Deutsche Bank Aktiengesellschaft

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
15,67 US$
Open:
15,54 US$
Vorige sluiten:
15,37 US$
Dagbereik:
15,42 US$ - 15,72 US$
Jaarbereik:
9,82 US$ - 16,34 US$
Winst per aandeel:
2,95
Koers-winstverhouding:
5,31
52 weken Prijsvork:
14,35 US$
Volume:
8.767.469,00 US$
Gemiddeld volume:
3.301.343,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Deutsche Bank Aktiengesellschaft

Deutsche Bank Aktiengesellschaft logo

Deutsche Bank Aktiengesellschaft is een van ’s werelds grootste bank- en financiële dienstverleners. Opgericht in 1870 in Frankfurt am Main, Duitsland, is het de missie van Deutsche Bank om mensen, bedrijven en ideeën samen te brengen om een betere wereld te helpen opbouwen. Vandaag de dag is de Deutsche Bank Group actief in meer dan 70 landen met ongeveer 1.709 vestigingen en een aanwezigheid in 58 landen. De uitgebreide dienstverlening van Deutsche Bank omvat investment banking, corporate banking, private banking, vermogensbeheer, retail banking en institutionele klanten.

De sterke aanwezigheid van het bedrijf in de wereldeconomie blijkt uit het brede dienstenaanbod en de gevestigde klantenkring. Zij biedt een scala aan producten, zoals cash management, handelsfinanciering en kredietverlening, trust en agentuur, vreemde valuta en effectendiensten, alsmede risicobeheeroplossingen via haar corporate bank segment. Haar Investment Bank segment biedt diensten aan zoals fusies en overnames en aandelenadvies, alsook financiering, advies, vast inkomen, risicobeheer, verkoop en handel en valuta. Het segment Private Bank biedt betalings- en rekeningdiensten en krediet- en depositoproducten, alsook vermogensbeheer, post- en pakketdiensten en digitale aanbiedingen. Het biedt ook beleggingsoplossingen zoals alternatieve beleggingen, passieve beleggingen en diverse diensten, waaronder verzekerings- en pensioenoplossingen, beheer van aansprakelijkheid en portefeuillebeheer, advies over activatoewijzing en structurering via zijn segment Vermogensbeheer.

Om haar grote en groeiende klantenbestand te bedienen, heeft het bedrijf geïnvesteerd in de ontwikkeling van innovatieve en geavanceerde technologieën zoals blockchain, kunstmatige intelligentie en machine learning, die het gebruikt om haar diensten te verbeteren en een betere klantervaring te bieden. Het zet zich ook in voor duurzaamheid en heeft een “Net Zero Carbon”-beleid ingevoerd, dat erop gericht is de koolstofuitstoot tegen 2050 tot nul te reduceren. Als onderdeel van haar engagement werkt zij actief aan de vermindering van haar koolstofvoetafdruk en ondersteunt zij de ontwikkeling van groene investeringen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Banken
Ticker:
DB
CIK:
1159508
ISIN:
DE0005140008
Website:
https://www.db.com
Telefoon:
49 6 991 000
Herkomst:
Germany
Medewerkers:
84.556