Coty Inc.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
10,63 US$
Open:
10,91 US$
Vorige sluiten:
10,83 US$
Dagbereik:
10,61 US$ - 10,95 US$
Jaarbereik:
9,02 US$ - 13,46 US$
Winst per aandeel:
0,35
Koers-winstverhouding:
30,37
52 weken Prijsvork:
12,00 US$
Volume:
4.466.472,00 US$
Gemiddeld volume:
3.863.270,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Coty Inc.

Coty Inc. logo

Coty Inc. is een van ’s werelds toonaangevende schoonheidsbedrijven. Met een rijk portfolio van bekende merken richt Coty Inc. zich op het creëren van schoonheidsproducten die tegemoetkomen aan individuele voorkeuren en smaken. Via haar stal van premium- en massamerken creëert Coty Inc. producten voor zowel de traditionele en digitale retailkanalen, als via haar eigen direct-to-consumer kanalen.

Coty Inc. is actief in meer dan 150 landen en distribueert haar producten via verschillende kanalen, waaronder prestigieuze winkels, hypermarkten, supermarkten, drogisterijen, apotheken, middelgrote warenhuizen, traditionele levensmiddelen- en drogisterijen en e-commerce retailers. Zij verkoopt haar producten ook via externe distributeurs. Coty Inc. is een dochteronderneming van Cottage Holdco B.V., opgericht in 1904 en gevestigd in New York, New York.

De merkenportefeuille van het bedrijf bestaat uit luxemerken zoals Alexander McQueen, Burberry, Bottega Veneta, Calvin Klein, Cavalli, Chloe, Davidoff, Escada, Gucci, Hugo Boss, Jil Sander, Joop!, Kylie Jenner, Lacoste, Lancaster, Marc Jacobs, Miu Miu, Nikos, philosophy, Kim Kardashian West en Tiffany & Co. Coty Inc. is ook eigenaar van een aantal merken voor het grote publiek, zoals Adidas, Beckham, Biocolor, Bozzano, Bourjois, Bruno Banani, CoverGirl, Jovan, Max Factor, Mexx, Monange, Nautica, Paixao, Rimmel, Risque, Sally Hansen, Stetson en 007 James Bond.

Coty Inc. streeft ernaar duurzame merkwaarde te creëren door middel van producten die zowel innovatief als toegankelijk zijn. Haar focus op productonderzoek, ontwikkeling en innovatie stelt het bedrijf in staat voortdurend producten te creëren die aansluiten bij de veranderende tijden, trends en smaken van haar consumenten. Haar merken zijn sterk vertegenwoordigd in de schoonheids- en cosmeticasector en Coty Inc. is een van de grootste bedrijven in deze sector. Het bedrijf is ook ’s werelds grootste parfumproducent, met een sterke aanwezigheid op de wereldwijde markt voor luxe parfums en op de massamarkt. Bovendien zet Coty Inc. zich in voor ethische praktijken bij de productie en marketing van haar producten, zodat haar producten aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Consumenten defensief
Industrieën:
Huishoudelijke & Persoonlijke producten
Ticker:
COTY
CIK:
0001024305
ISIN:
US2220702037
Website:
https://www.coty.com
Telefoon:
212 389 7300
Herkomst:
United States
Medewerkers:
11.012