Solo Brands, Inc.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
1,77 US$
Open:
1,81 US$
Vorige sluiten:
1,78 US$
Dagbereik:
1,74 US$ - 1,85 US$
Jaarbereik:
1,74 US$ - 8,86 US$
Winst per aandeel:
-1,84
Koers-winstverhouding:
-0,96
52 weken Prijsvork:
2,36 US$
Volume:
624.151,00 US$
Gemiddeld volume:
801.048,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Solo Brands, Inc.

Solo Brands, Inc. logo

Solo Brands, Inc. is een in de Verenigde Staten gevestigd direct-to-consumer platform dat een verscheidenheid aan outdoor lifestyle producten aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft zijn hoofdkantoor in Grapevine, Texas. De belangrijkste productlijnen zijn Solo Stove Lite, Solo Stove, Oru, ISLE en Chubbies.

Solo Stove Lite biedt campingkachels voor kamperen en buiten koken, met een dubbelwandig ontwerp voor een efficiënte verbranding. Het Solo Stove-assortiment biedt vuurkorven voor buitenverwarming, grills, kookplaten en gereedschap. Het merk Oru biedt kajaks voor recreatief en competitief peddelen, en het merk ISLE biedt peddelplanken voor diverse wateractiviteiten. Ondertussen biedt het merk Chubbies zwembroeken, casual shorts, sportproducten, polo’s, overhemden en loungeproducten.

Naast de belangrijkste productlijnen verkoopt Solo Brands ook opbergoplossingen, verbruiksartikelen en accessoires. De opslagoplossingen omvatten vuurkorven, brandhout en andere accessoires, terwijl de verbruiksartikelen kleurpakken, starters, natuurlijke houtskool en brandhoutproducten omvatten. Wat accessoires betreft, biedt het bedrijf schuilplaatsen, schilden, braadstokken, gereedschap, peddels en pompen.

Sinds de oprichting is Solo Brands uitgegroeid tot een van de toonaangevende merken op de markt van outdoor lifestyle producten. Het heeft talrijke prijzen gewonnen, waaronder de People’s Choice award op de 2018 Outdoor Retailer Product Show in Denver, Colorado. Solo Brands is vermeld in verschillende publicaties, zoals Men’s Health, Popular Science en Gear Patrol. Het bedrijf neemt ook deel aan outdoor evenementen zoals de Outdoor Retailer Show en de International Home and Housewares Show.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Detailhandel via internet
Ticker:
DTC
CIK:
1870600
ISIN:
US83425V1044
Website:
https://solobrands.com
Telefoon:
817 900 2664
Herkomst:
United States
Medewerkers:
300