ChargePoint Holdings, Inc.

Laatste koersupdate: 16 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
1,50 US$
Open:
1,56 US$
Vorige sluiten:
1,58 US$
Dagbereik:
1,50 US$ - 1,57 US$
Jaarbereik:
1,50 US$ - 10,10 US$
Winst per aandeel:
-1,22
Koers-winstverhouding:
-1,23
52 weken Prijsvork:
1,90 US$
Volume:
11.442.058,00 US$
Gemiddeld volume:
14.258.848,00 US$

Bedrijfsprofiel voor ChargePoint Holdings, Inc.

ChargePoint Holdings, Inc. logo

ChargePoint Holdings, Inc. levert oplaadnetwerken voor elektrische voertuigen (EV) en oplaadoplossingen in de Verenigde Staten en internationaal. Het biedt een portfolio van hardware, software en diensten voor commerciële en particuliere klanten. Het bedrijf werd opgericht in 2007 en heeft zijn hoofdkantoor in Campbell, Californië.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Speciaalzaak
Ticker:
CHPT
CIK:
1777393
ISIN:
US15961R1059
Website:
https://www.chargepoint.com
Telefoon:
408 841 4500
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.700

ChargePoint Holdings, Inc. Nieuws

7 groeiaandelen die in 2023 grote winnaars zullen zijn

7 groeiaandelen die in 2023 grote winnaars zullen zijn

InvestorPlace

Groeiaandelen hebben het de laatste tijd moeilijk gehad, maar er lijkt een comeback in aantocht. Na een tumultueuze berenmarkt in 2022 staan beleggers te popelen om een stabieler jaar tegemoet te gaan.

Wat betekent de overname van Volta door Shell voor het aandeel ChargePoint?

Wat betekent de overname van Volta door Shell voor het aandeel ChargePoint?

Seeking Alpha

Onlangs heeft Shell USA een baanbrekende stap gezet door de overname aan te kondigen van Volta, een EV-lader die moeite heeft om het hoofd boven water te houden. Zal de overname van Volta door Shell de EV-laadindustrie opschudden en de dominantie van ChargePoint bedreigen?

3 EV Charging Stocks om nu te bezitten voor grote winsten tegen 2030

3 EV Charging Stocks om nu te bezitten voor grote winsten tegen 2030

InvestorPlace

Wereldleiders willen miljoenen elektrische voertuigen op de weg tegen 2030. President Biden, bijvoorbeeld, wil dat 50% van alle nieuw verkochte auto's in de VS elektrische voertuigen zijn tegen 2030.

7 groeiaandelen die u in 10 jaar rijk zullen maken

7 groeiaandelen die u in 10 jaar rijk zullen maken

InvestorPlace

De afgelopen drie jaar is de markt waarin de waardering van groeiaandelen er niet toe deed, veranderd in een markt waarin beleggers aarzelen om groeiaandelen met uitzonderlijke waarderingen te kopen. Daarom wil ik mijn methodologie voor het vinden van de aandelen voor deze lijst duidelijk uitleggen.

7 aandelen die wij beter vinden dan Mullen (MULN) Automotive

7 aandelen die wij beter vinden dan Mullen (MULN) Automotive

InvestorPlace

Hoezeer de markt ook houdt van de elektrische auto-opstart Mullen Automotive (NASDAQ: MULN ), beleggers - zelfs degenen die zich richten op speculatieve transacties - moeten zich realiseren dat er andere, aantoonbaar overtuigender aandelen bestaan om te kopen. Begrijp me niet verkeerd, ik hou ook van Mullen.

ChargePoint Holdings, Inc. Persberichten

Chargepoint en stem versnellen de implementatie van oplossingen voor snelladen van elektrische voertuigen en batterijopslag voor gelijkstroom

Campbell, calif. ( business wire ) chargepoint holdings, inc. ( nyse chpt), een toonaangevend oplaadnetwerk voor elektrische voertuigen ( ev), en stem ( nyse stem), een wereldwijde leider in op technologie gebaseerde oplossingen en diensten voor schone energie, kondigden een overeenkomst aan voor de versnelde invoering van oplossingen voor ev opladen en batterijopslag voor snelladen op de snelweg en andere ev oplaadtoepassingen, zoals het opladen van wagenparken. door het combineren van ev laden met batterijopslag en ai gestuurd energiebeheer kunnen ev locaties profiteren van lagere operationele kosten en extra energiezekerheid.

Chargepoint en lexus bieden bestuurders van de rz 450 e handige, toegankelijke oplaadoplossingen

Campbell, calif. & plano, texas ( business wire ) chargepoint holdings, inc. ( nyse chpt), een toonaangevend oplaadnetwerk voor elektrische voertuigen ( ev), kondigde vandaag een nieuwe overeenkomst aan met lexus om bestuurders van de volledig elektrische rz 450 e crossover van lexus toegang te geven tot de toonaangevende thuis en publieke oplaadoplossingen van chargepoint.

Chargepoint en mercedes benz verbeteren rijervaring met snellaadnetwerk in noord amerika

Las vegas & campbell, calif. ( business wire ) chargepoint holdings, inc. ( nyse chpt), een toonaangevende leverancier van oplaadpunten voor elektrische voertuigen ( ev), mercedes benz en mn8 energy, een van de grootste leveranciers van zonne energie, stationaire energie en hernieuwbare energie in de vs, kondigden vandaag plannen aan om de beschikbaarheid van snelladen met gelijkstroom snel uit te breiden met de ontwikkeling van meer dan 400 oplaadpunten in de vs en canada. de mercedes benz oplaadpunten, die worden gevoed door het chargepoint netwerk, komen in belangrijke steden en stedelijke bevolkingscentra, LAN gs belangrijke snelwegcorridors en in de buurt van handige winkel en servicebestemmingen.

Linse capital haalt 700 miljoen dollar op om de volgende generatie van toonaangevende industriële technologiebedrijven te ondersteunen

San juan, puerto rico ( business wire ) linse capital, een in san juan, puerto rico gevestigde participatiemaatschappij, kondigde vandaag de succesvolle afsluiting aan van 700 miljoen aan opgehaald kapitaal. het kapitaal zal worden verdeeld over het vlaggenschipfonds van de onderneming linse capital fund i ( lcfi) en twee co investeringsvehikels voor portefeuillebedrijven skydio en verkada.

Nikola en chargepoint werken samen om laadinfrastructuuroplossingen te versnellen

Phoenix , nov. 8, 2022 prnewswire nikola corporation ( nasdaq nkla), een wereldleider in zero emissie transport en energievoorziening en infrastructuuroplossingen, en chargepoint holdings, inc. ( nyse chpt), een toonaangevend oplaadnetwerk voor elektrische voertuigen ( ev), kondigden vandaag een samenwerking aan om de uitrol van oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen voor wagenparken in de vs te versnellen. de samenwerking stelt nikola en het nikola verkoop en servicedealernetwerk in staat om het uitgebreide portfolio van laadinfrastructuur en SOF twareoplossingen van chargepoint door te verkopen aan wagenparkklanten, waardoor een solide technologische interface en een geïntegreerde verkoopaanpak tussen de twee bedrijven wordt gegarandeerd. " door volledige toegang te hebben tot de volledige chargepoint productlijn om alle aspecten van het nikola bedrijfsmodel te ondersteunen, zal ons verkoop en servicedealernetwerk de tijd kunnen verkorten die nodig is om zowel kleinschalige als grootschalige laadinfrastructuurprojecten voor onze klanten te ontwerpen, aan te schaffen en te bouwen", aldus nikola president, commercial pablo koziner.

Chargepoint ceo pasquale ROM ano benoemd door president biden in NAT ionale adviesraad voor infrastructuur

Campbell, calif. ( business wire) chargepoint ( nyse chpt), een toonaangevend oplaadnetwerk voor elektrische voertuigen, heeft vandaag aangekondigd dat president en chief executive officer pasquale ROM ano is benoemd tot lid van de NAT ional infrastructure advisory council ( niac). de NAT ional infrastructure advisory council ( niac), opgericht in 2001, bestaat uit leidinggevenden uit de particuliere sector en uit staats en lokale overheden die verantwoordelijk zijn voor het beheer van de ESS entiële infrastructuur.

Chargepoint rapporteert financiële resultaten tweede kwartaal boekjaar 2023

Campbell, calif. ( business wire) chargepoint holdings, inc. ( nyse chpt) (" chargepoint"), een toonaangevend oplaadnetwerk voor elektrische voertuigen ( ev), maakte vandaag de resultaten bekend van het tweede kwartaal van het boekjaar 2023, dat eindigde op 31 juli 2022. " chargepoint heeft opnieuw een sterk kwartaal geleverd, met aanhoudende groei in alle sectoren en regio' s", aldus pasquale ROM ano, president en ceo van chargepoint. " wij blijven onze strategie uitvoeren en de vraag naar ons portfolio van toonaangevende oplaadpunten blijft groeien.

Chargepoint general counsel rebecca chavez erkend als een van de invloedrijke vrouwen in silicon valley

Campbell, calif. ( business wire) chargepoint ( nyse chpt), een toonaangevend oplaadnetwerk voor elektrische voertuigen ( ev), kondigde vandaag aan dat rebecca chavez, general counsel en corporate secretary, dit jaar is erkend als een van de vrouwen van invloed door de silicon valley business journal. de jaarlijkse lijst erkent vrouwen uit de hele regio die een positieve invloed hebben gehad op silicon valley. dit jaar werden 100 van de beste vrouwelijke leiders in de particuliere, publieke en non profit sector erkend.