Darling Ingredients Inc.

Laatste koersupdate: 12 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
38,00 US$
Open:
38,01 US$
Vorige sluiten:
37,98 US$
Dagbereik:
37,76 US$ - 38,72 US$
Jaarbereik:
33,94 US$ - 71,60 US$
Winst per aandeel:
3,35
Koers-winstverhouding:
11,34
52 weken Prijsvork:
39,56 US$
Volume:
1.382.822,00 US$
Gemiddeld volume:
2.528.342,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Darling Ingredients Inc.

Darling Ingredients Inc. logo

Darling Ingredients Inc. is een toonaangevende wereldwijde producent van natuurlijke ingrediënten uit eetbare en oneetbare bio-nutriënten. Het bedrijf is actief in drie segmenten: diervoeder ingrediënten, voedingsingrediënten en brandstofingrediënten. Het bedrijf biedt een breed scala aan ingrediënten en op maat gemaakte specialistische oplossingen voor klanten in de farmaceutische, voedsel-, huisdiervoeding, industriële, brandstof-, bio-energie- en meststoffenindustrie. Naast de productie en verkoop van ingrediënten, biedt Darling Ingredients Inc. ook milieudiensten zoals het inzamelen en verwijderen van vetvallen voor voedselservicebedrijven.

Darling Ingredients Inc. werd opgericht in 1882 en heeft zijn hoofdkantoor in Irving, Texas. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid en heeft het activiteiten in Noord-Amerika, Europa, China, Zuid-Amerika, Australië en andere internationale markten. Het bedrijf opereert voornamelijk onder de merknamen Sonac, Dar Pro, Rothsay, Rousselot, Nature Safe, CleanStar, Peptan, Cookie Meal, Bakery Feeds, Ecoson en Rendac.

Darling Ingredients Inc. heeft een lange geschiedenis van innovatie en het creëren van duurzame oplossingen om dierlijke bijproducten om te zetten in bruikbare en speciale ingrediënten. Het bedrijf recupereert en converteert gebruikte kookolie en dierlijke vetten, en restproducten van bakkerijen in waardevolle voeder- en brandstofingrediënten. Daarnaast produceert het collageen, eetbare vetten, voederkwaliteit vetten, dierlijke eiwitten en maaltijden, plasma, huisdiervoeder ingrediënten, organische meststoffen, gele vet, brandstof grondstoffen, groene energie, natuurlijke omhulsels en huiden.

Het bedrijf is erin geslaagd om succesvol te blijven door de jaren heen door te blijven innoveren en zijn productportfolio uit te breiden. In 2014 veranderde het bedrijf zijn naam van Darling International Inc. naar Darling Ingredients Inc. om beter zijn focus op het leveren van natuurlijke ingrediënten te weerspiegelen. Darling Ingredients Inc. is vastbesloten om zijn klanten te voorzien van hoogwaardige ingrediënten en specialistische oplossingen, terwijl het ook zijn milieueffect vermindert.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Consumenten defensief
Industrieën:
Verpakte levensmiddelen
Ticker:
DAR
CIK:
916540
ISIN:
US2372661015
Website:
https://www.darlingii.com
Telefoon:
972 717 0300
Herkomst:
United States
Medewerkers:
14.600