Bird Global, Inc.

Laatste koersupdate: 20 dec. 23 22:57 GMT

Koers:
0,08 US$
Open:
0,27 US$
Vorige sluiten:
0,42 US$
Dagbereik:
0,07 US$ - 0,30 US$
Jaarbereik:
0,04 US$ - 8,01 US$
Winst per aandeel:
-8,93
Koers-winstverhouding:
-0,01
52 weken Prijsvork:
0,39 US$
Volume:
3.878.252,00 US$
Gemiddeld volume:
136.075,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Bird Global, Inc.

Bird Global, Inc. logo

Bird Global, Inc., een toonaangevend micromobiliteitsbedrijf, werd in 2017 opgericht door Travis VanderZanden, een voormalig Uber en Lyft executive. Het bedrijf biedt elektrische vervoersoplossingen voor korte afstanden, en zijn gedeelde voertuigen omvatten e-scooters en e-bikes. Bird Global, Inc. exploiteert een vloot van gedeelde elektrische microvoertuigen waartoe berijders toegang hebben via bird.co. Daarnaast verkoopt het bedrijf voertuigen aan distributeurs, detailhandelaren en directe klanten.

Sinds de oprichting heeft Bird Global, Inc. een snelle groei en uitbreiding doorgemaakt. Het bedrijf is aanwezig in meer dan 100 steden in de Verenigde Staten, Europa en Latijns-Amerika. Bird Global, Inc. heeft ook meer dan 1 miljard dollar aan risicokapitaal opgehaald, waaronder investeringen van Sequoia Capital, T. Rowe Price en Valor Equity Partners.

Bird Global, Inc. streeft ernaar veilige en handige vervoersoplossingen te bieden aan rijders. Het bedrijf heeft een aantal veiligheidsmaatregelen ingevoerd, zoals het verplichten van het dragen van een helm, het aanbieden van veiligheidstrainingen voor berijders en het verplichten van berijders om een veiligheidstest af te leggen alvorens de voertuigen te gebruiken. Daarnaast heeft Bird Global, Inc. een eigen technologieplatform ontwikkeld waarmee het zijn wagenpark kan volgen, de veiligheid van berijders kan controleren en de naleving van lokale voorschriften kan garanderen.

Naast haar transportoplossingen zet Bird Global, Inc. zich in voor een duurzaam milieu. Het bedrijf heeft toegezegd zijn koolstofuitstoot te compenseren door bomen te planten in gebieden waar dat nodig is, en het werkt ook samen met organisaties als The Nature Conservancy en The Climate Coalition om het milieu te helpen beschermen. Bird Global, Inc. probeert ook zijn afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen door te investeren in hernieuwbare energiebronnen zoals zonne- en windenergie.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Verhuur & Leasing
Ticker:
BRDS
CIK:
1861449
ISIN:
US09077J1079
Website:
https://www.bird.co
Telefoon:
866 205 2442
Herkomst:
United States
Medewerkers:
572