DoorDash, Inc.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
112,82 US$
Open:
114,71 US$
Vorige sluiten:
113,96 US$
Dagbereik:
112,02 US$ - 114,71 US$
Jaarbereik:
62,83 US$ - 143,34 US$
Winst per aandeel:
-1,07
Koers-winstverhouding:
-105,44
52 weken Prijsvork:
128,98 US$
Volume:
2.654.772,00 US$
Gemiddeld volume:
3.894.216,00 US$

Bedrijfsprofiel voor DoorDash, Inc.

DoorDash, Inc. logo

DoorDash, Inc. exploiteert een logistiek platform dat handelaren, consumenten en dashers in de Verenigde Staten en internationaal met elkaar verbindt. Het exploiteert de marktplaats DoorDash, die een reeks diensten biedt waarmee handelaren missiekritische uitdagingen kunnen oplossen, zoals klantenwerving, bezorging, inzichten en analyses, merchandising, betalingsverwerking en klantenondersteuning; en biedt DoorDash Drive, een white-label logistieke dienst; DoorDash Storefront waarmee handelaren consumenten on-demand toegang tot e-commerce kunnen bieden. Het bedrijf stond voorheen bekend als Palo Alto Delivery Inc. en veranderde zijn naam in 2015 in DoorDash, Inc. DoorDash, Inc. werd opgericht in 2013 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Internet inhoud en informatie
Ticker:
DASH
CIK:
1792789
ISIN:
US25809K1051
Website:
https://www.doordash.com
Telefoon:
650 487 3970
Herkomst:
United States
Medewerkers:
8.600

DoorDash, Inc. Nieuws

Uber en DoorDash zouden de markt in 2023 kunnen verslaan als de voedselbezorgsector verbetert, zeggen analisten van Oppenheimer

Uber en DoorDash zouden de markt in 2023 kunnen verslaan als de voedselbezorgsector verbetert, zeggen analisten van Oppenheimer

Proactive Investors

Bedrijven in de voedselbezorgsector zoals Uber Technologies Inc (NYSE:UBER) en DoorDash Inc (NYSE:DASH) zijn gepositioneerd om die markt in 2023 te overtreffen, volgens analisten van Oppenheimer. De firma heeft een koersdoel van $45 voor Uber en een koersdoel van $70 voor DoorDash.

De uitbreiding van Starbucks met DoorDash toont de noodzaak van omnichannel beschikbaarheid voor QSR's.

De uitbreiding van Starbucks met DoorDash toont de noodzaak van omnichannel beschikbaarheid voor QSR's.

PYMNTS

De samenwerking tussen Starbucks en DoorDash, nadat de koffiehuisketen zich jarenlang afzijdig had gehouden, breidt zich uit. De quick-service restaurant (QSR) gigant kondigde zijn deal met de aggregator voor het eerst aan in september als onderdeel van het heruitvindingsplan van de keten na jaren van opvallende afwezigheid van Starbucks op de populaire bezorgmarkt.

DoorDash aandelen stijgen door uitbreiding landelijke bezorging Starbucks, terwijl analisten effect recessie op gig-platforms afwegen

DoorDash aandelen stijgen door uitbreiding landelijke bezorging Starbucks, terwijl analisten effect recessie op gig-platforms afwegen

Market Watch

Aandelen van DoorDash Inc. stegen dinsdag nadat het voedselbezorgingsplatform zei dat het zijn samenwerking met Starbucks Corp. zou uitbreiden naar meer Amerikaanse staten, met plannen om de dienst tegen maart in alle 50 staten in zekere mate beschikbaar te maken.

DoorDash breidt samenwerking met Starbucks uit met plannen om in maart alle Amerikaanse staten te bereiken

DoorDash breidt samenwerking met Starbucks uit met plannen om in maart alle Amerikaanse staten te bereiken

TechCrunch

Starbucks wordt in maart in alle 50 Amerikaanse staten beschikbaar voor bezorging via DoorDash, in een uitbreiding van een vorig jaar aangekondigde samenwerking met de bezorgdienst. In september gingen Starbucks en DoorDash voor het eerst een partnerschap aan waardoor klanten via de DoorDash-app artikelen van Starbucks kunnen bestellen voor bezorging in hun plaatselijke winkels.

7 Consumer Discretionary-aandelen om te kopen als u niet denkt dat er een recessie komt

7 Consumer Discretionary-aandelen om te kopen als u niet denkt dat er een recessie komt

InvestorPlace

Om de paar dagen lees of hoor ik nieuws dat er sterk op wijst dat de VS in 2023 geen recessie zullen doormaken. Een van de meest recente, opzienbarende krantenkoppen in deze categorie kwam van Goldman Sachs, dat voorspelde dat zelfs de eurozone dit jaar geen recessie zou krijgen.

DoorDash, Inc. Persberichten

Doordash kondigt verwachte aandelenverkoop van medeoprichters aan

San francisco ( business wire ) doordash, inc. ( nyse dash) (" doordash") heeft vandaag aangekondigd dat tony xu, andy fang, en stanley tang, medeoprichters van doordash, elk een aandelenhandelsplan hebben aangenomen in overeenstemming met rule 10 b5 1 van de securities and exchange act van 1934, zoals gewijzigd, en het beleid van doordash met betrekking tot aandelentransacties.

Walgreens LAN ceert gratis paxlovid bezorgdiensten met doordash en uber

Deerfield, ill. ( business wire ) today, in samenwerking met doordash en uber, kondigde walgreens gratis levering aan van paxlovid, een covid 19 orale antivirale therapie, direct aan de deur van degenen die het nodig hebben.

Doordash en sephora werken samen voor levering op aanvraag in noord amerika

Nieuwe samenwerking biedt snelle en gemakkelijke levering van sephora' s uitgebreide selectie van schoonheidsproducten binnen een uur vanuit meer dan 500 winkels in de vs san francisco , nov. 9, 2022 prnewswire doordash en sephora, de toonaangevende prestigieuze beauty omni retailer, hebben vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd om levering op aanvraag aan te bieden vanuit meer dan 500 sephora winkels in de vs en canada. consumenten kunnen nu sephora' s uitgebreide selectie van make up, huidverzorging, haarverzorging, beauty tools, geuren en meer rechtstreeks op de doordash app en website winkelen voor levering in gemiddeld minder dan een uur.

Doordash levert meer met het eerste voordeelprogramma voor handelaren in de sector

Het nieuwe programma biedt partners over de hele wereld transformationele toegang tot kortingen van toonaangevende bedrijven die operators helpen bij het aantrekken, behouden en ontwikkelen van personeel san francisco , nov. 7, 2022 prnewswire de kern van het ethos van doordash ( nyse dash) is het versterken van lokale economieën en hun respectieve gemeenschappen. in het verlengde van deze missie kondigde het lokale fulfillment platform vandaag merchant benefits aan, een primeur in de sector, ontworpen om handelaren toegang te geven tot producten en diensten met korting op basis van evoluerende behoeften binnen de sector, naast een nieuw onderzoeksrapport over " de impact van voordelen op werving en retentie in de restaurantsector".

Cleancloud en doordash drive integreren om on demand levering en afhaling aan te bieden voor wasserijen en stomerijen

Delray beach, fla. , oct. 13, 2022 prnewswire vandaag kondigden cleancloud , de alles in één point of sale ( pos) SOF tware, en doordash, het lokale handelsplatform, aan dat cleancloud nu rechtstreeks integreert met doordash drive.

Chase, doordash en mastercard kondigen partnerschap aan voor LAN cering creditcard

Wilmington, del., san francisco & purchase, n. y. ( business wire) chase, de grootste co brand kaartuitgever in de v. s., en doordash, het platform voor lokale handel, kondigden vandaag plannen aan om de allereerste doordash creditcard te LAN ceren, met mastercard als exclusief betalingsnetwerk voor de nieuwe kaart. met de doordash rewards mastercard kunnen kaarthouders voordelen vrijmaken en beloningen verdienen op aankopen op en buiten het doordash platform. " mensen verbinden met het beste van hun buurt

Eg america werkt samen met doordash om on demand levering aan te bieden in meer dan 1.300 winkels in noord amerika.

Eg america rolt bezorging op aanvraag uit tot het einde van het jaar westborough, mass. 19 september 2022 prnewswire eg america, een toonaangevende convenience, koffie, brandstof, en food service retailer, kondigde vandaag een samenwerking aan met doordash, om levering van convenience ESS entials, waaronder SNA cks, sandwiches, pizza, en zijn kenmerkende farmhouse blend koffie aan te bieden aan klanten in het hele LAN d.

Big lots en doordash werken samen om on demand toegang te bieden tot koopjes, schatten en huishoudelijke benodigdheden.

Columbus, ohio , sept. 15, 2022 prnewswire big lots, inc. ( nyse big), een van amerika' s grootste discounters voor thuis, kondigde vandaag een nieuwe samenwerking aan met doordash om klanten on demand levering aan te bieden van zijn koopjes, schatten en huishoudelijke benodigdheden uit meer dan 1.400 big lots winkels in 48 staten.