Commercial Metals Company

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
54,42 US$
Open:
54,77 US$
Vorige sluiten:
55,41 US$
Dagbereik:
54,32 US$ - 55,28 US$
Jaarbereik:
39,85 US$ - 59,81 US$
Winst per aandeel:
5,76
Koers-winstverhouding:
9,45
52 weken Prijsvork:
56,41 US$
Volume:
407.635,00 US$
Gemiddeld volume:
830.601,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Commercial Metals Company

Commercial Metals Company logo

Commercial Metals Company is een wereldleider in de productie, recycling en fabricage van staal- en metaalproducten. Het bedrijf is opgericht in 1915, heeft zijn hoofdkantoor in Irving, Texas en is actief in de Verenigde Staten, Polen, China en andere internationale locaties.

Het bedrijf biedt een reeks producten en diensten aan staalfabrieken, gieterijen, fabrikanten van aluminium platen en ingots, fabrikanten van messing en bronzen ingots, koperraffinaderijen en -fabrieken, secundaire loodsmelterijen, staalfabrieken voor speciale doeleinden, fabrikanten van legeringen voor hoge temperaturen en andere consumenten. Deze producten omvatten ferro- en non-ferroschroot, afgewerkte lange staalproducten zoals betonstaal, staafstaal, lichte structurele en andere speciale profielen, halfafgewerkte knuppels voor herwalsings- en smeedtoepassingen, gefabriceerde staalproducten voor het versterken van beton in commerciële en niet-commerciële gebouwen, ziekenhuizen, congrescentra, industriële installaties, elektriciteitscentrales, snelwegen, bruggen, arena’s, stadions en dammen. Daarnaast produceert het bedrijf wapeningsstaven, handelsstaven en draadstaven; en verkoopt het gefabriceerde wapeningsstaven, draadgaas, geassembleerde wapeningskooien en andere gefabriceerde wapeningsbijproducten aan fabrikanten, distributeurs en bouwbedrijven.

Naast haar productiecapaciteit verhuurt Commercial Metals Company ook bouwgerelateerde producten en apparatuur aan betoninstallateurs en andere bedrijven. Het bedrijf produceert ook sterktestaven voor de vrachtwagen-trailerindustrie, speciale staafstaalsoorten voor de energiemarkt en pantserplaten voor militaire voertuigen.

In de loop der jaren is Commercial Metals Company uitgegroeid tot een van de grootste geïntegreerde recyclers en staalproducenten in de Verenigde Staten. Het bedrijf exploiteert meer dan 60 recycling- en staalfabrieken in de Verenigde Staten, Polen en China en heeft de capaciteit om jaarlijks meer dan 5 miljoen ton staal te produceren. Bovendien is het bedrijf sterk aanwezig op de wereldmarkt, met een verkoop van zijn producten in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Basismaterialen
Industrieën:
Staal
Ticker:
CMC
CIK:
0000022444
ISIN:
US2017231034
Website:
https://www.cmc.com
Telefoon:
214 689 4300
Herkomst:
United States
Medewerkers:
12.483