Brunel International N.V.

Laatste koersupdate: 12 jul. 24 18:35 GMT

Koers:
10,58 €
Open:
10,44 €
Vorige sluiten:
10,38 €
Dagbereik:
10,36 € - 10,62 €
Jaarbereik:
9,76 € - 13,56 €
Winst per aandeel:
0,58
Koers-winstverhouding:
18,24
52 weken Prijsvork:
10,73 €
Volume:
42.204,00 €
Gemiddeld volume:
70.559,00 €

Bedrijfsprofiel voor Brunel International N.V.

Brunel International N.V. logo

Brunel International N.V. is een wereldwijde professionele dienstverlener die bekend staat om zijn personeelsdiensten, waaronder detachering, projectmanagement, werving en advies. Opgericht in 1975 en gevestigd in Amsterdam, Nederland, is het bedrijf aanwezig in 43 landen wereldwijd via een netwerk van kantoren en partners.

Brunel International levert een breed scala aan diensten die de wereldwijde doelstellingen van haar klanten ondersteunen. De logistieke diensten omvatten voedsel, accommodatie en transport. Haar wereldwijde mobiliteitsdiensten omvatten het opstarten van nieuwe locaties en haar rekruteringsdiensten omvatten talentacquisitie, contracting en detachering, onderhoudstraining, offshore en permanente rekrutering, personeelsdetachering en campusrekrutering. Daarnaast levert Brunel een reeks technische diensten, zoals gezondheid, veiligheid en milieu, inbedrijfstelling, projectmanagementondersteuning, werkverklaring en inspectie door derden. Brunel werkt met klanten in verschillende sectoren, zoals biowetenschappen, hernieuwbare energie, olie en gas, infrastructuur, toekomstige mobiliteit en mijnbouw.

In 2021 vierde Brunel International zijn 46e verjaardag met de lancering van de missie #BrunelInternational om ’s werelds toonaangevende one-stop-provider voor wereldwijde mobiliteit en personeelsdiensten te worden. Het bedrijf zet zich in voor een cultuur van inclusie, vertrouwen en respect in al zijn activiteiten en inspanningen. Om dit te bereiken heeft het bedrijf meer geïnvesteerd in de ontwikkeling van de vaardigheden en competenties van zijn personeel en in de implementatie van moderne technologieën, zoals data-analyse en AI. Brunel is er bovendien trots op een favoriete werkgever te zijn en heeft verschillende prijzen gewonnen, zoals de Europese Great Place to Work award en de Nederlandse Duurzaamheidsprijs, als erkenning van zijn inzet voor duurzaamheid en de ontwikkeling van een levendige en diverse werkplek.

Het succes van Brunel International wordt het best geïllustreerd door de financiële resultaten van 2019, die een omzet van meer dan €2,1 miljard meldden, een stijging van 9,3% ten opzichte van het voorgaande jaar. Het bedrijf rapporteerde ook een winst voor belastingen van 22,7 miljoen euro en een totaal personeelsbestand van meer dan 7.600 medewerkers. Deze sterke prestatie is het resultaat van Brunels investeringen in wendbaarheid, innovatie en klantenservice. Met een enthousiast, hooggekwalificeerd team van professionals is het bedrijf vastbesloten zijn groei voort te zetten en ’s werelds toonaangevende one-stop-provider voor wereldwijde mobiliteit en personeelsdiensten te worden.

Beurzen:
AMS
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ticker:
BRNL.AS
ISIN:
NL0010776944
Website:
https://www.brunelinternational.net
Telefoon:
31 20 312 5000
Herkomst:
Netherlands
Medewerkers:
10.808