3D Systems Corporation

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
3,51 US$
Open:
3,59 US$
Vorige sluiten:
3,68 US$
Dagbereik:
3,51 US$ - 3,60 US$
Jaarbereik:
3,32 US$ - 11,09 US$
Winst per aandeel:
-3,00
Koers-winstverhouding:
-1,17
52 weken Prijsvork:
3,83 US$
Volume:
1.213.744,00 US$
Gemiddeld volume:
1.481.706,00 US$

Bedrijfsprofiel voor 3D Systems Corporation

3D Systems Corporation logo

3D Systems Corporation is een wereldleider in 3D-printing en digitale productieoplossingen. Opgericht in 1986 en met het hoofdkantoor in Rock Hill, South Carolina, werkt het bedrijf aan de verbetering van de manier waarop producten worden ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd door middel van zijn verscheidenheid aan 3D-printers, digitale ontwerptools en andere diensten.

De 3D printoplossingen van 3D Systems omvatten een breed scala aan 3D printers, van Stereolithografie (SLA) en Selective Laser Sintering (SLS) tot Direct Metal Printing (DMP) en Multi Jet Printing (MJP). Het bedrijf ontwikkelt en verkoopt verschillende printmaterialen, zoals plastic, nylon, metaal, composiet, elastomeer, was, polymere tandheelkundige en biocompatibele materialen om de sterkte, nauwkeurigheid en precisie te bieden die voor de projecten nodig zijn.

Daarnaast biedt 3D Systems digitale ontwerptools, waaronder software, scanners en haptische apparaten, om reverse engineering, productiebewerking, metrologie en inspectie- en productieworkflows te vergemakkelijken. Het bedrijf heeft ook verschillende softwareoplossingen ontwikkeld om de additieve productieprocessen te beheren, zoals 3D Sprint, 3DXpert en Bioprint Pro. Deze softwareprogramma’s bieden geautomatiseerde ondersteuning bij het bouwen en plaatsen, bouwplatformbeheer, printsimulatie en printwachtrijbeheer. Bovendien biedt het bedrijf onderhouds- en opleidingsdiensten, productiediensten en diensten op het gebied van software en precisiezorg.

De producten en diensten van 3D Systems zijn ontworpen om de ontwerp-, prototyping-, engineering- en productieprocessen te optimaliseren en te verbeteren. Het bedrijf bedient een breed scala aan industrieën, van medisch, tandheelkundig, automotive, luchtvaart, duurzame goederen, overheid, defensie, technologie, juwelen, elektronica, onderwijs, consumentengoederen, energie, biotechnologie en meer. Het heeft een direct verkoopteam, evenals een breed netwerk van kanaalpartners en aangewezen distributeurs in Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Technologie
Industrieën:
Computer hardware
Ticker:
DDD
CIK:
910638
ISIN:
US88554D2053
Website:
https://www.3dsystems.com
Telefoon:
803 326 3900
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.721