Beam Global

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
6,18 US$
Open:
6,06 US$
Vorige sluiten:
6,11 US$
Dagbereik:
6,06 US$ - 6,27 US$
Jaarbereik:
5,00 US$ - 12,57 US$
Winst per aandeel:
-1,11
Koers-winstverhouding:
-5,57
52 weken Prijsvork:
6,32 US$
Volume:
101.954,00 US$
Gemiddeld volume:
103.814,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Beam Global

Beam Global logo

Beam Global is een cleantech-bedrijf dat ontwerpt, ontwikkelt, engineert, produceert en verkoopt hernieuwbare energieproducten voor infrastructuur voor elektrisch voertuig (EV) opladen, buitenmedia en branding, en energiebeveiligingsproducten. Het bedrijf, opgericht in 2006, heeft een productportfolio dat onder meer de EV ARC (elektrische voertuigautonome hernieuwbare oplader) omvat, een bron van energie die geïntegreerde zonnepanelen en batterijopslag gebruikt om fabrieksgeïnstalleerde oplaadstations voor elektrische voertuigen te voeden; Solar Tree DCFC, een off-grid, hernieuwbaar geënergiseerd en enkele kolom gemonteerd slimme generatie- en energieopslagsysteem om een ​​50kW DC-sneloplader te leveren aan één of meer elektrische voertuigen; en EV ARC DCFC, een DC-sneloplader voor het opladen van EVs. Beam Global ontwikkelt momenteel ook de EV-Standard, een lampstandaard, EV-opladen en noodstroomproduct dat gebruikmaakt van de bestaande straatlampfundering, samen met een combinatie van zon, wind, netaansluiting en onboard energieopslag. Daarnaast werkt het bedrijf aan UAV ARC, een off-grid, hernieuwbaar geënergiseerd product en netwerk dat wordt gebruikt om luchtdronenvloten op te laden.

Beam Global is gevestigd in San Diego, Californië en specialiseert zich in het ontwikkelen van innovatieve hernieuwbare energieoplossingen voor de publieke en private sector. Het bedrijf biedt uitgebreide energieoplossingen die snel kunnen worden geïmplementeerd in een verscheidenheid aan omgevingen, waardoor organisaties zowel energiekosten als hun milieuvriendelijke voetafdruk kunnen verminderen. Naast haar on-site energieoplossingen biedt Beam Global haar klanten een scala aan diensten zoals energieaudits, systeemontwerp, installatie, onderhoud en commerciële financieringsmogelijkheden.

In de loop der jaren is Beam Global uitgegroeid tot een leider in het ontwikkelen van cleantech-oplossingen die kosteneffectief, efficiënt zijn en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Het bedrijf is gericht op het ontwikkelen van cutting-edge technologie en producten om aan de steeds groeiende vraag naar hernieuwbare energie- en energieopslagoplossingen te voldoen. Met haar toewijding aan duurzaamheid toont Beam Global haar toewijding aan het helpen versnellen van de overgang naar een schonere energietoekomst.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Zonne energie
Ticker:
BEEM
CIK:
1398805
ISIN:
US07373B1098
Website:
https://www.beamforall.com
Telefoon:
858 799 4583
Herkomst:
United States
Medewerkers:
78