Caleres, Inc.

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
35,92 US$
Open:
35,45 US$
Vorige sluiten:
35,35 US$
Dagbereik:
34,99 US$ - 36,32 US$
Jaarbereik:
16,85 US$ - 39,01 US$
Winst per aandeel:
4,36
Koers-winstverhouding:
8,24
52 weken Prijsvork:
31,77 US$
Volume:
714.621,00 US$
Gemiddeld volume:
375.388,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Caleres, Inc.

Caleres, Inc. logo

Caleres Inc., voorheen bekend als Brown Shoe Company, is een Amerikaans schoenenretail- en groothandelsbedrijf dat in 1878 is opgericht en gevestigd is in St. Louis, Missouri. Het opereert via de Famous Footwear- en Brand Portfolio-segmenten en biedt een assortiment van gebonden en private label-sportieve, casual en avondschoenenproducten aan voor vrouwen, mannen en kinderen. Zijn winkels bieden merknaam-sportieve, casual en avondschoenen zoals Nike, Skechers, adidas, Vans, Converse, Crocs, Puma, Birkenstock, New Balance, Asics, Under Armour, Bearpaw, Timberland, Sperry en Dr. Martens. Het bedrijf biedt ook eigen bedrijf en gelicenseerde merken zoals Dr. Scholl’s Shoes, Blowfish Malibu, LifeStride, Naturalizer, Zodiac, Circus by Sam Edelman, Franco Sarto, Ryka, Bzees en Zodiac Shoes.

Daarnaast exploiteert Caleres verschillende websites, waaronder naturalizer.com, naturalizer.ca, vionicshoes.com, samedelman.com, allenedmonds.com, drschollsshoes.com, lifestride.com, francosarto.com, ryka.com, bzees.com en zodiacshoes.com, evenals Vince.com, blowfishshoes.com en veronicabeard.com. Het bedrijf ontwerpt, koopt in, produceert en verkoopt ook schoenen aan winkels, zoals nationale ketens, online retailers, warenhuizen, massamerchandisers, onafhankelijke retailers en catalogi. Het groothandelt herenkleding, leerwaren en accessoires onder het merk Allen Edmonds; het merk LifeStride voor vrouwen; Italiaans schoeisel Franco Sarto-merk; Rykä-merk voor sportieve schoenen; het merk Vince voor de schoenencollectie voor vrouwen; het merk Bzees voor schoenen voor vrouwen; het merk Zodiac voor andere schoenen; en het merk Veronica Beard voor de schoenencollectie voor vrouwen, evenals het merk Via Spiga.

Caleres Inc. heeft een aanwezigheid in de Verenigde Staten, Canada, China en Guam en exploiteert ongeveer 980 winkels. Het bedrijf blijft zijn aanwezigheid in de schoenenretailindustrie uitbreiden met zijn verschillende aanbiedingen en uitbreidende productportefeuille. Het heeft in het verleden verschillende merken verworven, waaronder Allen Edmonds, Vionic Group en Dr. Scholl’s Shoes. Het heeft ook strategisch samengewerkt met grote retailers, zoals Amazon en Target, om zijn klantenbereik en verkoop te vergroten. Het bedrijf investeert ook in zijn digitale aanwezigheid om een meer klantgerichte ervaring te bieden.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Schoeisel & Accessoires
Ticker:
CAL
CIK:
0000014707
ISIN:
US1295001044
Website:
https://www.caleres.com
Telefoon:
314 854 4000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
5.200