The Bank of Nova Scotia

Laatste koersupdate: 22 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
47,09 US$
Open:
46,96 US$
Vorige sluiten:
46,74 US$
Dagbereik:
46,67 US$ - 47,10 US$
Jaarbereik:
39,80 US$ - 51,98 US$
Winst per aandeel:
4,44
Koers-winstverhouding:
10,61
52 weken Prijsvork:
48,84 US$
Volume:
1.730.675,00 US$
Gemiddeld volume:
2.044.614,00 US$

Bedrijfsprofiel voor The Bank of Nova Scotia

The Bank of Nova Scotia logo

De Bank of Nova Scotia biedt een reeks financiële en bankgerelateerde diensten aan in Canada, de Verenigde Staten, Mexico, Peru, Chili, Colombia, het Caribisch gebied en Midden-Amerika. Zij heeft vier verschillende segmenten: Canadian Banking, International Banking, Global Wealth Management en Global Banking and Markets. Zij bieden advies en oplossingen met betrekking tot financiën, evenals diverse dagelijkse bankproducten. Deze bank biedt een breed scala aan diensten voor zowel particulieren als bedrijven, zoals creditcards/debetkaarten, betaal-/spaarrekeningen, beleggingen, hypotheken, leningen en verzekeringen, evenals zakelijke bankoplossingen bestaande uit krediet-, deposito-, cashmanagement- en handelsfinancieringsopties voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, en zelfs autofinanciering voor dealers en klanten. Verder biedt het begeleiding en oplossingen voor vermogensbeheer. Het bedrijf biedt een scala aan financiële diensten, waaronder online brokerages, mobiele investeringsplatforms, volledige makelaarsondersteuning, trusts, private banking, private investeringsadvies, beleggingsfondsen voor particulieren, op de beurs verhandelde fondsen, liquide alternatieve investeringen en institutionele fondsen. Daarnaast bieden zij ook internationale bankdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten, alsmede advies over leningen en transacties, advies over investeringsbankieren en toegang tot kapitaalmarkten voor zakelijke klanten. Bovendien biedt Bank of Nova Scotia internet-, mobiel en telefonisch bankieren aan. Het bedrijf heeft 954 filialen in Canada en bijna 3.766 geldautomaten, plus ongeveer 1.300 filialen en een contact- en helpcentrum wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 1832 en heeft zijn hoofdkantoor in Halifax, Canada.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Banken
Ticker:
BNS
CIK:
9631
ISIN:
CA0641491075
Website:
https://www.scotiabank.com
Telefoon:
14168663672
Herkomst:
Canada
Medewerkers:
90.979

The Bank of Nova Scotia Nieuws

3 Top Dividend Betalende Aandelen om te kopen voor het opbouwen van een Passief Inkomen Portefeuille

3 Top Dividend Betalende Aandelen om te kopen voor het opbouwen van een Passief Inkomen Portefeuille

InvestorPlace

Dividenduitkerende aandelen bieden langetermijnbeleggers de broodnodige passieve inkomsten ter compensatie van periodieke dalingen in de waarde van groeiaandelen. Een onderneming die dividend uitkeert en kapitaal herverdeelt aan de aandeelhouders is immers een onderneming die over een bepaalde periode een tastbaar rendement oplevert.

Bank Of Nova Scotia vormt een bodem en het rendement van 6% ziet er aantrekkelijk uit.

Bank Of Nova Scotia vormt een bodem en het rendement van 6% ziet er aantrekkelijk uit.

Seeking Alpha

De aandelen van BNS lijken de afgelopen maanden een bodem te hebben gevormd. BNS heeft een dividend dat teruggaat tot 1933, en zijn dividendrendement van 6,02% is zeer aanlokkelijk aangezien de pay-out ratio onder de 60% ligt.

The Bank of Nova Scotia (BNS) Canadian Bank CEO Conference (Transcript)

The Bank of Nova Scotia (BNS) Canadian Bank CEO Conference (Transcript)

Seeking Alpha

The Bank of Nova Scotia (NYSE:BNS ) Canadian Bank CEO Conference Call 9 januari 2023 9:20 AM ET Deelnemers Scott Thomson - President Conference Call Deelnemers Darko Mihelic - RBC Capital Markets Darko Mihelic Onze volgende spreker is Scott Thomson. Misschien kan hij naar voren komen.

Wie koopt hoogrentende Canadese banken?

Wie koopt hoogrentende Canadese banken?

Seeking Alpha

Zoals de meesten weten, is mijn passie REIT-beleggen, maar meer bepaald mijn liefde voor dividendgroeiaandelen. Hoezeer ik ook van REIT's houd, ik moet de lezers er altijd aan herinneren dat het belangrijk is te diversifiëren naar andere sectoren, zoals het bankwezen.

The Bank of Nova Scotia Persberichten

Scotiabank en bnp paribas LAN ceren gestructureerde producten op msci food revolution en ageing society indexen

Mexico city ( business wire) scotiabank kondigde de LAN cering aan van quanto mxn gestructureerde obligaties gekoppeld aan de msci food revolution en ageing society indexen. dit aanbod is de allereerste LAN cering in latijns amerika van gestructureerde producten die gekoppeld zijn aan aangepaste msci indexen en brengt innovatie en diversificatie op de mexicaanse markt. de door bnp paribas, de grootste bank van de eu, gecommercialiseerde gestructureerde oplossing biedt een beleggingsaanpak die gericht is op het ID entificeren van structurele treinen op LAN ge termijn.

Corrigeren en vervangen scotiabank werkt samen met NAT ional theatre school of canada om DRAM a in het onderwijs en de volgende generatie talent in het hele LAN d te ondersteunen

Montreal, quebec ( business wire) vervang het bericht van 28 juni 2022 door de volgende gecorrigeerde versie vanwege meerdere herzieningen. het bijgewerkte bericht luidt scotiabank partnert met NAT ional theatre school of canada om DRAM a in het onderwijs en de volgende generatie van talent in het hele LAN d te ondersteunen 450.000 toezegging ter ondersteuning van uitgebreide regionale programmering en broodnodige middelen voor het al LAN g bestaande community arts festival, DRAM afest de NAT ional theatre school of canada ( nts) vandaag een

Scotiabank werkt samen met NAT ional theatre school of canada om DRAM a in het onderwijs en de volgende generatie talent in het hele LAN d te ondersteunen

Montreal, quebec ( business wire) de NAT ional theatre school of canada ( nts) heeft vandaag een partnerschap aangekondigd met scotiabank, dat volgend jaar van start gaat. de driejarige financiële verbintenis zal middelbare schooltheaterprogramma' s in heel canada ondersteunen door het historische DRAM afest programma te versterken en meer studenten en docenten uit verschillende gemeenschappen een manier te bieden om via de kunst met elkaar in contact te komen, hun verhalen te delen en de kracht van DRAM a in het onderwijs te benutten. het komende seizoen zal de eerste keer zijn sinds

Purefacts kondigt de afsluiting van een financieringsronde van 37 miljoen aan

Toronto ( business wire) purefacts financial solutions kondigt de afsluiting aan van een strategische financiering van 37 miljoen door het canadian business growth fund ( cbgf), de bank of nova scotia en round13 capital. met deze investering is het purefacts team verheugd om de volgende groeifase in te gaan. de fondsen zullen worden gebruikt om de productontwikkeling te versnellen en verdere strategische overnames te doen. purefacts financial solutions, een erkende leider op het gebied van vermogenstechnologie, biedt inkomstenbeheer en inzichten

Scotiabank en bestex research bouwen volgende generatie algoritmisch handelsplatform speciaal ontworpen voor de canadese aandelenmarkt

Toronto en stamford, conn, dec. 8, 2021 prnewswire bestex research group, llc, een leverancier van hoogwaardige algoritmische uitvoering en meetoplossingen voor aandelen, futures en valutahandel, kondigde vandaag een strategische overeenkomst aan met scotiabank om de elektronische handel voor canadese aandelen opnieuw vorm te geven.

Scotiabank werkt samen met google cloud om meer gepersonaliseerde en voorspellende bankervaringen te creëren

Toronto and sunnyvale, calif., sept. 29, 2021 prnewswire scotiabank en google cloud hebben vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd om het cloud first streven van de bank te verdiepen en haar wereldwijde data en analytics strategie te versnellen.

Scotiabank voegt dekking genderbevestiging toe aan voordelen voor werknemers in canada en de vs.

Toronto, may 13, 2021 prnewswire scotiabank heeft vandaag aangekondigd dekking te bieden voor verbeterde procedures voor geslachtsbevestiging voor in aanmerking komende werknemers en hun gezinsleden in canada en de verenigde staten. met ingang van 1 juni 2021 zal de toevoeging van voordelen voor genderbevestiging aan de canadese en amerikaanse plannen helpen de gaten in de dekking op te vullen om transpersonen beter te ondersteunen op hun eigen persoonlijke reis naar genderbevestiging.

Scotiabank LAN ceert innovatief esg beleggingsproduct gekoppeld aan de indexamericas van de interamerikaanse ontwikkelingsbank en gezamenlijk gestructureerd in samenwerking met bnp paribas.

Mexico city ( business wire) scotiabank mexico heeft een in mxn luidende structured note gelanceerd die is gekoppeld aan indexamericas, een duurzaamheidsindex voor bedrijven die is ontwikkeld door de inter amerikaanse ontwikkelingsbank ( ID b). de baanbrekende index, ontwikkeld door de ID b en gestructureerd en gecommercialiseerd door bnp paribas, omvat 50 in de vs genoteerde bedrijven met een sterke betrokkenheid bij duurzame ontwikkeling en kwesties op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur ( esg), en met een aanzienlijke voetafdruk in latijns amerika en de vs.

Scotiabank verwacht dat de PC l' s in het 4 e kwartaal zullen dalen tot onder het niveau van het 2 e kwartaal conf call

Scotiabank zegt dat in canada ongeveer 42 miljard of 13% van onze retailportefeuille in het derde kwartaal was ingeschreven in klanthulpprogramma' s conf call. scotiabank zegt dat 96% van de leners die uit de hulpprogramma' s zijn gestapt, op schema zijn conf call. scotiabank zegt dat ongeveer 25% van de internationale retailportefeuille in het derde kwartaal in een klanthulpprogramma bleef conf call. scotiabank zegt dat ongeveer 90% van de klanten in internationaal bankieren, die uit de klanthulpprogramma' s zijn gestapt, hun betalingen op schema hebben conf call. scotiabank verwacht dat de PC l' s in het vierde kwartaal zullen dalen tot onder het niveau van het tweede kwartaal conf call. scotiabank verwacht hogere netto afschrijvingen tot 2021, verwachting verwerkt in voorzieningen voor kredietverliezen conf call. scotiabank zegt dat transactievolumes voor debet en kredietkaarten in diverse kernmarkten zijn teruggekeerd naar meer normale niveaus conf call. scotiabank denkt dat het derde kwartaal de piek was voor de voorzieningen voor kredietverliezen van de bank conf call. scotiabank' s voorzieningen voor kredietverliezen dekken 50% van de totale kredietportefeuille in uitstel conf call. scotiabank gaat uit van een enorme stijging van de netto afschrijvingen ten opzichte van het niveau van voor de crisis, omdat bijstandsprogramma' s in plaats van werkgelegenheid de inkomsten bepalen conf call.