Compass Diversified

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
21,84 US$
Open:
22,07 US$
Vorige sluiten:
22,40 US$
Dagbereik:
21,82 US$ - 22,18 US$
Jaarbereik:
16,88 US$ - 25,07 US$
Winst per aandeel:
-2,44
Koers-winstverhouding:
-8,95
52 weken Prijsvork:
22,86 US$
Volume:
245.039,00 US$
Gemiddeld volume:
197.449,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Compass Diversified

Compass Diversified logo

Compass Diversified is een toonaangevend particulier investeringsfonds dat zich specialiseert in aanvullende acquisities, buyouts, consolidatie in de industrie, herkapitalisatie, late stadia en middelgrote investeringen. Ze richten zich op niche-industriële en gebruiksvriendelijke consumentenbedrijven en zijn actief op zoek naar investeringen in de sectoren fabricage, distributie, consumentenproducten, bedrijfsdiensten, veiligheid en beveiliging, elektronische componenten en voedsel en voedselservice. Als primaire investeerder richten ze zich op het verwerven van een controlerende aandelenbelang, variërend van 100 miljoen tot 800 miljoen dollar, en houden het gemiddeld vijf tot zeven jaar vast.

Sinds hun oprichting in 2005 heeft Compass Diversified een sterke portefeuille opgebouwd met meer dan twaalf bedrijven, zowel in Noord-Amerika als in het buitenland. Recentelijk hebben ze de acquisitie van Petmate voltooid, een leider op het gebied van premium huisdierenproducten, waarmee ze verder uitbreiden in de consumentenproductenmarkt. Deze acquisitie is het meest recente in een lange reeks investeringen volgens hun strategie om samen te werken met toonaangevende merken. Compass Diversified is gevestigd in Westport, Connecticut, met een extra kantoor in Costa Mesa, Californië.

Compass Diversified beheert momenteel een portefeuille van twaalf bedrijven, die een breed scala aan sectoren, producten en diensten vertegenwoordigen. Hun portefeuille omvat Outdoor Tech, een leider op het gebied van accessoires voor buitenelektronica, Liberty Safe, een topfabrikant en distributeur van huis- en kluissystemen, 5.11, een tactische kleding- en uitrustingsbedrijf opgericht door een groep wetgevings- en gewapende krachtenpersoneel, en Sterno Products, een toonaangevende leverancier van voedselverwarming en verlichtingsoplossingen voor de voedselservice-industrie.

Compass Diversified heeft ook een geschiedenis van strategische uitstappen. In 2019 verkochten ze hun belang in Accell Group, een toonaangevend ontwerper, fabrikant en distributeur van transportgerichte fiets- en activiteiten-gebaseerde lifestyle-producten. De verkoop genereerde een rendement van 4,5x op hun oorspronkelijke investering en markeerde Compass Diversified’s zesde succesvolle uitstap sinds het begin van 2017. Terwijl hun portefeuille blijft groeien, is hun doel om een gezonde mix van rendementen te krijgen uit strategische investeringen en daaropvolgende uitstappen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Conglomeraten
Ticker:
CODI
CIK:
0001345126
ISIN:
US20451Q1040
Website:
https://compassdiversified.com
Telefoon:
203-221-1703
Herkomst:
United States
Medewerkers:
3.968