Cisco Systems, Inc.

Laatste koersupdate: 12 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
48,49 US$
Open:
49,21 US$
Vorige sluiten:
49,53 US$
Dagbereik:
48,44 US$ - 49,22 US$
Jaarbereik:
45,56 US$ - 58,19 US$
Winst per aandeel:
3,29
Koers-winstverhouding:
14,74
52 weken Prijsvork:
49,32 US$
Volume:
15.858.216,00 US$
Gemiddeld volume:
20.027.785,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Cisco Systems, Inc.

Cisco Systems, Inc. logo

Cisco Systems, Inc. is een wereldleider in het creëren van de technologie die de manier waarop mensen communiceren en samenwerken heeft gerevolutioneerd. Opgericht in 1984 door twee computerwetenschappers van Stanford, is het niet alleen uitgegroeid tot een van ’s werelds toonaangevende netwerk- en IT-bedrijven, maar ook tot een vaandeldrager van leiderschap in de bedrijfswereld. Tegenwoordig biedt Cisco Systems, Inc. een breed scala aan producten en diensten waarmee organisaties mensen en apparaten over de hele wereld veilig met elkaar kunnen verbinden.

Cisco Systems, Inc. is wereldleider in de productie en verkoop van netwerk- en communicatieproducten, waaronder routers en switches, draadloze technologie, datacentertechnologieën, samenwerkingsoplossingen en fysieke beveiligingsproducten. Cisco Systems, Inc. levert ook een uitgebreide reeks professionele diensten, zoals advies over IT-infrastructuur, training en certificering. Daarnaast investeert het bedrijf aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling en ontwikkelt het innovatieve oplossingen waarmee klanten intelligente netwerken kunnen bouwen en opschalen.

Cisco Systems, Inc. is een Fortune 500-bedrijf dat zich inzet voor wereldwijde samenwerking en digitale inclusie. Het bedrijf verstrekt ook subsidies voor initiatieven die kritieke menselijke behoeften aanpakken, zoals onderwijs en gezondheid. Cisco Systems, Inc. gelooft heilig in het gebruik van technologie om het leven van mensen te verbeteren en een betere toekomst te creëren.

Cisco Systems, Inc. blijft toonaangevend in de ontwikkeling en implementatie van nieuwe technologieën, zoals 5G-netwerktechnologie en Internet of Things (IoT)-oplossingen. Het bedrijf is ook een marktleider geworden in cloud computing-oplossingen, met zijn Cisco Cloud Solutions-portfolio dat klanten krachtige softwaregedefinieerde infrastructuurmogelijkheden biedt. Cisco Systems, Inc. is goed gepositioneerd om te profiteren van de toenemende vraag naar IT-oplossingen en blijft geavanceerde technologische oplossingen ontwikkelen.

Cisco Systems, Inc. is momenteel een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld en is benoemd tot Fast Company’s lijst van ’s werelds meest innovatieve bedrijven in 2019. Met meer dan 73.000 werknemers bedient Cisco Systems, Inc. meer dan 500.000 klanten in meer dan 90 landen. De omzet van Cisco Systems, Inc. in het boekjaar 2019 bedroeg 51,5 miljard dollar. Het bedrijf heeft een gediversifieerd klantenbestand dat bestaat uit grote ondernemingen, publieke organisaties, overheidsinstellingen en dienstverleners. Daarnaast blijft Cisco Systems, Inc. sterke relaties onderhouden met zijn strategische partners zoals Apple, HP, Oracle en Dell, waardoor het zijn leidende positie in de industrie kan behouden.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Communicatieapparatuur
Ticker:
CSCO
CIK:
858877
ISIN:
US17275R1023
Website:
https://www.cisco.com
Telefoon:
408 526 4000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
83.300