BorgWarner Inc.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
30,68 US$
Open:
30,56 US$
Vorige sluiten:
30,17 US$
Dagbereik:
30,35 US$ - 30,76 US$
Jaarbereik:
29,51 US$ - 47,05 US$
Winst per aandeel:
2,70
Koers-winstverhouding:
11,36
52 weken Prijsvork:
33,54 US$
Volume:
2.021.619,00 US$
Gemiddeld volume:
2.748.875,00 US$

Bedrijfsprofiel voor BorgWarner Inc.

BorgWarner Inc. logo

BorgWarner Inc. is een wereldleider in het leveren van oplossingen voor verbrandings-, hybride en elektrische voertuigen. Het bedrijf is actief in vier verschillende segmenten: Air Management, E-Propulsion & Drivetrain, Fuel Injection en Aftermarket. Het segment Air Management biedt een breed scala aan producten, waaronder turboladers, eBoosters, eTurbo’s, timingsystemen, emissiesystemen, thermische systemen, benzineontstekingstechnologie, slimme afstandsactuators, aandrijflijnsensoren, bussen, cabineverwarmers, accumodules en -systemen, accupacks, batterijverwarmers en acculading. Het segment E-Propulsion & Drivetrain levert roterende elektrische componenten, vermogenselektronica, controlemodules, software, wrijving en mechanische producten voor automatische transmissies en koppelbeheerproducten. Het segment Fuel Injection produceert en ontwikkelt onderdelen en systemen voor benzine- en dieselinjectie. Het Aftermarket segment verkoopt producten en diensten aan onafhankelijke aftermarket klanten en original equipment service klanten en biedt een scala aan oplossingen, waaronder brandstofinjectie, elektronica en motorbeheer, onderhoud, en testapparatuur en voertuigdiagnostiek.

BorgWarner Inc. verkoopt zijn producten aan oorspronkelijke fabrikanten van lichte voertuigen zoals personenauto’s, sportvoertuigen, bestelwagens en lichte vrachtwagens; commerciële voertuigen zoals middelzware en zware vrachtwagens en bussen; en terreinvoertuigen zoals landbouw- en bouwmachines en scheepstoepassingen. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook aan toeleveranciers van voertuigsystemen en de vervangingsmarkt voor lichte, commerciële en niet voor de weg bestemde voertuigen.

BorgWarner Inc. is opgericht in 1987 en heeft zijn hoofdkantoor in Auburn Hills, Michigan. Het bedrijf heeft meer dan 16.000 werknemers en is actief in meer dan 20 landen, met productie- en technische faciliteiten in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Duitsland, Japan, Zuid-Korea, India, China en Roemenië. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig met regionale kantoren in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. BorgWarner Inc. is een Fortune 500-bedrijf en staat genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE: BWA).

Beurzen:
NYSE
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Auto Onderdelen
Ticker:
BWA
CIK:
908255
ISIN:
US0997241064
Website:
https://www.borgwarner.com
Telefoon:
248 754 9200
Herkomst:
United States
Medewerkers:
49.300