CleanSpark, Inc.

Laatste koersupdate: 17 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
19,24 US$
Open:
17,39 US$
Vorige sluiten:
17,71 US$
Dagbereik:
16,86 US$ - 19,44 US$
Jaarbereik:
3,38 US$ - 24,72 US$
Winst per aandeel:
0,13
Koers-winstverhouding:
148,00
52 weken Prijsvork:
16,70 US$
Volume:
34.147.093,00 US$
Gemiddeld volume:
31.198.655,00 US$

Bedrijfsprofiel voor CleanSpark, Inc.

CleanSpark, Inc. logo

CleanSpark, Inc. levert wereldwijd oplossingen voor bitcoinwinning en energietechnologie. Het is actief in twee segmenten, Digital Currency Mining en Energy. Het segment Digital Currency Mining houdt zich bezig met het delven van bitcoin. Het energiesegment levert engineering, ontwerp en software, aangepaste hardware, open geautomatiseerde vraagrespons-, zonne- en energieopslagoplossingen voor microgrids en gedistribueerde energiesystemen aan militaire, commerciële en particuliere klanten; en ontwikkelt platforms die het ontwerpen, bouwen, bedienen en beheren van energieactiva mogelijk maken. Dit segment biedt ook microgrid energiemodellering, energiemarktcommunicatie en oplossingen voor energiebeheer, bestaande uit mPulse en mVoult, besturingsplatforms die de integratie en optimalisatie van meerdere energiebronnen mogelijk maken; Canvas, een middleware voor netbeheerders en aggregators om load-shifting programma’s te beheren; Plaid, een middleware voor besturings- en Internet-of-Things-producten bedrijven om deel te nemen aan load-shifting programma’s; en mVSO, een software voor energiemodellering voor intern microgrid ontwerp, alsmede eigen vergassingstechnologieën voor verschillende toepassingen, zoals grondstoffen voor de opwekking van di-methylether. Daarnaast biedt het ontwerp, softwareontwikkeling en andere op technologie gebaseerde adviesdiensten; datacenterdiensten, waaronder rackspace, stroom en apparatuur; en verschillende clouddiensten, zoals virtuele, virtuele opslag en gegevensback-updiensten. Het bedrijf stond voorheen bekend als Stratean Inc. en veranderde zijn naam in november 2016 in CleanSpark, Inc. CleanSpark, Inc. werd opgericht in 1987 en heeft zijn hoofdkantoor in Henderson, Nevada.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Software
Ticker:
CLSK
CIK:
827876
ISIN:
US18452B2097
Website:
https://www.cleanspark.com
Telefoon:
702 941 8047
Herkomst:
United States
Medewerkers:
121

CleanSpark, Inc. Nieuws

CORRECTIE: CleanSpark Executives bespreken financiële resultaten eerste kwartaal 2023 via webcast

CORRECTIE: CleanSpark Executives bespreken financiële resultaten eerste kwartaal 2023 via webcast

GlobeNewsWire

In een eerdere versie van dit persbericht werd de dag van CleanSpark's aanstaande earnings call verkeerd vermeld als woensdag 9 februari; de juiste dag is donderdag 9 februari In een eerdere versie van dit persbericht werd de dag van CleanSpark's aanstaande earnings call verkeerd vermeld als woensdag 9 februari; de juiste dag is donderdag 9 februari

CleanSpark executives bespreken financiële resultaten eerste kwartaal 2023 via webcast

CleanSpark executives bespreken financiële resultaten eerste kwartaal 2023 via webcast

GlobeNewsWire

LAS VEGAS, 30 januari 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- CleanSpark, Inc. (Nasdaq: CLSK) (het "bedrijf"), Amerika's Bitcoin Miner™, zal de financiële resultaten van het eerste kwartaal van 2023 bespreken via een live webcast vanaf 16.30 uur EST / 13.30 uur PST op woensdag 9 februari 2023. De resultaten zullen worden bekendgemaakt na het sluiten van de reguliere handel op 9 februari 2023.

CleanSpark, Inc. (CLSK) Q4 2022 Earnings Call Transcript

CleanSpark, Inc. (CLSK) Q4 2022 Earnings Call Transcript

Seeking Alpha

CleanSpark, Inc. (NASDAQ:CLSK ) Q4 2022 Results Conference Call 14 december 2022 4:30 PM ET Deelnemers van het bedrijf Isaac Holyoak - Chief Communications Officer Zach Bradford - CEO Gary Vecchiarelli - CFO Conference Call Participants Mike Colonnese - H.C. Wainwright Josh Siegler - Cantor Fitzgerald Brian Dobson - Jardine Capital Markets Greg Lewis - BTIG Operator Goedemiddag.

CleanSpark Executives bespreken financiële resultaten over het gehele boekjaar en het vierde kwartaal van 2022 via webcast

CleanSpark Executives bespreken financiële resultaten over het gehele boekjaar en het vierde kwartaal van 2022 via webcast

GlobeNewsWire

LAS VEGAS, 30 november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- CleanSpark Inc. (Nasdaq: CLSK), America's Bitcoin Miner™, zal de financiële resultaten van het boekjaar en het vierde kwartaal van 2022 bespreken via een live webcast vanaf 16.30 uur EST / 13.30 uur PST op woensdag 14 december 2022. De resultaten zullen worden bekendgemaakt na het sluiten van de reguliere handel op 14 december 2022.

CleanSpark verhoogt de verwachtingen voor de hashrate aan het eind van het jaar met 10% en overtreft de vorige verwachtingen 60 dagen eerder dan gepland.

CleanSpark verhoogt de verwachtingen voor de hashrate aan het eind van het jaar met 10% en overtreft de vorige verwachtingen 60 dagen eerder dan gepland.

Proactive Investors

CleanSpark Inc (NASDAQ:CLSK), de bitcoin mijnbouwer, zei dat het zijn eindejaarshashrate guidance met 10% heeft verhoogd naar 5,5 exahashes per seconde (EH/s) nadat het bedrijf zijn eindejaarshashrate meer dan 60 dagen eerder dan gepland had overtroffen. De hashrate van een bedrijf is een van de meest kritische maatstaven voor de evaluatie van openbare bitcoinmijnbedrijven, omdat het bepaalt hoeveel bitcoin een bedrijf kan delven.

7 hypergroeiaandelen om te kopen als u zich hebberig voelt

7 hypergroeiaandelen om te kopen als u zich hebberig voelt

InvestorPlace

Ik zal u een niet zo goed bewaard geheim verklappen over te kopen hypergroeiaandelen. Het is geen goed moment om groeiaandelen te overwegen, laat staan aandelen die gericht zijn op extreme speculatie.

CleanSpark rondt overname af van Mawson Infrastructure Group's Sandersville bitcoin mijnbouwfaciliteit

CleanSpark rondt overname af van Mawson Infrastructure Group's Sandersville bitcoin mijnbouwfaciliteit

Proactive Investors

CleanSpark Inc (NASDAQ:CLSK) zei dat het de overname van de bitcoinmijnfaciliteit van Mawson Infrastructure Group Inc (NASDAQ:MIGI, OTC:MIGI) in Sandersville, Georgia, inclusief 6.500 miners of ongeveer 560 petahashes per seconde (PH/s) en de overgang van het voormalige personeel van Mawson naar het CleanSpark-team, met ingang van 8 oktober, heeft afgerond. Het bedrijf zei dat de Sandersville-vestiging zijn vierde campus in Georgia is, met andere locaties in College Park, Norcross en Washington.

Wees klaar om CleanSpark toe te voegen wanneer de Fed een omslag signaleert

Wees klaar om CleanSpark toe te voegen wanneer de Fed een omslag signaleert

Seeking Alpha

Van de acht grootste, beursgenoteerde en producerende Bitcoin-miners is CleanSpark de beste waarde vanuit het oogpunt van market cap ten opzichte van hash rate-aandeel. CleanSpark maakt groei van zijn totale netwerk hash rate aandeel mogelijk door recente aankopen van stroomvoorziening in Georgia, waaronder 230 MW capaciteit in Sandersville.

CleanSpark, Inc. Persberichten

Cleanspark publiceert januari 2023 bitcoin mining update

Bedrijf wint een recordaantal van 697 bitcoins voor de maand, een stijging van 50% ten opzichte van de vorige maand en 129% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar; bezit aan bitcoin groeit met 32% bedrijf wint een recordaantal van 697 bitcoins voor de maand, een stijging van 50% ten opzichte van de vorige maand en 129% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar; bezit aan bitcoin groeit met 32%.

Cleanspark realiseert 50 megawatt uitbreiding voor bitcoinmijnbouw

De uitbreiding van bijna 16 miljoen dollar, die naar verwachting in het late voorjaar zal worden voltooid, biedt plaats aan 16.000 miners en verstevigt de positie van cleanspark onder de top bitcoin miners in noord amerika; na voltooiing zal de hashrate van het bedrijf naar verwachting oplopen tot 8.7 eh s de uitbreiding van bijna 16 miljoen dollar, die naar verwachting in het late voorjaar zal worden voltooid, zal plaats bieden aan 16.000 miners en verstevigt de positie van cleanspark onder de top bitcoin miners in noord amerika; zodra deze is voltooid, zal de hashrate van het bedrijf naar verwachting oplopen tot 8,7 eh s.

Waarschuwing voor aandeelhouders class action effectenfraude cleanspark, inc. ( clsk) overleeft motie tot afwijzing

Philadelphia, pennsylvania ( newsfile corp. 12 januari 2023) een class action voor effectenfraude waarin wordt beweerd dat bepaalde functionarissen en directeuren van cleanspark ( nasdaq clsk) zich schuldig hebben gemaakt aan WAN gedrag, heeft een motie tot afwijzing van de klacht overleefd. aandeelhouders van cleanspark die sinds 10 DEC ember 2020 ononderbroken aandelen van het bedrijf in hun bezit hebben gehad, kunnen zonder kosten voor hen hervormingen van het bedrijf, de teruggave van middelen die zijn besteed aan de verdediging van de rechtszaak aan het bedrijf en een door de rechtbank goedgekeurde aanmoedigingspremie aanvragen, indien van toepassing.

Moore kuehn, pllc moedigt investeerders in cleanspark, inc. aan. om contact op te nemen met advocatenkantoor

New york, new york ( newsfile corp. 9 januari 2023) moore kuehn, pllc, een effecten advocatenkantoor gevestigd op wall street, onderzoekt of bepaalde functionarissen en directeuren van cleanspark, inc. ( nasdaq clsk) hun fiduciaire verplichtingen tegenover aandeelhouders hebben geschonden.

Cleanspark brengt DEC ember 2022 bitcoin mining update uit

Bedrijf bereikt nieuw dagelijks productiepunt van 22 bitcoin; ontgint een recordaantal van 4.621 bitcoin voor kalenderjaar 2022, een stijging van 200% ten opzichte van het vorige kalenderjaar bedrijf bereikt nieuw dagelijks productiepunt van 22 bitcoin; ontgint een recordaantal van 4.621 bitcoin voor kalenderjaar 2022, een stijging van 200% ten opzichte van het vorige kalenderjaar

Cleanspark overtreft herziene hashrate van 6 eh s aan het eind van het jaar

De hashrate van het bedrijf is dit jaar verdrievoudigd; deze laatste prestatie betekent dat het bedrijf zijn bijgewerkte verwachtingen voor 2022 heeft gehaald de hashrate van het bedrijf is dit jaar verdrievoudigd; deze laatste prestatie betekent dat het bedrijf zijn bijgewerkte verwachtingen voor 2022 heeft gehaald.

Cleanspark meldt financiële resultaten vierde kwartaal en jaareinde fy2022

2022 inkomsten van 131,5 miljoen, nettoverlies van (57,3) miljoen en aangepaste ebitda van 65,7 miljoen q4 inkomsten van 26,2 miljoen, nettoverlies van (42,3) miljoen en aangepaste ebitda van 2,9 miljoen huidige hashrate overtreft 5,8 eh s en dagelijkse mining high bereikt 21.7 btc las vegas , dec. 14, 2022 prnewswire cleanspark, inc. ( nasdaq clsk) ( het " bedrijf"), america' s bitcoin miner , meldde vandaag financiële resultaten voor de drie en twaalf maanden eindigend op 30 september 2022. cleanspark overtreft 5,8 eh s en 21,7 bitcoin per dag.

Cleanspark brengt november 2022 bitcoin mining update uit

Company meets yearend hashrate guidance early with high of 5.5 eh s, up over 320% from this time last year ( november 2021) company meets yearend hashrate guidance early with high of 5.5 eh s, up over 320% from this time last year ( november 2021)

Cleanspark breidt raad van bestuur uit met benoeming bitcoinbeleidsdeskundige amanda cavaleri

Cavaleri, bestuursvoorzitter van de non profit bitcoin today coalitie, brengt uitgebreide ervaring in belangenbehartiging en beleid naar de raad van bestuur van cleanspark cavaleri, bestuursvoorzitter van de non profit bitcoin today coalitie, brengt uitgebreide ervaring in belangenbehartiging en beleid naar de raad van bestuur van cleanspark