Beyond Meat, Inc.

Laatste koersupdate: 21 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
7,33 US$
Open:
7,30 US$
Vorige sluiten:
7,18 US$
Dagbereik:
6,99 US$ - 7,57 US$
Jaarbereik:
5,58 US$ - 22,87 US$
Winst per aandeel:
-3,89
Koers-winstverhouding:
-1,88
52 weken Prijsvork:
7,95 US$
Volume:
3.485.979,00 US$
Gemiddeld volume:
2.875.715,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Beyond Meat, Inc.

Beyond Meat, Inc. logo

Beyond Meat, Inc. produceert, verkoopt en verhandelt plantaardige vleesproducten in de Verenigde Staten en internationaal. Het bedrijf verkoopt een scala aan plantaardige vleesproducten op het gebied van rundvlees, varkensvlees en gevogelte. Het verkoopt zijn producten via de kanalen van kruidenierswinkels, grootwinkelbedrijven, clubwinkels, buurtwinkels en natuurwinkels, direct-to-consumer en diverse kanalen voor voedsel buitenshuis, waaronder restaurants, cateringbedrijven en scholen. Het bedrijf stond voorheen bekend als Savage River, Inc. en veranderde zijn naam in september 2018 in Beyond Meat, Inc. Beyond Meat, Inc. is opgericht in 2009 en heeft zijn hoofdkantoor in El Segundo, Californië.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Consumenten defensief
Industrieën:
Verpakte levensmiddelen
Ticker:
BYND
CIK:
0001655210
ISIN:
US08862E1091
Website:
https://www.beyondmeat.com
Telefoon:
866 756 4112
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.108

Beyond Meat, Inc. Nieuws

7 F-aandelen om te verkopen in februari

7 F-aandelen om te verkopen in februari

InvestorPlace

We hebben januari achter de rug en beginnen eindelijk aan het jaar 2023. Na 2022 in het rood te hebben afgesloten, laten alle belangrijke indices in de eerste maand van het jaar winsten zien.

Beyond Meat vernieuwt zijn retailstrategie en neemt nieuwe marketingmanager aan

Beyond Meat vernieuwt zijn retailstrategie en neemt nieuwe marketingmanager aan

Market Watch

Beyond Meat Inc. BYND, +19,15% herziet zijn verkoopstrategie voor de detailhandel en richt zich op vijf grote kruideniers en neemt een nieuwe marketingmanager aan als onderdeel van een poging om de activiteiten van de plantaardige voedselproducent nieuw leven in te blazen.

4 probleemaandelen om te verkopen of te shorten voor 2023

4 probleemaandelen om te verkopen of te shorten voor 2023

Seeking Alpha

Nu het monetaire beleid strenger wordt, zullen onrendabele en zwakke bedrijven failliet gaan. Als u eenvoudige vuistregels kent voor de aandelen die u moet vermijden, kunt u zich als belegger hartzeer besparen, net als het vermogen om een balans te lezen!

Short Squeeze Aandelen Alert: 5 hete aandelen met hoge leenkosten

Short Squeeze Aandelen Alert: 5 hete aandelen met hoge leenkosten

InvestorPlace

2022 was een succesvol jaar voor short sellers, want de S&P 500 daalde met ongeveer 19%. Volgens S3 Partners brachten short aandelen vorig jaar 30,8% terug, waarmee ze het ruimschoots beter deden dan de benchmarkindex.

7 Short-Squeeze aandelen klaar om Hedge Funds te doen huiveren

7 Short-Squeeze aandelen klaar om Hedge Funds te doen huiveren

InvestorPlace

In de eerste weken van 2023 bevestigt de stijging van risk-on activa (waaronder cryptocurrencies) dat u geen aannames wilt doen over short aandelen. Zeker, op elementaire basis wijzen effecten die een ongewoon volume aan bearish druk aantrekken op negatief sentiment.

Beyond Meat's chief brand officer is de laatste die vertrekt: rapport

Beyond Meat's chief brand officer is de laatste die vertrekt: rapport

Market Watch

Beyond Meat Inc. BYND, +2,07% Chief Brand Officer Beth Moskowitz is de laatste leidinggevende die het geplaagde bedrijf verlaat, volgens een artikel in de Wall Street Journal van donderdag, waarin wordt verwezen naar interne communicatie binnen het bedrijf. "Ik kijk ernaar uit om terug te keren naar mijn wortels als investeerder, adviseur en creatieve partner, maar bovenal de mogelijkheid om volledig aanwezig te zijn bij de vele mijlpalen die mijn familie in 2023 en de komende jaren zal vieren," zei Moskowitz in een interne bedrijfsmail.

Beyond Meat, Inc. Persberichten

Opsporingsbericht scott scott attorneys at law llp onderzoekt beyond meat, inc.' s directors and officers for breach of fiduciary duties bynd

New york ( business wire ) scott scott attorneys at law llp (" scott scott"), een internationaal effecten en consumentenrechtenbedrijf, onderzoekt of bepaalde directeuren en functionarissen van beyond meat, inc. (" beyond meat") ( nasdaq bynd) hun fiduciaire verplichtingen tegenover beyond meat en zijn aandeelhouders hebben geschonden. als u aandeelhouder bent van beyond meat, kunt u voor meer informatie contact opnemen met advocaat joe pettigrew, gratis op 844 818 6982, of jpettigrew@ scott scott. com.

De samenwerking waar u zo naar verlangde taco bell introduceert de nieuwe " beyond carne asada steak ".

In samenwerking met beyond meat biedt taco bell voor een beperkte tijd in dayton, ohio, de eerste innovatie in zijn soort aan tegen dezelfde prijs als traditionele biefstuk, terwijl het merk de toegankelijkheid van heerlijke plantaardige producten vergroot irvine, calif. , 21 september, 2022 prnewswire taco bell en beyond meat kondigen vandaag de onthulling aan van een eerste product in zijn soort dat de categorie verstoort beyond carne asada steak .

Ourcrowd LAN ceert een fonds van 200 miljoen dollar voor wereldwijde gezondheid in samenwerking met de who foundation bij het CLI nton global initiative

New york ( business wire) ourcrowd, een toonaangevend wereldwijd durfbedrijf, kondigde vandaag de LAN cering aan van een global health equity fund ( ghef) in samenwerking met de who foundation. het nieuws werd gedeeld tijdens de eerste grote bijeenkomst van het CLI nton global initiative sinds 2016, die in new york city werd gehouden naast de bijeenkomst van de algemene vergadering van de verenigde NAT ies ( unga). het ghef is een uniek durfkapitaalinvesteringsfonds met een financiële impact van 200 miljoen dollar, dat zich richt op baanbrekende technologische oplossingen die

Kennisgeving aan de huidige aandeelhouders van beyond meat van de voorgestelde schikking en afwijzing met voorrang van de afgeleide vorderingen

El segundo, calif., 08 april 2022 ( globe newswire) het volgende wordt vrijgegeven door beyond meat, inc. ( nasdaq bynd) ingevolge een bevel van de united states district court for the central district of california.

Beyond meat LAN ceert de beyond burger en beyond meatballs bij ongeveer 2.000 rite aid winkels in het hele LAN d.

De LAN cering is een wederzijds engagement om de toegankelijkheid van beter voor jezelf producten te vergroten door het voor consumenten nog gemakkelijker te maken om heerlijke, voedzame en duurzame plantaardige vleesopties in hun dagelijkse voeding op te nemen de LAN cering is een wederzijds engagement om de toegankelijkheid van beter voor jezelf producten te vergroten door het voor consumenten nog gemakkelijker te maken om heerlijke, voedzame en duurzame plantaardige vleesopties in hun dagelijkse voeding op te nemen