Digital Realty Trust, Inc.

Laatste koersupdate: 12 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
142,49 US$
Open:
142,50 US$
Vorige sluiten:
143,23 US$
Dagbereik:
141,35 US$ - 143,50 US$
Jaarbereik:
86,33 US$ - 154,18 US$
Winst per aandeel:
2,99
Koers-winstverhouding:
47,66
52 weken Prijsvork:
143,08 US$
Volume:
1.309.858,00 US$
Gemiddeld volume:
2.101.606,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Digital Realty Trust, Inc.

Digital Realty Trust, Inc. logo

Digital Realty is een van de toonaangevende wereldwijde leveranciers van datacenter, colocatie en interconnectie-oplossingen. Het bedrijf, opgericht in 2004, biedt al meer dan 15 jaar betrouwbare Infrastructure-as-a-Service (IaaS) aan voor toonaangevende ondernemingen en serviceproviders.

Digital Realty is gevestigd in San Francisco, Californië en bezit en exploiteert datacenters en colocatiefaciliteiten in meer dan 23 landen en 48 grote stedelijke gebieden over de hele wereld. Het wereldwijde datacenterplatform van het bedrijf, PlatformDIGITAL, biedt klanten een vertrouwde basis en een krachtige Pervasive Datacenter Architecture (PDxTM)-oplossingsmethodologie om hun digitale bedrijf te schalen en hun datagravity-uitdagingen efficiënt te beheren.

De wereldwijde datacenterfootprint van Digital Realty is een van zijn grootste sterktes, waardoor klanten toegang krijgen tot de verbonden gemeenschappen die voor hen van belang zijn. De 284 faciliteiten van het bedrijf bevinden zich over zes continenten, in landen zoals Canada, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Turkije en nog veel meer. Bovendien omvat het portfolio van Digital Realty kantoren in grote steden zoals Hongkong, Tokyo en Singapore.

Digital Realty is ook een van de toonaangevende wereldwijde leveranciers van cloud-, beheerde en professionele diensten. Door samen te werken met sommige van de toonaangevende cloud-, beheerde en professionele serviceproviders, kan Digital Realty klanten een reeks diensten aanbieden die variëren van cloudconsulting tot serverbeheer, van websiteontwikkeling tot applicatieontwikkeling en meer.

Naast zijn cloud- en beheerde diensten, biedt Digital Realty ook een superieure klantenservice en ondersteuning. Zijn zeer gekwalificeerde klantenserviceteam is 24/7 beschikbaar en biedt assistentie bij alles van serveronderhoud en reparatie tot colocatie-installatie en noodsituaties. Het team bestaat uit ervaren professionals die jarenlange expertise en kennis meebrengen.

Digital Realty is toegewijd om klanten te helpen bij hun digitale transformatiereis. Met zijn platform, datacenters en diensten biedt het bedrijf klanten de tools die ze nodig hebben om te slagen in een steeds meer verbonden wereld. De veilige en veerkrachtige platforms, schaalbare oplossingen en wereldklasse ondersteuningsdiensten van Digital Realty bieden klanten de middelen die ze nodig hebben om het meeste uit hun digitale investeringen te halen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Vastgoed
Industrieën:
REIT
Ticker:
DLR
CIK:
1297996
ISIN:
US2538681030
Website:
https://www.digitalrealty.com
Telefoon:
737-281-0101
Herkomst:
United States
Medewerkers:
3.030