Chubb Limited

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
256,01 US$
Open:
256,47 US$
Vorige sluiten:
255,44 US$
Dagbereik:
254,71 US$ - 257,63 US$
Jaarbereik:
183,40 US$ - 257,63 US$
Winst per aandeel:
22,10
Koers-winstverhouding:
11,58
52 weken Prijsvork:
234,87 US$
Volume:
1.111.769,00 US$
Gemiddeld volume:
1.945.280,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Chubb Limited

Chubb Limited logo

Chubb Limited is een toonaangevende wereldwijde leverancier van verzekerings- en herverzekeringsproducten. Het bedrijf heeft vestigingen in meer dan 30 landen en gebieden over de hele wereld en heeft ongeveer 30.000 medewerkers. Chubb is een beursgenoteerd bedrijf dat is genoteerd op de New York Stock Exchange (NYSE: CB). Het bedrijf biedt eigendom- en aansprakelijkheidsverzekeringen, evenals herverzekeringen, levens- en gezondheidsverzekeringen, groepsvoordelen en andere financiële diensten.

Het Noord-Amerikaanse Commerciële P&C-verzekeringssegment van Chubb biedt grote, middelgrote en kleine bedrijven commerciële eigendom, aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pakketpolis, risicobeheer, financiële lijnen, marine, constructie, milieu, medische, cyberrisico’s, borgstelling en excess aansprakelijkheid; en groepsongeluk- en gezondheidsverzekeringen. Het Noord-Amerikaanse Persoonlijke P&C-verzekeringssegment biedt vermogende en hoog nettowaardige individuen en gezinnen met eigenaren, auto’s en verzamelaarsauto’s, waardevolle artikelen, persoonlijke en excess aansprakelijkheid, reisverzekeringen en recreatieve mariene verzekeringen en diensten. Het Noord-Amerikaanse Landbouwverzekeringssegment biedt dekking voor meerdere percelen gewas- en gewas-hagelverzekeringen, evenals dekking voor boerderij- en ranch-eigendom en commerciële landbouwproducten.

Het Overseas General Insurance-segment van Chubb biedt dekking voor traditionele commerciële eigendom en aansprakelijkheid; speciale categorieën zoals financiële lijnen, marine, energie, luchtvaart, politiek risico en bouwrisico’s; en groepsongeluk- en gezondheidsverzekeringen, evenals traditionele en speciale particuliere lijnen. Het Global Reinsurance-segment biedt traditionele en speciale herverzekeringsdekking onder het Chubb Tempest Re-merk aan eigendom- en aansprakelijkheidsmaatschappijen. Het levensverzekeringssegment van het bedrijf omvat beschermings- en spaarproducten zoals geheel leven, eindlijfplannen, individuele termijnleven, groepstermijnleven, medische en gezondheidszorg, persoonlijk ongeval, kredietleven, universeel leven en unit linked contracten.

Chubb is toegewijd aan het leveren van superieure service en producten aan haar klanten. Het bedrijf streeft ernaar een leider te zijn op het gebied van duurzaamheid en corporate social responsibility, met een focus op het ondersteunen van de mensenrechten en het verlichten van armoede. Chubb richt zich op het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten die aan de verwachtingen van de klant voldoen, en vaak overtreffen. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van een superieure klantervaring en uitstekende claimservice aan haar klanten.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Verzekering
Ticker:
CB
CIK:
896159
ISIN:
CH0044328745
Website:
https://www.chubb.com/us-en
Telefoon:
41 43 456 76 00
Herkomst:
Switzerland
Medewerkers:
34.000