Carlisle Companies Incorporated

Laatste koersupdate: 17 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
415,17 US$
Open:
404,68 US$
Vorige sluiten:
405,30 US$
Dagbereik:
404,68 US$ - 415,31 US$
Jaarbereik:
235,79 US$ - 430,21 US$
Winst per aandeel:
16,13
Koers-winstverhouding:
25,74
52 weken Prijsvork:
401,32 US$
Volume:
264.757,00 US$
Gemiddeld volume:
308.731,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Carlisle Companies Incorporated

Carlisle Companies Incorporated logo

Carlisle Companies Incorporated is een gediversifieerd productiebedrijf met activiteiten in de Verenigde Staten, Europa, Azië, Canada, Mexico, het Midden-Oosten, Afrika en andere internationale markten. Het bedrijf is opgericht in 1917 en heeft zijn hoofdkantoor in Scottsdale, Arizona. Het heeft drie divisies: Carlisle Construction Materials, Carlisle Interconnect Technologies en Carlisle Fluid Technologies.

Carlisle Construction Materials richt zich op bouwschillen voor commerciële, industriële en residentiële gebouwen. Dit omvat een reeks enkelvoudige dakbedekkingsproducten, hardschuimisolatie, spray-polyurethaanschuim, bouwkundige metaalproducten, verwarmings-, ventilatie- en airconditioningapparatuur en afdichtingsmiddelen, afdichtingsproducten en lucht- en dampschermsystemen. De producten worden verkocht onder de merknamen Carlisle, Weatherbond, Hunter Panels, Resitrix en Hertalan.

Carlisle Interconnect Technologies levert draden en kabels, complexe harnassen, sensoren, connectoren, contacten, racks, trays en kabelassemblages voor de commerciële luchtvaart-, militaire en defensie-, medische apparatuur-, industriële en test- en meetindustrieën. Daarnaast leveren zij engineering- en certificeringsdiensten.

Carlisle Fluid Technologies produceert een reeks vloeibare en poederproducten, afdichtingsmiddelen, kleefstoffen en afwerkingsapparatuur, alsmede geïntegreerde spuit-, pomp-, meng-, doseer- en uithardingssystemen voor de automobiel-, algemene industriële, beschermende coating-, hout- en autospuitmarkt. De producten worden verkocht onder de merknamen Binks, DeVilbiss, Ransburg, MS Powder, Thermax, Tri-Star, LHi Technology, Providien, SynTec en Versico.

In de afgelopen eeuw is Carlisle Companies Incorporated uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle gediversifieerde fabrikanten ter wereld. Het heeft verschillende miljoenencontracten met enkele van ’s werelds grootste bedrijven en is een pionier geweest op gebieden als energie-efficiëntie, duurzaamheid en precisieproductie. In 2019 werd het voor het achtste achtereenvolgende jaar door het Ethisphere Institute uitgeroepen tot een van ’s werelds meest ethische bedrijven.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Bouwproducten & Uitrusting
Ticker:
CSL
CIK:
790051
ISIN:
US1423391002
Website:
https://www.carlisle.com
Telefoon:
480 781 5000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
11.000