CrowdStrike Holdings, Inc.

Laatste koersupdate: 12 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
371,32 US$
Open:
368,20 US$
Vorige sluiten:
370,43 US$
Dagbereik:
367,76 US$ - 374,49 US$
Jaarbereik:
140,52 US$ - 398,33 US$
Winst per aandeel:
0,56
Koers-winstverhouding:
663,07
52 weken Prijsvork:
352,39 US$
Volume:
2.600.693,00 US$
Gemiddeld volume:
4.610.640,00 US$

Bedrijfsprofiel voor CrowdStrike Holdings, Inc.

CrowdStrike Holdings, Inc. logo

CrowdStrike Holdings, Inc. is een toonaangevende leverancier van cloud-geleverde bescherming op endpoints, cloud workloads, identiteit en data. Het Falcon-platform en cloud-modules van het bedrijf worden verkocht via abonnementen, met directe verkoopteams en een netwerk van kanaalpartners. Het bedrijf werd opgericht in 2011, is gevestigd in Austin, Texas en bedient klanten wereldwijd.

Het Falcon-platform van CrowdStrike biedt threat intelligence, beheerde beveiligingsdiensten, IT-beheer, threat hunting, Zero Trust-identiteitsbescherming en logbeheer. Het Falcon-platform van het bedrijf is het eerste cloud-native endpoint-beschermingsplatform dat next-generation antivirus, endpoint-detectie en -respons (EDR), en een 24/7 beheerde hunting-service combineert - allemaal geleverd via een enkele lichtgewicht agent.

De cloud-native architectuur van CrowdStrike is ontworpen om geavanceerde bedreigingen te detecteren en voorkomen, waaronder malware, fileless-aanvallen en kwaadaardige activiteit verborgen in versleuteld verkeer. Het cloudgebaseerde platform van het bedrijf biedt klanten realtime zichtbaarheid en bescherming over hun hele omgeving, inclusief endpoints, cloud workloads, en identiteit en data.

De cloud-native architectuur van het bedrijf is ontworpen om gemakkelijk te implementeren en te beheren, waardoor klanten het Falcon-platform snel en gemakkelijk kunnen inzetten over hun hele omgeving. Bovendien is het platform van CrowdStrike ontworpen om lichtgewicht en efficiënt te zijn, met minimale middelen en maximale prestaties.

Het platform van CrowdStrike is ook ontworpen om zeer veilig te zijn, met multi-factor authenticatie, encryptie en data loss prevention (DLP) capaciteiten. Bovendien heeft het bedrijf een reeks geavanceerde beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie (AI) om kwaadaardige activiteit te detecteren en voorkomen, evenals een uitgebreide suite van beveiligingsdiensten om klanten te helpen hun omgevingen te beschermen.

CrowdStrike is erkend voor zijn innovatie en leiderschap in de cybersecurity-industrie, waaronder het benoemd worden tot een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld door Forbes Magazine in 2020. Het bedrijf is ook benoemd tot een van de beste werkplekken in technologie door Fortune Magazine en een van de beste plekken om te werken in de Verenigde Staten door Glassdoor.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Software
Ticker:
CRWD
CIK:
0001535527
ISIN:
US22788C1053
Website:
https://www.crowdstrike.com
Telefoon:
888 512 8906
Herkomst:
United States
Medewerkers:
7.745