Donnelley Financial Solutions, Inc.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
63,57 US$
Open:
64,15 US$
Vorige sluiten:
64,30 US$
Dagbereik:
63,32 US$ - 64,39 US$
Jaarbereik:
35,71 US$ - 65,71 US$
Winst per aandeel:
2,69
Koers-winstverhouding:
23,63
52 weken Prijsvork:
62,27 US$
Volume:
350.568,00 US$
Gemiddeld volume:
170.768,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Donnelley Financial Solutions, Inc.

Donnelley Financial Solutions, Inc. logo

Donnelley Financial Solutions, Inc. (DFS) is in 1983 opgericht en gevestigd in Chicago, Illinois. DFS biedt diensten aan openbare en private bedrijven, investeringsmaatschappijen, financiële instellingen en andere organisaties in de Verenigde Staten en op sommige internationale locaties. Het bedrijf opereert via vier segmenten: Capital Markets - Software Solutions (CM-SS), Capital Markets - Compliance and Communications Management (CM-CCM), Investment Companies - Software Solutions (IC-SS) en Investment Companies - Compliance and Communications Management (IC-CCM).

Het CM-SS-segment biedt softwaregedreven oplossingen voor een verscheidenheid aan openbare en private transactieprocessen, zoals Venue, ActiveDisclosure, eBrevia en anderen. Deze oplossingen stellen bedrijven in staat om gegevens te extraheren, contracten te analyseren, samen te werken, te taggen en bepaalde SEC-documenten te valideren. Het CM-CCM-segment biedt technologie-geactiveerde diensten die bedrijven helpen om aan de SEC-nalevingsvereisten te voldoen. Dit segment biedt ook druk- en distributieoplossingen voor dealoplossingen.

Het IC-SS-segment biedt klanten de Arc Suite-platform, dat een uitgebreid pakket aan cloudgebaseerde oplossingen en diensten is. Het stelt klanten in staat om compliance- en regelgevingsinformatie op te slaan en te beheren in een zelfbedienings- en centrale repository. Hetzelfde geldt ook voor het toegang krijgen, samenstellen, bewerken, vertalen, renderen en documenten aanbieden aan toezichthouders zoals nodig. Het IC-CCM-segment biedt technologie-geactiveerde oplossingen voor het maken en indienen van regulatoire communicatie, evenals XBRL-geformatteerde indieningen via het SEC EDGAR-systeem. Het biedt ook turnkey proxy-services, waaronder ontdekking, planning en implementatie, druk- en postbeheer, aanbesteding, tabulatiediensten, aandeelhoudersvergadering beoordeling en expertondersteuning.

DFS heeft een lange geschiedenis in de Amerikaanse en internationale financiële dienstverlening en regelgevingsmarkten. Het is een vertrouwde leverancier voor meer dan 1.600 klanten in de financiële dienstverlening en is een vertrouwde partner van veel van de topmondiale banken en financiële dienstverleners. DFS heeft meer dan 1.100 medewerkers wereldwijd en is door financiële en industriële publicaties breed erkend voor de kwaliteit van zijn diensten en producten. Het heeft tal van prijzen ontvangen, waaronder de ALM Vanguard Award 2020, de FinTech Breakthrough Award 2020 en de American Financial Technology Award 2020.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
DFIN
CIK:
1669811
ISIN:
US25787G1004
Website:
https://www.dfinsolutions.com
Telefoon:
800 823 5304
Herkomst:
United States
Medewerkers:
2.185