CRISPR Therapeutics AG

Laatste koersupdate: 12 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
60,67 US$
Open:
62,23 US$
Vorige sluiten:
62,91 US$
Dagbereik:
60,25 US$ - 62,32 US$
Jaarbereik:
37,55 US$ - 91,10 US$
Winst per aandeel:
-1,94
Koers-winstverhouding:
-31,27
52 weken Prijsvork:
73,63 US$
Volume:
1.076.893,00 US$
Gemiddeld volume:
1.820.547,00 US$

Bedrijfsprofiel voor CRISPR Therapeutics AG

CRISPR Therapeutics AG logo

CRISPR Therapeutics AG, een bedrijf dat genen bewerkt, richt zich op de ontwikkeling van op genen gebaseerde geneesmiddelen voor ernstige ziekten met behulp van zijn eigen Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats (CRISPR)/CRISPR-geassocieerd eiwit 9 (Cas9) platform. Zijn CRISPR/Cas9 is een technologie voor genbewerking die precieze gerichte veranderingen in genomisch DNA mogelijk maakt. Het bedrijf heeft een portefeuille met therapeutische programma’s voor verschillende ziekten, waaronder hemoglobinopathieën, oncologie, regeneratieve geneeskunde en zeldzame ziekten. De belangrijkste productkandidaat van het bedrijf is CTX001, een ex vivo CRISPR-gen-edited therapie voor de behandeling van patiënten die lijden aan transfusie-afhankelijke beta-thalassemie of ernstige sikkelcelziekte, waarbij de hematopoietische stamcellen van een patiënt worden gemanipuleerd om hoge niveaus van foetaal hemoglobine in rode bloedcellen te produceren. Het bedrijf ontwikkelt ook CTX110, een allogene CAR-T-onderzoekstherapie met donorgenen, gericht op cluster van differentiatie 19 positieve maligniteiten; CTX120, een allogene CAR-T-onderzoekstherapie met donorgenen, gericht op B-celrijpingantigeen voor de behandeling van recidief of refractair multipel myeloom; en CTX130, een allogene CAR-T-onderzoekstherapie met donorgenen, gericht op cluster van differentiatie 70 voor de behandeling van verschillende vaste tumoren en hematologische maligniteiten. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf VCTX210, een van gentechnologie afgeleid immuuntherapeutisch stamcelproduct voor de behandeling van diabetes type 1; en voert het verschillende in vivo gentechnologieprogramma’s uit die gericht zijn op ziekten van de lever, de longen, de spieren en het centrale zenuwstelsel. Het heeft strategische partnerschappen met Bayer Healthcare LLC, Vertex Pharmaceuticals Incorporated, ViaCyte, Inc., Nkarta, Inc. en Capsida Biotherapeutics. CRISPR Therapeutics AG werd opgericht in 2013 en heeft zijn hoofdkantoor in Zug, Zwitserland.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Biotechnologie
Ticker:
CRSP
CIK:
0001674416
ISIN:
CH0334081137
Website:
https://www.crisprtx.com
Telefoon:
41 41 561 32 77
Herkomst:
Switzerland
Medewerkers:
473

CRISPR Therapeutics AG Nieuws

Sterkte gezien in CRISPR Therapeutics AG (CRSP): Kan de sprong van 7,2% veranderen in meer kracht?

Sterkte gezien in CRISPR Therapeutics AG (CRSP): Kan de sprong van 7,2% veranderen in meer kracht?

Zacks Investment Research

CRISPR Therapeutics AG (CRSP) was afgelopen sessie een grote beweger op een hoger dan gemiddeld handelsvolume. De laatste trend in winstherzieningen zou het aandeel kunnen helpen om op korte termijn hoger te gaan.

Michael Burry vs. Jim Cramer: Is het nu tijd om aandelen te kopen of te verkopen?

Michael Burry vs. Jim Cramer: Is het nu tijd om aandelen te kopen of te verkopen?

InvestorPlace

Twee invloedrijke beleggers hebben tegengestelde meningen geuit over hoe beleggers op de huidige markt moeten spelen. Michael Burry, bekend van The Big Short, is niet vreemd aan onheilspellende waarschuwingen voor beleggers.

7 CRISPR-aandelen met het beste langetermijnpotentieel

7 CRISPR-aandelen met het beste langetermijnpotentieel

InvestorPlace

De CRISPR-technologie heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop wij de geneeskunde benaderen. Deze technologie is reeds gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen, waaronder genbewerking, gentherapie en diagnose van ziekten.

3 aandelen in genetische manipulatie die u nu moet kopen OF u zult zich later beklagen

3 aandelen in genetische manipulatie die u nu moet kopen OF u zult zich later beklagen

InvestorPlace

Voor veel beleggers klinkt genbewerking als het plot van een sciencefictionfilm. Het concept om ons DNA te kunnen bewerken om genetische ziekten te genezen is nogal ongelooflijk, en de voordelen van genbewerking voor de behandeling van zeldzame ziekten zijn indrukwekkend.

7 Biotech-aandelen die u over 10 jaar rijk zullen maken

7 Biotech-aandelen die u over 10 jaar rijk zullen maken

InvestorPlace

Als u het geduld hebt om wilde golvingen te doorstaan, dan bent u misschien een kandidaat voor biotechaandelen die u binnen 10 jaar rijk zullen maken. Zelfs bij de meest gevestigde biotechnologiebedrijven lijken ze één nieuwsbericht verwijderd van een ramp.

CRISPR Therapeutics AG Persberichten

Crispr therapeutics neemt deel aan b. riley securities' 3 e jaarlijkse oncologieconferentie

Zug, zwitserland en cambridge, mass., jan. 11, 2023 ( globe newswire) crispr therapeutics ( nasdaq crsp), een biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op het creëren van transformatieve op genen gebaseerde geneesmiddelen voor ernstige ziekten, heeft vandaag aangekondigd dat leden van zijn senior management team gepland zijn om deel te nemen aan b. riley securities' 3 rd annual oncology conference on wednesday, january 18, 2023, at 10 30 a. m. et.

Crispr therapeutics kondigt de benoeming aan van alex harding, m. d., m. b. a., als hoofd bedrijfsontwikkeling

Zug, zwitserland en boston, dec. 19, 2022 ( globe newswire) crispr therapeutics ( nasdaq crsp), een biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op het creëren van transformatieve, op genen gebaseerde geneesmiddelen voor ernstige ziekten, kondigde vandaag de benoeming aan van alex harding, m. d., m. b. a., tot senior vice president en hoofd bedrijfsontwikkeling, met ingang van 5 januari 2023. dr. harding brengt uitgebreide leiderschapservaring in biofarma bedrijfsontwikkeling en bedrijfsstrategie mee en sluit zich aan bij crispr therapeutics om de bedrijfsontwikkelingsactiviteiten van het bedrijf te leiden.

Crispr therapeutics presenteert gegevens op de 37 e jaarlijkse bijeenkomst van de society for immunotherapy of cancer ( sitc).

Zug, zwitserland en boston, nov. 10, 2022 ( globe newswire) crispr therapeutics ( nasdaq crsp), een biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op het creëren van transformatieve op genen gebaseerde geneesmiddelen voor ernstige ziekten, presenteerde vandaag gegevens voor ctx130 voor de behandeling van recidief of refractair niercelcarcinoom ( rcc) tijdens een mondelinge presentatie door sumanta pal, m. d. van city of hope. daarnaast presenteerde het bedrijf, samen met medewerkers van het moffitt cancer center, preklinische gegevens in een posterpresentatie die het potentieel aantonen van anti cd83 car t cellen met potentie om terugval te voorkomen bij acute myeloïde leukemie ( aml).

Crispr therapeutics kondigt posterpresentatie aan over ctx110 op de jaarlijkse bijeenkomst van de amerikaanse vereniging voor hematologie ( ash) in 2022

Zug, zwitserland en boston, nov. 03, 2022 ( globe newswire) crispr therapeutics ( nasdaq crsp), een biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op het creëren van transformatieve gen gebaseerde geneesmiddelen voor ernstige ziekten, kondigde vandaag aan dat het een poster zal presenteren over ctx110 , zijn volledig eigen allogene car t cel onderzoekstherapie gericht op cd19 b cel maligniteiten, op de amerikaanse vereniging van hematologie ( ash) 2022 jaarvergadering, die plaatsvindt van 10 13 DEC ember 2022, virtueel en in het ernest n. morial conventiecentrum in new orleans, lerland. morial conventiecentrum in new orleans, louisiana.

Crispr therapeutics geeft bedrijfsupdate en rapporteert financiële resultaten derde kwartaal 2022

Exagamglogene autotemcel ( exa cel), voorheen bekend als ctx001 indiening bij de u. s. food and drug administration ( fda) voor rolling review begint naar verwachting in november, met voltooiing van het u. s. indieningspakket naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023; ema en mhra inzendingen liggen op schema voor het vierde kwartaal van 2022.

Crispr therapeutics kondigt geplande overgang van chief operating officer aan

Zug, zwitserland en boston, oct. 27, 2022 ( globe newswire) crispr therapeutics ( nasdaq crsp), een biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op het creëren van transformatieve, op genen gebaseerde geneesmiddelen voor ernstige ziekten, heeft vandaag aangekondigd dat zijn chief operating officer, lawrence klein, ph. d., uit het bedrijf stapt om externe mogelijkheden na te streven. verwacht wordt dat hij tot het einde van het jaar bij het bedrijf zal blijven om een soepele overgang te waarborgen. er wordt gezocht naar een opvolger voor dr. klein.

Crispr therapeutics kondigt aan dat de fda regeneratieve geneeskunde geavanceerde therapie ( rmat) heeft toegekend aan ctx130 voor de behandeling van cutane t cel lymfomen ( ctcl)

Zug, zwitserland en boston, 28 sept. 2022 ( globe newswire) crispr therapeutics ( nasdaq crsp), een biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op het creëren van transformatieve gen gebaseerde geneesmiddelen voor ernstige ziekten, heeft vandaag aangekondigd dat de u. s. food and drug administration ( fda) het predicaat regenerative medicine advanced therapy ( rmat) heeft toegekend aan ctx130 , de allogene auto t celtherapie van het bedrijf, gericht op cd70, voor de behandeling van mycosis fungoides en sézary SYN drome ( mf ss).

Vertex en crispr therapeutics kondigen wereldwijde exa cel registraties aan voor sikkelcelziekte en beta thalassemie in 2022

Boston & zug, zwitserland ( business wire) vertex pharmaceuticals incorporated ( nasdaq vrtx) en crispr therapeutics ( nasdaq crsp) hebben vandaag aangekondigd dat vertex de besprekingen met de amerikaanse food and drug administration ( fda) heeft afgerond, en dat de fda exagamglogene autotemcel ( exa cel) een rolling review heeft toegekend voor de mogelijke behandeling van sikkelcelziekte ( scd) en transfusie afhankelijke bèta thalassemie ( tdt). vertex zal zijn biologics licensing application ( bla) voor exa cel indienen voor rolli

Crispr therapeutics geeft business update en rapporteert financiële resultaten tweede kwartaal 2022

CLI mb 111 en CLI mb 121 volledig ingeschreven; afgeronde besprekingen over regelgeving voor exagamglogene autotemcel ( exa cel), voorheen bekend als ctx001 , met het europees agentschap voor geneesmiddelen ( ema) en het agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten ( mhra); besprekingen met de u. s. food and drug administration ( fda) aan de gang...