Lucas Bols N.V.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 18:35 GMT

Koers:
14,30 €
Open:
14,35 €
Vorige sluiten:
14,10 €
Dagbereik:
14,30 € - 14,35 €
Jaarbereik:
9,80 € - 18,10 €
Winst per aandeel:
-1,14
Koers-winstverhouding:
-12,54
52 weken Prijsvork:
16,30 €
Volume:
433,00 €
Gemiddeld volume:
6.358,00 €

Bedrijfsprofiel voor Lucas Bols N.V.

Lucas Bols N.V. logo

Lucas Bols N.V. is een toonaangevende producent van cocktails en sterke dranken en bestaat al eeuwen. Het in 1575 opgerichte Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in de productie, botteling, marketing, distributie en verkoop van zijn producten. Het heeft een breed scala aan producten, van likeuren, jenever, gin, wodka tot andere sterke dranken. Het portfolio van het bedrijf omvat een aantal gerenommeerde merken zoals Bols, Galliano, Passoã, Bokma, Bols Genevers, Coebergh, Damrak, Hartevelt, Henkes, Hoppe, KLM-huizen, Nuvo, Pallini, Pisang Ambon, Tequila Partida, Vaccari, Wynand Fockink en Zwarte Kip.

Momenteel is Lucas Bols uitgegroeid tot een wereldwijd bekende producent van gedistilleerde dranken, waarvan de producten in meer dan 110 landen worden verkocht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, Nederland en is een van de oudste bedrijven van het land. Lucas Bols N.V. is eigendom van de familie Lucas en is de enige eigenaar en exploitant van alle merken die zij in het verleden heeft overgenomen. Momenteel heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 500 mensen in dienst en wordt het ondersteund door een netwerk van distributeurs en partners op meerdere markten.

Het bedrijf heeft een indrukwekkend palmares van succesvolle overnames en staat bekend om zijn kennis en expertise om de behoeften van klanten en innovatieve producten te begrijpen. In de loop der jaren heeft het producten gelanceerd om te voldoen aan de behoeften van klanten bij verschillende gelegenheden zoals de feestdagen, nieuwe productlanceringen en meer. Lucas Bols heeft momenteel meerdere partnerschappen met belangrijke wereldwijde partners en samenwerkingen met barmannen en mixologen van wereldklasse. Het bedrijf produceert ook duurzamere producten en gebruikt groene ingrediënten in het productieproces. Bovendien is het bedrijf actief betrokken bij gemeenschapsactiviteiten en zet het zich in om de wereld beter te maken door iets terug te geven.

Beurzen:
AMS
Sector:
Consumenten defensief
Industrieën:
Dranken
Ticker:
BOLS.AS
ISIN:
NL0010998878
Website:
https://www.lucasbols.com
Telefoon:
31 20 570 8575
Herkomst:
Netherlands
Medewerkers:
66