Desktop Metal, Inc.

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
0,56 US$
Open:
0,60 US$
Vorige sluiten:
0,57 US$
Dagbereik:
0,54 US$ - 0,60 US$
Jaarbereik:
0,46 US$ - 2,30 US$
Winst per aandeel:
-1,01
Koers-winstverhouding:
-0,56
52 weken Prijsvork:
0,79 US$
Volume:
1.926.834,00 US$
Gemiddeld volume:
3.091.781,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Desktop Metal, Inc.

Desktop Metal, Inc. logo

Desktop Metal, Inc. is een technologisch productie- en ontwikkelingsbedrijf dat zowel industriële als kantoorgebaseerde 3D printtechnologieën produceert voor bedrijven in Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific. Het levert momenteel oplossingen in de vorm van Production System, Shop System, X-Series, Studio System en Fiber Platform en diverse andere industriële 3D-printoplossingen.

Het Production System is een industriële productieoplossing die is ontworpen om de snelheid, nauwkeurigheid en kwaliteit te verbeteren en tegelijkertijd de ontwikkelingstijd te verkorten. Het is uitgerust met de gepatenteerde BMD-technologie (Bound Metal Deposition) van het bedrijf, die ontworpen is om metalen onderdelen van hoge kwaliteit te maken tegen een fractie van de kosten en in een sneller tempo. Het Shop System is een middelgroot bindmiddel jetting platform dat verbeterde kwaliteit, snelheid en functionaliteit mogelijk maakt, met verbeterde duurzaamheid en herhaalbaarheid in vergelijking met traditionele productiemethoden.

Het bedrijf biedt ook verschillende speciale oplossingen, zoals het Xtreme 8K platform, de Einstein serie, het P4K platform, het Envision One platform, het D4K Pro platform, het S-MAX platform en het RoboAdditive Manufacturing (RAM) platform. Deze oplossingen zijn ontworpen voor sectoren als de auto-industrie, luchtvaart, gezondheidszorg en tandheelkunde, consumentenproducten en de zware industrie. De S-Print oplossing is een instapoplossing voor prototyping en kleinschalige productie in digitale giettoepassingen en het 3D-Bioplotter platform is een gespecialiseerde oplossing voor bioprinting.

Desktop Metal Inc. werd in 2015 opgericht in Burlington, Massachusetts en wordt gesteund door een groep wereldberoemde investeerders, waaronder Koch Disruptive Technologies en New Enterprise Associates. Het bedrijf heeft een wereldwijd klantenbestand van meer dan 1.000 bedrijven en is uitgegroeid tot een marktleider in 3D-printoplossingen. In 2020 werd het bedrijf genoteerd aan de New York Stock Exchange en sindsdien heeft het opmerkelijke vooruitgang geboekt in de 3D-printindustrie.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Technologie
Industrieën:
Computer hardware
Ticker:
DM
CIK:
1754820
ISIN:
US25058X1054
Website:
https://www.desktopmetal.com
Telefoon:
978 224 1244
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.370