Blackstone Inc.

Laatste koersupdate: 12 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
129,32 US$
Open:
127,04 US$
Vorige sluiten:
126,61 US$
Dagbereik:
126,88 US$ - 129,85 US$
Jaarbereik:
88,59 US$ - 133,56 US$
Winst per aandeel:
2,84
Koers-winstverhouding:
45,54
52 weken Prijsvork:
122,40 US$
Volume:
3.299.664,00 US$
Gemiddeld volume:
3.137.062,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Blackstone Inc.

Blackstone Inc. logo

Blackstone Inc. is een toonaangevend alternatief vermogensbeheerbedrijf dat gespecialiseerd is in vastgoed, private equity, hedgefondsoplossingen, krediet, secundaire fondsen van fondsen, openbare schuld en aandelen en multi-asset klasse strategieën. Het bedrijf is opgericht in 1985, heeft zijn hoofdkantoor in New York, New York en heeft kantoren in heel Europa, Azië en Noord-Amerika. Het investeert doorgaans in startende bedrijven en biedt kapitaalmarktdiensten aan.

Het vastgoedsegment van het bedrijf richt zich op opportunistische, core+ investeringen, schuldinvesteringen gedekt door commercieel vastgoed, en gestabiliseerd opbrengstgericht commercieel vastgoed in Noord-Amerika, Europa en Azië. De zakelijke private equity-business voert transacties uit over de hele wereld in een verscheidenheid aan transactietypes, waaronder grote buyouts, speciale situaties, noodlijdende hypotheekleningen, mid-cap buyouts, koop- en bouwplatforms, groeikapitaal/ontwikkelingsprojecten, scheepvaart, vastgoed, zakelijke of consumentenleningen, en alternatieve energie groene veldontwikkelingsprojecten in energie en kracht, eigendom, gedeslokaliseerde markten, scheepvaartkansen, financiële instellingen splitsingen, herverzekering, en het verbeteren van vrachtmobiliteit, financiële diensten, gezondheidszorg, life sciences, enterprise tech en consument, evenals consumententechnologieën. Het bedrijf overweegt ook investeringen in Azië en Latijns-Amerika en heeft een investeringsperiode van drie jaar.

De hedgefonds-business van Blackstone Inc. beheert een breed scala aan samengevoegde en op maat gemaakte fondsoplossingen en zijn kredietbedrijf richt zich op leningen, en effecten van niet-beleggingsklasse bedrijven verspreid over de kapitaalstructuur, waaronder senior schuld, ondergeschikte schuld, preferente aandelen en gewone aandelen. Het bedrijf heeft een lange termijn track record van succes met een portfolio van investeringen in verschillende activaklassen en geografieën.

Blackstone Inc. heeft sinds zijn oprichting aanzienlijk succes geboekt, met activa onder beheer van meer dan $571 miljard per 30 juni 2020. Het is een van de grootste alternatieve vermogensbeheerders ter wereld en staat genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE: BX). Het bedrijf is ook erkend voor zijn inzet voor duurzaamheid, en is vijf opeenvolgende jaren opgenomen in de Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Vermogensbeheer
Ticker:
BX
CIK:
1393818
ISIN:
US09260D1072
Website:
https://www.blackstone.com
Telefoon:
212 583 5000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
4.695