Boyd Gaming Corporation

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
63,69 US$
Open:
65,34 US$
Vorige sluiten:
64,66 US$
Dagbereik:
63,67 US$ - 65,36 US$
Jaarbereik:
52,42 US$ - 73,00 US$
Winst per aandeel:
6,12
Koers-winstverhouding:
10,41
52 weken Prijsvork:
64,42 US$
Volume:
798.347,00 US$
Gemiddeld volume:
726.064,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Boyd Gaming Corporation

Boyd Gaming Corporation logo

Boyd Gaming Corporation is, samen met haar dochterondernemingen, actief als gokbedrijf met meerdere jurisdicties. Het is actief via drie segmenten: Las Vegas Locals, Downtown Las Vegas en Midwest & Zuid. Op 31 december 2021 exploiteerde het bedrijf 28 amusementspanden in Nevada, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Louisiana, Mississippi, Missouri, Ohio en Pennsylvania. Het houdt zich ook bezig met het bezit en de exploitatie van een reisbureau. Het bedrijf werd opgericht in 1975 en heeft zijn hoofdkantoor in Las Vegas, Nevada.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Resorts & Casino's
Ticker:
BYD
CIK:
906553
ISIN:
US1033041013
Website:
https://www.boydgaming.com
Telefoon:
702 792 7200
Herkomst:
United States
Medewerkers:
15.114

Boyd Gaming Corporation Nieuws

Boyd (BYD) Resultaten vierde kwartaal: Een blik op de kerncijfers tegenover de ramingen

Boyd (BYD) Resultaten vierde kwartaal: Een blik op de kerncijfers tegenover de ramingen

Zacks Investment Research

Hoewel de top- en bottom-line cijfers voor Boyd (BYD) een idee geven van hoe het bedrijf presteerde in het kwartaal dat eindigde in december 2022, kan het de moeite waard zijn om te kijken hoe sommige van de belangrijkste statistieken zich verhouden tot de schattingen van Wall Street en de waarden in het verleden.

Boyd Gaming Corporation (BYD) Q4 2022 Earnings Call Transcript

Boyd Gaming Corporation (BYD) Q4 2022 Earnings Call Transcript

Seeking Alpha

Boyd Gaming Corporation (NYSE:BYD ) Q4 2022 Earnings Conference Call 2 februari 2023 5:00 PM ET Bedrijfsdeelnemers Josh Hirsberg - EVP en CFO Keith Smith - President en CEO Conference Call Deelnemers Chad Beynon - Macquarie Joe Greff - JPMorgan Carlo Santarelli - Deutsche Bank Shaun Kelley - Bank of America Steve Wieczynski - Stifel Barry Jonas - Truist Dan Politzer - Wells Fargo David Katz - Jefferies Ben Chaiken - Credit Suisse John DeCree - CBRE Securities Brandt Montour - Barclays Joe Stauff - Susquehanna Operator Goedemiddag. Bedankt voor het bijwonen van de Boyd Gaming Fourth Quarter Conference Call van vandaag.

7 voordelige aandelen om te kopen bij een nieuwe bullmarkt

7 voordelige aandelen om te kopen bij een nieuwe bullmarkt

InvestorPlace

Nu de inflatie afneemt en de kans groot is dat de Federal Reserve de rente gaat verhogen, zou een comeback op de aandelenmarkt vorm kunnen krijgen. Er zijn veel manieren om hierop in te spelen, maar misschien wilt u zich concentreren op koopjesaandelen in plaats van in meme-aandelen of zelfs meer gevestigde groeiaandelen te duiken.

Boyd Gaming maakt vierde kwartaal- en jaarresultaten 2022 bekend en organiseert een conference call en webcast op 2 februari

Boyd Gaming maakt vierde kwartaal- en jaarresultaten 2022 bekend en organiseert een conference call en webcast op 2 februari

Business Wire

LAS VEGAS--( BUSINESS WIRE )--Boyd Gaming Corporation (NYSE: BYD) kondigde vandaag aan dat de conference call om de resultaten van het bedrijf over het vierde kwartaal en het hele jaar 2022 te bespreken zal plaatsvinden op donderdag 2 februari 2023 om 17.00 uur Eastern.

Onderwaarderen beleggers Boyd Gaming (BYD) nu?

Onderwaarderen beleggers Boyd Gaming (BYD) nu?

Zacks Investment Research

Hier bij Zacks richten wij ons op het beproefde Zacks Rank-systeem, dat de nadruk legt op winstramingen en ramingsherzieningen om goede aandelen te vinden. Niettemin letten wij altijd op de nieuwste waarde-, groei- en momentumtrends om sterke keuzes te benadrukken.

Boyd Gaming Corporation Persberichten

Boyd gaming kondigt driemaandelijks dividend aan

Las vegas ( business wire ) boyd gaming corporation ( nyse byd) kondigde vandaag aan dat haar raad van bestuur een driemaandelijks dividend in contanten van 0,15 per aandeel heeft vastgesteld, betaalbaar op 15 januari 2023, aan aandeelhouders die op 19 DEC ember 2022 bij sluiting van de boeken als aandeelhouder staan ingeschreven.

Boyd gaming brengt 2021 verslag uit over milieu, maatschappij en ondernemingsbestuur

Las vegas ( business wire) boyd gaming corporation ( nyse byd) heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf zijn milieu , sociale en corporate governance ( esg) rapport voor 2021 heeft uitgebracht. keith smith, president en chief executive officer van boyd gaming, zei " de grondbeginselen van esg maken al LAN g deel uit van de missie van boyd gaming. ons laatste esg rapport biedt een uitgebreide blik op de manier waarop ons bedrijf onze voortdurende inzet voor de bescherming van het milieu, de respectvolle behandeling van onze belanghebbenden en

Pala band of mission indians sluit overeenkomst om pala interactive LLC te verkopen aan boyd gaming voor 170 miljoen

Pala, calif. , 28 maart, 2022 prnewswire pala interactive llc, een noord amerikaanse leverancier van igaming SOF tware en diensten die voor het grootste deel in handen is van de pala band of mission indians, heeft een definitieve overeenkomst gesloten met boyd gaming corporation ( nyse byd) om het bedrijf te verkopen voor een totale contante vergoeding van 170 miljoen.

Boyd gaming neemt pala interactive over

Las vegas ( business wire) boyd gaming corporation ( nyse byd) heeft vandaag aangekondigd dat haar volledige dochteronderneming, boyd interactive gaming inc., een definitieve overeenkomst heeft gesloten voor de overname van pala interactive LLC en haar dochterondernemingen voor een totale vergoeding in contanten van 170 miljoen. pala interactive is een innovatief online gaming technologiebedrijf dat eigen echt geld en sociale gaming oplossingen biedt op zowel een business to business ( b2 b) en business to consumer ( b2 c) basis in de regelgevende sector.

Boyd gaming doneert meer dan 180.000 dollar via ' wreaths and trees of hope' wedstrijden

Las vegas ( business wire) byd boyd gaming corporation ( nyse byd) heeft vandaag aangekondigd dat het meer dan 180.000 heeft gedoneerd aan non profitorganisaties in het hele LAN d via de jaarlijkse vakantiewedstrijd van het bedrijf, " wreaths and trees of hope". meer dan 160 non profitorganisaties in het hele LAN d namen deel aan de wedstrijd van 2021 en versierden kransen en bomen die werden tentoongesteld in 22 boyd gaming gebouwen in het hele LAN d. de winnaars werden rechtstreeks gekozen door de gasten van boyd gaming, die werden uitgenodigd om te stemmen.

Aristocrat gaming en boyd gaming starten veldproef met cashloze tafelspellen in nevada

Las vegas, oct. 13, 2021 prnewswire aristocrat gaming en boyd gaming kondigden vandaag de succesvolle LAN cering in nevada aan van boyd pay wallet , een cashless betalingsoplossing voor tafelspelen aangedreven door de digitale portemonnee technologie van aristocrat. de praktijktest is de nieuwste uitbreiding van boyd pay, de cashless technologie oplossing van boyd gaming.