Brown & Brown, Inc.

Laatste koersupdate: 21 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
82,84 US$
Open:
82,98 US$
Vorige sluiten:
82,70 US$
Dagbereik:
82,17 US$ - 83,04 US$
Jaarbereik:
52,82 US$ - 83,31 US$
Winst per aandeel:
3,05
Koers-winstverhouding:
27,16
52 weken Prijsvork:
75,13 US$
Volume:
964.121,00 US$
Gemiddeld volume:
1.406.025,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Brown & Brown, Inc.

Brown & Brown, Inc. logo

Brown & Brown, Inc. is een toonaangevende verzekeraar die verzekeringsproducten en -diensten verkoopt en verkoopt in de VS, Bermuda, Canada, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en de Kaaimaneilanden. Het opereert via vier segmenten: Retail, Nationale Programma’s, Groothandelmakelaardij en Diensten. Het Retail-segment biedt eigendom en aansprakelijkheid, verzekeringsproducten voor werknemersvoordelen, persoonlijke verzekeringsproducten, verzekeringsproducten voor specialiteiten en consultancy. Het biedt ook verliescontrolesurveys, analyses en claimsverwerking aan commerciële, publieke en quasi-publieke entiteiten, professionele en individuele klanten.

Het Nationale Programma’s-segment biedt professionele aansprakelijkheid en gerelateerde pakketverzekeringsproducten aan tandartsen, advocaten, oogzorgprofessionals, verzekeraars en financiële en onroerendgoedtitelprofessionals. Het biedt ook aanvullende verzekeringsproducten met betrekking tot bruiloften, evenementen, medische faciliteiten en cyberaansprakelijkheden. Dit segment biedt geoutsourcete productontwikkeling, marketing, onderwriting, actuariële, naleving en claims- en andere administratieve diensten aan verzekeringsmaatschappijpartners, evenals programma’s met betrekking tot commerciële en publieke entiteiten en overstromingsverzekeringsproducten.

Het Wholesale Brokerage-segment biedt excessen en overschotten commerciële en persoonlijke lijnenverzekeringen via onafhankelijke agenten en makelaars. Het Services-segment biedt diensten voor derde-partijclaimsadministratie en medische gebruiksbeheer in de werknemersverzekeringen en all-lines-aansprakelijkheid, Medicare Set-aside, Social Security-invaliditeit, Medicare-voordelenadvocatuur en claimsregeling.

Brown & Brown, Inc. werd in 1939 opgericht door twee broers uit Daytona Beach, Florida; J. Edmund Brown en Charles F. Brown. Sinds de oprichting is het bedrijf sterk gegroeid en het opereert nu meer dan 200 locaties in 33 staten en het District of Columbia. Het bedrijf biedt verzekeringsproducten en -diensten aan een breed scala aan klanten en publieke entiteiten via onafhankelijke agenten en makelaars. Bovendien biedt Brown & Brown een verscheidenheid aan diensten die bedoeld zijn om de efficiëntie van zijn klanten te verhogen, de resultaten van de onderkant van de lijn te verbeteren en innovatieve oplossingen te bieden. De diensten van het bedrijf omvatten human resources, programma- en productontwikkeling, verliesbeheersing en veiligheid, claimsregeling en -beheer en werknemersvoordelen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Verzekeringsmakelaars
Ticker:
BRO
CIK:
79282
ISIN:
US1152361010
Website:
https://www.bbinsurance.com
Telefoon:
386 252 9601
Herkomst:
United States
Medewerkers:
12.023