Cipher Mining Inc.

Laatste koersupdate: 18 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
6,00 US$
Open:
7,08 US$
Vorige sluiten:
6,78 US$
Dagbereik:
5,89 US$ - 7,10 US$
Jaarbereik:
2,15 US$ - 7,99 US$
Winst per aandeel:
0,05
Koers-winstverhouding:
120,00
52 weken Prijsvork:
4,37 US$
Volume:
15.528.417,00 US$
Gemiddeld volume:
9.109.198,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Cipher Mining Inc.

Cipher Mining Inc. logo

Cipher Mining Inc. is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in Bitcoin-mijnbouwoperaties. Het bedrijf is opgericht in 2021 en gevestigd in New York, New York. Het bedrijf is gericht op het ontwikkelen en groeien van zijn cryptocurrency-mijnbouwbedrijf, met als doel een leider in de wereld van digitale valuta te worden.

Het bedrijf gebruikt innovatieve technologieën en state-of-the-art software om digitale valuta te mijnen en te verwerken, waardoor de hoogste kwaliteit van productie en betrouwbaarheid van de diensten wordt gegarandeerd. Cipher Mining Inc. maakt gebruik van de nieuwste ASIC- en GPU-mijnwerkers om de mijnefficiëntie en winstgevendheid te maximaliseren, waardoor het bedrijf kan bloeien in een zeer competitieve industrie.

Het doel van het bedrijf is om klanten te voorzien van de meest veilige en betrouwbare diensten die beschikbaar zijn in de wereld van Bitcoin-mijnbouw, evenals het garanderen van een winstgevend en duurzaam bedrijfsmodel. Bovendien biedt Cipher Mining Inc. ook advies- en ondersteuningsdiensten aan om klanten te helpen met de installatie en optimalisatie van hun mijnbouwoperaties.

Cipher Mining Inc. is toegewijd aan het naleven van alle van toepassing zijnde regelgevingsvereisten, van internationale en nationale richtlijnen tot lokale wetten en regelgeving. Het bedrijf houdt ook zich aan hoge ethische normen en is toegewijd aan het verantwoorde en duurzame gebruik van middelen.

In 2021 kondigde Cipher Mining Inc. een nieuwe samenwerking aan met Columbus Data Centres, een toonaangevende datacenterprovider gevestigd in de Verenigde Staten. Als onderdeel van deze samenwerking zal het bedrijf een state-of-the-art mijnbouwinstallatie in Ohio exploiteren die een veilige en betrouwbare omgeving biedt voor cryptocurrency-mijnbouwoperaties. De nieuwe faciliteit zal worden aangedreven door hernieuwbare bronnen, waardoor het bedrijf groene en duurzame praktijken in de mijnbouwindustrie kan omarmen.

Cipher Mining Inc. heeft ook aangekondigd dat het zijn operaties wereldwijd wil uitbreiden, met extra mijnbouwinstallaties in Noord-Amerika, Europa en Azië. Deze wereldwijde uitbreiding is onderdeel van de missie van het bedrijf om voorop te blijven lopen in de Bitcoin-mijnbouwindustrie.

Tot slot heeft Cipher Mining Inc. een sterke relatie opgebouwd met de mijnbouwgemeenschap, van individuele mijnwerkers tot grote bedrijven. Deze samenwerking stelt het bedrijf in staat om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends in de mijnbouwindustrie, waardoor het snel kan reageren op veranderingen in de markt.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
CIFR
CIK:
1819989
ISIN:
US17253J1060
Website:
https://www.ciphermining.com
Telefoon:
332 262 2300
Herkomst:
United States
Medewerkers:
10