Curtiss-Wright Corporation

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
276,24 US$
Open:
276,50 US$
Vorige sluiten:
277,65 US$
Dagbereik:
275,00 US$ - 278,64 US$
Jaarbereik:
157,85 US$ - 286,24 US$
Winst per aandeel:
9,72
Koers-winstverhouding:
28,42
52 weken Prijsvork:
260,88 US$
Volume:
210.765,00 US$
Gemiddeld volume:
206.470,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Curtiss-Wright Corporation

Curtiss-Wright Corporation logo

Curtiss-Wright Corporation is een toonaangevende leverancier van geïntegreerde producten, oplossingen en diensten voor de luchtvaart-, defensie-, algemene industriële en energieopwekkingmarkten wereldwijd. Opgericht in 1929 en gevestigd in Davidson, North Carolina, heeft Curtiss-Wright drie segmenten - Aerospace & Industrial, Defense Electronics en Naval & Power.

Het Aerospace & Industrial-segment biedt producten voor industriële voertuigen, zoals elektronische gashendels, joysticks en versnellingspookschakelaars, evenals sensoren, besturingen en elektromechanische aandrijfcomponenten voor zowel commerciële als militaire vliegtuigen. Dit segment biedt ook oppervlaktetechnologie-diensten, zoals schotstralen, laserstralen en coatingsdiensten.

Het Defense Electronics-segment biedt geïntegreerde systemen aan klanten wereldwijd in de defensie-, luchtvaart- en commerciële sectoren. Het biedt commerciële off-the-shelf-embedded computing board-level modules, data-acquisitie- en vluchttestinstrumentatie-apparatuur, geïntegreerde subsystemen, instrumentatie- en besturingssystemen, producten voor het richten en stabiliseren van een kanon en wapenhandelingssystemen. Dit segment biedt ook avionica en elektronica, vluchttestapparatuur en oplossingen voor vliegtuigdatabeheer.

Tot slot biedt het Naval & Power-segment hardwarepompen, pompafdichtingen, besturingsstangaandrijfmechanismen, kleppen, bevestigingssystemen, gespecialiseerde bekledingsdeuren, luchtsluisdeuren, producten voor het beheer van afvalbrandstof, en vloeistofafdichtingsproducten voor kerncentrales en kernuitrustingsfabrikanten. Het biedt ook maritieme aandrijving en hulpaandrijfsystemen, zoals koelpompen, krachtdichte compacte motoren, generatoren, stoomturbines, kleppen en secundaire aandrijfsystemen, evenals scheepsreparatie- en onderhoudsdiensten voornamelijk aan de Amerikaanse marine.

Curtiss-Wright heeft een breed portfolio aan geïntegreerde producten, waaronder bewegings- en stroomregelsystemen, actuatoren, sensoren, data-acquisitie- en analyse-systemen, wapenhandelingssystemen, brandstofconditioners en schroeven. Het bedrijf biedt ook geïntegreerde systemen engineeringdiensten, zoals ontwerp en ontwikkeling, systeemintegratie en systeemtest en inspectie.

Curtiss-Wright is een beursgenoteerd bedrijf en staat genoteerd op de New York Stock Exchange (NYSE) onder het symbool CW. Bovendien is het bedrijf lid van de S&P 500-index. Het bedrijf heeft een uitgebreide wereldwijde aanwezigheid en bedient klanten in meer dan 20 landen in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ruimtevaart en Defensie
Ticker:
CW
CIK:
0000026324
ISIN:
US2315611010
Website:
https://www.curtisswright.com
Telefoon:
704 869 4600
Herkomst:
United States
Medewerkers:
8.000