigde trump media & technology group (" tmtg") aan dat de android app truth social beschikbaar is voor gebruikers om te downloaden in de google play store. met de opname in de google play store is truth social nu toegankelijk op alle apparaten in de verenigde staten.

Digital world acquisition corp. kondigt verder uitstel aan van zijn speciale aandeelhoudersvergadering om extra tijd goed te keuren voor de voltooiing van zijn eerste bedrijfscombinatie

De onderneming beveelt al haar aandeelhouders aan om op de komende speciale vergadering voor de verlenging te stemmen. miami, fl accesswire 10 OK tober 2022 digital world acquisition corp. ( nasdaq dwac) (" digital world" of het " bedrijf") heeft vandaag aangekondigd dat het zijn speciale vergadering van aandeelhouders ( de " speciale vergadering") verder verdaagt van 10 OK tober 2022 tot 10.00 uur.