Celsius Holdings, Inc.

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
64,05 US$
Open:
64,00 US$
Vorige sluiten:
64,13 US$
Dagbereik:
62,42 US$ - 64,45 US$
Jaarbereik:
26,75 US$ - 68,95 US$
Winst per aandeel:
0,48
Koers-winstverhouding:
133,44
52 weken Prijsvork:
55,58 US$
Volume:
2.697.917,00 US$
Gemiddeld volume:
4.205.772,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Celsius Holdings, Inc.

Celsius Holdings, Inc. logo

Celsius Holdings, Inc. is een toonaangevende ontwikkelaar, verwerker, marketeer, distributeur en verkoper van functionele dranken en vloeibare supplementen in Noord-Amerika, Europa, Azië en daarbuiten. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft zijn hoofdkantoor in Boca Raton, Florida. Het biedt een breed scala aan koolzuurhoudende en niet-koolzuurhoudende functionele energiedranken onder de naam CELSIUS Originals, voedingssupplementen in koolzuurhoudende smaken onder de naam CELSIUS HEAT, en functionele energiedranken met vertakte aminozuren die spierherstel stimuleren onder de naam CELSIUS BCCA+ENERGY. Daarnaast levert Celsius Holdings, Inc. ook CELSIUS On-the-Go, een poedervorm van de actieve ingrediënten in functionele energiedranken in individuele On-The-Go pakjes en blikjes.

Celsius Holdings, Inc. distribueert zijn producten via distributeurs die rechtstreeks aan de winkel leveren en rechtstreeks aan detailhandelaren, waaronder supermarkten, buurtwinkels, drogisterijen, voedingswinkels en grootwinkelbedrijven, alsmede aan gezondheidsclubs, kuuroorden, sportscholen, het leger en e-commerce websites. Het bedrijf heeft ook een reeks functionele energiedranken zonder koolzuur ontwikkeld onder de merknaam CELSIUS Sweetened, waaronder grapefruit, komkommer-limoen en granaatappel-sinaasappel, evenals ananas-kokosnoot, watermeloen-bes en aardbeien en room.

Celsius Holdings, Inc. heeft sinds de oprichting in 2004 een snelle groei doorgemaakt, waarbij het bedrijf in meer dan 20 landen aanwezig is en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van functionele dranken in de wereld. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd in de VS, Canada en Europa, en breidt zijn aanwezigheid in Azië snel uit. Het is ook een partnerschap aangegaan met verschillende grote retailers, waaronder Walmart, Target, Amazon en Whole Foods, om zijn bereik en beschikbaarheid te vergroten. Celsius Holdings, Inc. heeft ook erkenning gekregen voor zijn innovatieve producten en ontving talrijke prijzen, waaronder de NEXTY Award voor de beste productlijnuitbreiding en de Beverage Industry Magazine award voor de beste nieuwe energiedrank.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Consumenten defensief
Industrieën:
Dranken
Ticker:
CELH
CIK:
0001341766
ISIN:
US15118V2079
Website:
https://www.celsiusholdingsinc.com
Telefoon:
561 276 2239
Herkomst:
United States
Medewerkers:
225