Bluegreen Vacations Holding Corporation

Laatste koersupdate: 16 jan. 24 23:00 GMT

Koers:
75,00 US$
Open:
74,99 US$
Vorige sluiten:
74,99 US$
Dagbereik:
74,98 US$ - 75,01 US$
Jaarbereik:
23,35 US$ - 75,60 US$
Winst per aandeel:
3,74
Koers-winstverhouding:
20,05
52 weken Prijsvork:
72,02 US$
Volume:
462.470,00 US$
Gemiddeld volume:
218.121,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Bluegreen Vacations Holding Corporation

Bluegreen Vacations Holding Corporation logo

Bluegreen Vacations Holding Corporation is een toonaangevend bedrijf voor vakantiebezit dat al meer dan 50 jaar actief is. Het biedt een verscheidenheid aan vakantie-ervaringen, van resorts in recreatieve en stedelijke bestemmingen zoals Orlando, Las Vegas, Myrtle Beach, Charleston en New Orleans, tot resorts in de buurt van Bass Pro Shops en Cabela’s winkels. Het bedrijf levert ook diensten op het gebied van resortbeheer, hypotheken, eigendomsrechten, reserveringen en bouwontwerp en -ontwikkeling, alsmede financiering voor gekwalificeerde kopers van VOI’s en beheersdiensten voor vakantieclubs en verenigingen van huiseigenaren.

Bluegreen Vacations Holding Corporation is een beursgenoteerd bedrijf dat deel uitmaakt van de bedrijvenfamilie BBX Capital Corporation. Het heeft een portefeuille van meer dan 180 resorts en clubs, gelegen in 40 staten en het District of Columbia, evenals toegang tot meer dan 4.000 resorts en aangesloten eigendommen wereldwijd. Bluegreen Vacations Holding Corporation biedt ook een verscheidenheid aan vakantiebezitproducten, zoals Bluegreen Vacation Club, Bluegreen Vacation Club Points en Bluegreen Vacation Club Select. Daarnaast biedt het een verscheidenheid aan diensten en voorzieningen, zoals conciërgediensten, online reserveringen en een verscheidenheid aan activiteiten ter plaatse.

Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten vakantie-ervaringen van hoge kwaliteit te bieden. Het heeft een toegewijd klantenserviceteam dat beschikbaar is om klanten te helpen met eventuele vragen of problemen. Bluegreen Vacations Holding Corporation heeft ook een beloningsprogramma waarmee klanten punten kunnen verdienen bij elke aankoop. De punten kunnen vervolgens worden gebruikt om vakantiepakketten, speciale aanbiedingen en kortingen te kopen. Het bedrijf biedt ook een verscheidenheid aan reis- en lifestyle diensten, zoals reisverzekeringen, kortingen op autoverhuur en kortingen op hotels en cruises.

Bluegreen Vacations Holding Corporation streeft ernaar haar klanten de best mogelijke vakantie-ervaring te bieden. Het streeft ernaar het hoogste niveau van klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat haar klanten een prachtige en gedenkwaardige vakantie-ervaring hebben. Het bedrijf streeft er ook naar zijn klanten de beste waarde voor hun geld te bieden en werkt hard om ervoor te zorgen dat zijn klanten tevreden zijn met hun vakantie-ervaring.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Resorts & Casino's
Ticker:
BVH
CIK:
315858
ISIN:
US0963081015
Website:
https://www.bvhcorp.com
Telefoon:
561 912-8000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
5.586