Clover Health Investments, Corp.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
0,93 US$
Open:
0,90 US$
Vorige sluiten:
0,90 US$
Dagbereik:
0,90 US$ - 0,94 US$
Jaarbereik:
0,61 US$ - 1,63 US$
Winst per aandeel:
-0,32
Koers-winstverhouding:
-2,90
52 weken Prijsvork:
0,76 US$
Volume:
7.531.696,00 US$
Gemiddeld volume:
9.669.495,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Clover Health Investments, Corp.

Clover Health Investments, Corp. logo

Clover Health Investments, Corp. is een medicare advantage verzekeraar die actief is in de Verenigde Staten. Het bedrijf werd opgericht in 2014 en heeft zijn hoofdkantoor in Franklin, Tennessee. Het bedrijf biedt via zijn softwareplatform Clover Assistant preferred provider organization en health maintenance organization gezondheidsplannen aan voor medicare in aanmerking komende consumenten. Clover Health Investments, Corp. richt zich ook op niet-verzekeringsactiviteiten.

Het bedrijf begon zijn activiteiten aanvankelijk in New Jersey en is sindsdien uitgebreid naar andere staten zoals Californië, Georgia, Tennessee, Pennsylvania en Texas. Clover Health Investments, Corp. heeft partnerschappen met enkele van de belangrijkste zorgverleners in de Verenigde Staten, zoals CVS Health, Humana en Walgreens.

Clover Health Investments, Corp. biedt een verscheidenheid aan gezondheidsplannen, waaronder catastrofe-plannen, hoog-aftrekbare plannen, en preferred provider organisation-plannen. Deze plannen zijn ontworpen om klanten vrijheid en flexibiliteit te bieden door hen in staat te stellen het plan te kiezen dat het beste bij hun behoeften past. Daarnaast heeft Clover Health Investments, Corp. geïnvesteerd in technologie om de klantenservice te verbeteren en het proces van het selecteren en inschrijven in gezondheidsplannen gemakkelijker te maken. Het bedrijf wil ook zijn aanwezigheid op de Medicare Advantage-markt uitbreiden door uit te breiden naar meer staten en door nieuwe technologische oplossingen in te zetten.

Clover Health Investments, Corp. heeft een indrukwekkende groei laten zien sinds de oprichting in 2014. In de afgelopen zes jaar heeft het bedrijf zijn inkomsten met meer dan 700% verhoogd. In 2020 rapporteerde het bedrijf een omzet van 1,6 miljard dollar en een netto-inkomen van 192 miljoen dollar. Naast de indrukwekkende omzetgroei is het bedrijf ook geprezen door klanten en industrie-experts voor zijn klantenservice en innovatieve benadering van de gezondheidszorg. Clover Health Investments, Corp. wordt algemeen beschouwd als een van de toonaangevende Medicare Advantage-verzekeraars in het land.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Gezondheidszorg Plannen
Ticker:
CLOV
CIK:
1801170
ISIN:
US18914F1030
Website:
https://www.cloverhealth.com
Telefoon:
201 432 2133
Herkomst:
United States
Medewerkers:
680