DocuSign, Inc.

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
50,97 US$
Open:
51,09 US$
Vorige sluiten:
51,03 US$
Dagbereik:
50,94 US$ - 51,80 US$
Jaarbereik:
38,11 US$ - 64,76 US$
Winst per aandeel:
0,52
Koers-winstverhouding:
98,02
52 weken Prijsvork:
56,81 US$
Volume:
1.935.957,00 US$
Gemiddeld volume:
2.069.079,00 US$

Bedrijfsprofiel voor DocuSign, Inc.

DocuSign, Inc. logo

DocuSign, Inc. is een toonaangevende aanbieder van elektronische handtekeningsoftware in de Verenigde Staten en internationaal. Het is een cloud-gebaseerd platform dat bedrijven in staat stelt om digitaal overeenkomsten voor te bereiden, te ondertekenen, op te volgen en te beheren. De e-handtekeningoplossing van DocuSign wordt gebruikt door honderdduizenden klanten en miljoenen gebruikers in meer dan 180 landen. Het heeft kantoren in meer dan 50 landen en is beschikbaar in 43 talen.

DocuSign biedt een reeks producten en diensten om bedrijven te helpen hun overeenkomstprocessen te automatiseren en te stroomlijnen. Deze omvatten CLM, dat workflows automatiseert over het gehele overeenkomstproces; Insights die kunstmatige intelligentie (AI) gebruiken om overeenkomsten te zoeken en te analyseren op juridische concepten en clausules; Gen voor Salesforce, waarmee verkoopvertegenwoordigers automatisch overeenkomsten kunnen genereren met een paar klikken vanuit Salesforce; Negotiate voor Salesforce dat goedkeuringen, documentvergelijkingen en versiebeheer ondersteunt; Analyzer, die klanten helpt te begrijpen wat ze ondertekenen voordat ze het ondertekenen; en CLM+ dat AI-gestuurd contract lifecycle management biedt. Daarnaast biedt het Guided Forms, die complexe formulieren invulbaar maken via een interactief en stapsgewijs proces; Click dat ondersteuning biedt voor overeenkomsten zonder handtekening voor standaardvoorwaarden en instemmingen; Identify, een optie voor ondertekenaarsidentificatie om overheidsuitgegeven ID’s te controleren; Standards-Based Signatures, dat handtekeningen ondersteunt die digitale certificaten betrekken; Payments waarmee klanten handtekeningen en betalingen kunnen innen; Remote Online Notary is een oplossing die audiovisuele en identiteitsverificatietechnologieën gebruikt om notarisatie mogelijk te maken; en Monitor dat geavanceerde analyses gebruikt om DocuSign eSignature web, mobiel en API-account bij te houden. Het biedt ook sectorspecifieke cloudaanbiedingen, waaronder Rooms voor Real Estate dat een manier biedt voor makelaars en agenten om de gehele vastgoedtransactie digitaal te beheren; Rooms for Mortgage, dat een digitale werkruimte biedt om hypotheken te creëren en te sluiten; FedRAMP, een geautoriseerde versie van DocuSign eSignature voor Amerikaanse federale overheidsinstanties; en levenswetenschappelijke modules die voldoen aan de elektronische handtekeningpraktijken.

DocuSign werd opgericht in 2003 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië. Het bedrijf verkoopt zijn producten via directe, partnerondersteunde en webgebaseerde verkoop. Het bedient bedrijven in het bedrijfsleven, commerciële en kleine bedrijven. Het bedrijf is sinds de oprichting aanzienlijk gegroeid en heeft nu meer dan 600.000 klanten en meer dan 400 miljoen gebruikers over de hele wereld. Het is door Forbes genoemd als een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld en door BrandZ als een van de meest waardevolle merken ter wereld. In 2020 werd DocuSign door Fast Company genoemd als het meest innovatieve bedrijf ter wereld en stond het ook op de lijst van Fortune Magazine van de 100 Beste Bedrijven om Voor te Werken.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Software
Ticker:
DOCU
CIK:
0001261333
ISIN:
US2561631068
Website:
https://www.DocuSign.com
Telefoon:
415 489 4940
Herkomst:
United States
Medewerkers:
7.336