BIOLASE, Inc.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
0,15 US$
Open:
0,14 US$
Vorige sluiten:
0,14 US$
Dagbereik:
0,13 US$ - 0,15 US$
Jaarbereik:
0,13 US$ - 47,00 US$
Winst per aandeel:
-29,44
Koers-winstverhouding:
0,00
52 weken Prijsvork:
0,19 US$
Volume:
1.488.167,00 US$
Gemiddeld volume:
5.659.269,00 US$

Bedrijfsprofiel voor BIOLASE, Inc.

BIOLASE, Inc. logo

BIOLASE, Inc. heeft een uitgebreid portfolio ontwikkeld van tandheelkundige lasersystemen en verbruiksproducten die gebruikt worden door tandartsen en tandheelkundige specialisten. Het bedrijf onderscheidt zich als ’s werelds toonaangevende fabrikant van tandheelkundige lasers en is het eerste en enige bedrijf dat vier verschillende lasertechnologieplatforms aanbiedt: Waterlase, diode- en etslasers voor toepassingen op zacht en hard weefsel, samen met Epic Hygiene voor parodontitis.

De producten van BIOLASE worden gebruikt bij diverse tandheelkundige procedures, van cosmetische en restauratieve tot complexe en minimaal invasieve operaties. Het vlaggenschip van het bedrijf, de WaterLase-lasersystemen, wordt gebruikt voor diverse tandheelkundige toepassingen, waaronder het prepareren en modelleren van caviteiten en het snijden en recontouren van gingiva (tandvlees) en andere zachte weefsels. Het WaterLase-systeem heeft ook toepassingen in endodontie (wortelkanaalbehandeling) en parodontologie (aandoeningen van het tandvlees en andere ondersteunende structuren).

De diode- en etslasers van BIOLASE zijn ontworpen voor diverse zachte-weefselprocedures, zoals het bleken van tanden, behandeling van koortslip, biopsie en frenectomie. De Epic Hygiene laser is ontworpen om parodontitis, of tandvleesaandoeningen, te behandelen door het vernietigen van bacteriën en gifstoffen in pockets rond de tanden. Het is een minimaal invasieve procedure die kan worden gebruikt in verschillende settings, waaronder thuis en in de tandartspraktijk.

Naast de tandheelkundige lasersystemen produceert en verkoopt BIOLASE ook diverse accessoires en verbruiksartikelen, zoals flexibele vezels en handstukken, en kits met witmakende gel. De producten worden verkocht via een uitgebreid netwerk van buitendienstmedewerkers en distributeurs. BIOLASE is ook een pionier op het gebied van digitale tandheelkunde en streeft ernaar geavanceerde producten voor digitale beeldvorming en 3D-printoplossingen te leveren. Bovendien ondersteunt het bedrijf zijn klanten met uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Medische apparaten
Ticker:
BIOL
CIK:
811240
ISIN:
US0909112072
Website:
https://www.biolase.com
Telefoon:
949 361 1200
Herkomst:
United States
Medewerkers:
158