Blade Air Mobility, Inc.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
3,18 US$
Open:
3,26 US$
Vorige sluiten:
3,28 US$
Dagbereik:
3,12 US$ - 3,28 US$
Jaarbereik:
2,06 US$ - 4,54 US$
Winst per aandeel:
-0,68
Koers-winstverhouding:
-4,68
52 weken Prijsvork:
3,30 US$
Volume:
554.452,00 US$
Gemiddeld volume:
944.140,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Blade Air Mobility, Inc.

Blade Air Mobility, Inc. logo

Blade Air Mobility streeft ernaar om de luchtvervoersindustrie te revolutioneren door een haalbare, handige en kosteneffectieve alternatief te bieden voor de overbelaste grondroutes in de Verenigde Staten. Het bedrijf werd in 2014 opgericht door de voormalige Cisco-topman Rob Wiesenthal en tech-investeerder Steven Hansen en heeft zijn hoofdkantoor in New York City.

Blade Air Mobility werkt aan het creëren van een op-aanvraag-luchtvervoersnetwerk met behulp van chartervluchten en per-stoelvluchten met helikopters, jets, turboprops en amphibische zeevliegtuigen. Het bedrijf is toegewijd aan het aanbieden van efficiënte en betrouwbare luchtvaartdiensten aan passagiers en bedrijven. Blade Air streeft ernaar om de tijd die passagiers nodig hebben om hun bestemming te bereiken te verminderen, wat leidt tot minder congestie en meer veiligheid op de grond.

Om zijn doelen te bereiken, werkt Blade Air Mobility samen met gerenommeerde Amerikaanse bedrijven die gespecialiseerd zijn in luchtvaartdiensten. Het bedrijf heeft strategische partnerschappen met rotorvliegtuigfabrikanten, charteroperatoren, helikopteronderhoudsorganisaties en FAA-gecertificeerde Part 135-charteroperatoren. Blade Air Mobility werkt ook samen met het Amerikaanse ministerie van Verkeer, de FAA en andere overheidsinstanties om luchtverkeerscontrolesystemen, vliegsafety en milieuvriendelijke initiatieven te verbeteren.

Blade Air Mobility is momenteel actief op verschillende locaties in de Verenigde Staten, waaronder New York, Los Angeles, Miami, Boston en Las Vegas. Beseffend dat er behoefte is aan een wereldwijde uitbreiding, breidt het bedrijf snel zijn wereldwijde aanwezigheid uit en biedt het momenteel diensten aan in bestemmingen over de hele VS, Europa en Azië. Blade Air Mobility biedt haar klanten een breed scala aan maatwerkaviatiediensten, van op-aanvraagcharter tot corporate-aviatiediensten.

Naast haar toewijding aan het aanbieden van betrouwbare en efficiënte diensten, richt Blade Air zich ook op innovatie. Het bedrijf heeft een verscheidenheid aan geavanceerde technologieën geïmplementeerd om haar bedrijfsvoering te vereenvoudigen, de veiligheid te vergroten en de milieubelasting te verminderen. Dit omvat het gebruik van eVTOL-technologie, geavanceerde software-systemen en geavanceerde gegevensbeheersystemen om de prestaties van het vliegtuig en zijn passagiers te volgen. Blade Air Mobility maakt ook gebruik van satellietnavigatiesystemen en voorspellende analyse om de kortste mogelijke vluchtroutes te voorspellen. Als gevolg hiervan is het bedrijf in staat om zijn operationele kosten te verlagen en zijn passagiers de hoogste kwaliteit van service te bieden.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Luchthavens & Luchtdiensten
Ticker:
BLDE
CIK:
1779128
ISIN:
US0926671043
Website:
https://www.blade.com
Telefoon:
212 967 1009
Herkomst:
United States
Medewerkers:
73