BGSF, Inc.

Laatste koersupdate: 18 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
8,61 US$
Open:
8,82 US$
Vorige sluiten:
8,77 US$
Dagbereik:
8,59 US$ - 8,85 US$
Jaarbereik:
6,40 US$ - 11,70 US$
Winst per aandeel:
0,52
Koers-winstverhouding:
16,56
52 weken Prijsvork:
7,53 US$
Volume:
13.537,00 US$
Gemiddeld volume:
49.275,00 US$

Bedrijfsprofiel voor BGSF, Inc.

BGSF, Inc. logo

BGSF, Inc. is een toonaangevende aanbieder van personeelsoplossingen en bemiddelingsdiensten in de Verenigde Staten. De onderneming is actief in twee segmenten, Real Estate en Professional, en biedt haar klanten een breed scala aan diensten. Het Real Estate segment levert kantoor- en onderhoudstalent aan verschillende appartementencomplexen en commerciële gebouwen. Het Professional segment levert geschoolde IT professionals met expertise in SAP, Workday, Peoplesoft, Hyperion, Oracle, One Stream, cyber, project management en andere IT personeelsoplossingen, evenals financieel, boekhoudkundig, juridisch, human resource en aanverwant ondersteunend personeel.

BGSF, Inc. werd in 2007 opgericht door de huidige CEO, Brad Bofford. Sinds de oprichting is het bedrijf snel gegroeid en bedient het nu meer dan 1500 klanten in de Verenigde Staten. BGSF, Inc. streeft ernaar haar klanten de best mogelijke service te bieden, en haar team van professionals is zeer ervaren in de uitzendbranche. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van relaties met werkgevers en werkzoekenden, waardoor het snel vacatures kan identificeren en invullen met gekwalificeerde kandidaten.

Naast de personeelsdiensten levert BGSF, Inc. ook een reeks adviesdiensten, waaronder verbetering van bedrijfsprocessen, organisatieontwikkeling en technologie-implementatie. Het bedrijf biedt ook een breed scala aan wervings- en trainingsdiensten om werkgevers en werkzoekenden te helpen hun potentieel te maximaliseren.

BGSF, Inc. is erkend als een van de snelst groeiende bedrijven in de Verenigde Staten door Inc. Magazine en heeft talrijke prijzen ontvangen, waaronder de Best of Staffing Award van Inavero en de Best of the Best Award van de Dallas Business Journal. In 2021 werd het bedrijf door de Dallas Business Journal uitgeroepen tot een van de Best Places to Work in Dallas. BGSF, Inc. zet zich in om haar klanten de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden en is toegewijd om werkgevers en werkzoekenden te helpen hun doelen te bereiken.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ticker:
BGSF
CIK:
1474903
ISIN:
US05601C1053
Website:
https://bgsf.com
Telefoon:
972 692 2400
Herkomst:
United States
Medewerkers:
400